Oyasuminasai

ToHrU

New member
../images/Emo23.gifOyasuminasai

היי!!! יש לי יומולדת היום ורק רציתי לחלוק את זה איתכם . . . אני לא מרבה לכתוב פה, כי באופן כללי אני בן אדם שקט . . . אבל אני כן מרבה לקרוא פה את ההודעות . . . ורציתי להודות לכם על האתרים הנהדרים ללימוד יפנית!!!!!!!! לימוד יפנית זה הדבר שעושה לי הכי טוב בעולם!!!!!!! עוד שנה אני אשתחרר מהצבא ואני מקווה לנסוע לשם בעה"ש ולבלות בגדול!!!!! עד אז . . . יש לי שנה לחלום על זה ^_^ אוהבת ובהצלחה לכולם!!!!

furrball

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo140.gif

יפנית זו אכן שפה מדהימה

ToHrU

New member
arigatou../images/Emo70.gif

תודה :) שפה ותרבות מדהימה!!!! מאיפה כל הידע הזה??? חיית שם??? או שלמדת בחוג למזרח רחוק???

furrball

New member
ידע?

זה שאני לומד את השפה? מהאינטרנט, חח
יש לי עוד הרבה הרבה מה ללמוד

ToHrU

New member
כן ^_^

אתה יודע המון!!!!! על כל שאלה ששואלים כאן יש לך תשובה מעולה!!!!! באמת כל זה מהאינטרנט?? אז יש לי תקווה . . . בימישם שלישי ורביעי יש לי חופש אז כנראה שאני אלך לספריה החדשה של שגרירות יפן לצלם כמה דברים. אני מקווה שהיא כבר נפתחה

last day

New member
אווו

מה באמת נסגר עם הספרייה? יש אתר על הספרייה? כי באתר של שגרירות יפן נאבדתי לגמרי...

GnomeBubble

New member
../images/Emo140.gif お誕生日お

otanjoubi omedetou gozaimasu そして来年もがんばってください soshite rainen mo ganbatte kudasai 日本に絶対行ってね nihon ni zettai itte ne אז

coral chan

New member
יום הולדת שמח!! ../images/Emo39.gif

ואם בתודות עסקיננו..אז.. גמני רוצה להודות לכם! אתם פורום ממש מקסים,ששמח תמיד לעזור ולחלוק את הידע שלכם. אפילו אם שואלים קצת טיפשית,או ברמה של מתחילים,אתם עדיין שמחים לעזור ולספק תשובות,לעומת פורומים אחרים,שלא רק שלא עונים על תשובות,גם מזלזלים באנשים החדשים שמתעניינים. תמשיכו כך תמיד!

ToHrU

New member
arigatou!!!!!

תודה רבה קוראל-צ'אן . . . ואני חייבת להסכים איתך בנושא . . . למרות שאיני מרבה לשאול, אני לומדת כאן הרבה!!!!!! וגם האתרים שנתנו כאן ללימוד עצמי מעולים!!!!!

last day

New member
דיילי עצבני

רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזאת. מזל טוב
למרות שזה באיחור GOMEN NASAI ^^;

למעלה