Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo23.gifOur SuperNatural Weekend../images/Emo25.gif

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע:
מי הצחיק אותכם השבוע:
מי עצבן אותכם השבוע:
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
משפט שעשה לכם ת'שבוע:
רוצים\ות להוסיף משהו

yt2104

New member
אז ככה ...

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע: על טבעי כמובן חזרה אלינו בפרק טוב. מי הצחיק אותכם השבוע: מערכון שלך אורי חזקיה- מזרונים (חפשו את זה) מי עצבן אותכם השבוע: לא קרה דבר כזה ברוך ה' שיר שעשה לכם ת'שבוע: Asher Book - Try וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: החתול שמנגן על פסנתר ספר\סרט\סדרת השבוע: כח עליון - רם אורן תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: מצורף... משפט שעשה לכם ת'שבוע: "אל תהיה צודק תהיה חכם" רוצים\ות להוסיף משהו : שבוע מבורך לכולם

to the end1

New member
איזה תמונה מדהימה יש מצב שזה

הרי הרוקי בקנדה אני מכורה לכול מה שקשור לקנדה וזה ממש מזכיר חחחח

to the end1

New member
זה התחיל מאיזה שחקן שאני מאוד אוהבת שגר

בוונקובר קנדה וחשבתי שזה איזה חור בסוף העולם וביררתי קצת על המקום והתאהבתי במקום ועכשיו אני כול הזמן רואה תמונות,מחפשת אתרים על המקום חחחח ובעזרת ה' אני גם יעבור לגור שם אם אותו השחקן....

lilith93

New member
עונה

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע: טוב,על טבעי ויומני הערפד חזרו לשדר מי הצחיק אותכם השבוע: אחותי וחברה קרובה מי עצבן אותכם השבוע: וואו הרבה אנשים בעיקר אחי הגדול שיר שעשה לכם ת'שבוע: -dear agony-i will not bow וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: אין.. ספר\סרט\סדרת השבוע: ספר-חמורו של משיח תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: אין... משפט שעשה לכם ת'שבוע:וואו אממ... "בלאדי מרי, בלאדי מרי...." משהו להוסיף... השבוע גיליתי שכשאמא שלי ילדה אותי הייתה לה אחות בשם לילית והיא רצתה לקרוא לי על שמה אך בסוף החליטה אל השם אבישג כי לילית זה שם אפל מידי.. וסבתא שלי לא הסכימה ששמי יהיה לילית כי השם מביא מזל רע...

A m e l y

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif מכיל ../images/Emo58.gif אבל מסומן גם בפנים

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע:
חבר שלי שיכנע אותי(באיומים) לצאת לרכיבת שטח על אופניים,ולמרות ההתבכיינות שלי היה די כיף :)
כשנסענו בעיר והורדתי את כל הציוד המגן,נפלתי מול מלא אנשים וזה היה מביך וכואב..
מי הצחיק אותכם השבוע: ברני ומיוזיקל החליפות שלו
מפה!!!!!!! מי עצבן אותכם השבוע: פרק הפילר של על טבעי,אני בשיא המתח מהדבר המגניב הזה שלוציפר שיחרר והם צדים איזה בוגימן בבית משוגעים!
מפה והלאה אין
שיר שעשה לכם ת'שבוע: לא זכור לי משהו ספציפי וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: בחור מצייר עם רוטב ברביקיו http://www.youtube.com/watch?v=j3pz2VgIM7E ספר\סרט\סדרת השבוע: --/--/איך פגשתי את אמא תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: שוביניסטי אבל מתוחכם. שבוע טוב

עונה!

וואי! כאילו שנים לא הייתי פה! טוב... סורי.. הצבא לוקח לי את רוב הזמן! עוד שבוע נגמרת הטירונות!!! דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע: מטווחים בצבא! זה היה גדול!! פספסתי רק פעם אחת... מי הצחיק אותכם השבוע: הבנות מהמחלקה שלי! אין עליהן.. מי עצבן אותכם השבוע: חלק מהמחלקה שלי... שיר שעשה לכם ת'שבוע: 3OH!3 - STARSTRUKK ft. Katy Perry ספר\סרט\סדרת השבוע: לא קראתי כלום השבוע.. אין לי זמן לספר בצבא.. // סדרה: על טבעי // סרט: שנה מעוברת משפט שעשה לכם ת'שבוע: "זה פש'וט ש'ערוריה מה שקורה כאן!!" רוצים\ות להוסיף משהו: כן! אני עייפה!!! ברמות לא אנושיות... וזה עוד לא נגמר!!

G Baby

New member
אין על מטווחים!

אחד הדברים הכיפים שעשיתי בצבא זה לירות מהרובה הזה

alonback

New member
מדהים ההבדל בין בנים לבנות

בנות שיורות בנשק פעם פעמיים מתלהבות מזה, אני לא מסוגל להסתכל על נשק בלי הרגשת שנאה וסלידה עמוקה (אחרי כמה אלפי כדורים זה מתחיל להיות ממש לא כיף)

G Baby

New member
לא יודעת..

אולי ככה זה ברוב המקרים.. יש מצב אם הייתי עושה את זה 3 שנים הייתי משתגעת אבל נהניתי מכל רגע, לירות, לסחוב את זה לכל מקום, אפילו לנקות אותו. אבל אני בחורה עם שריטה כנראה
כל מה שאני עשיתי בשירות זה לטפל במחשבים ועכשיו זה כבר יצא מכל החורים..אז אולי יש משהו בדברייך

קרניjack

New member
אבל כל דבר שעושים אותו המון נמאס ...

זאת לא אותה חוויה חד פעמים (או פעם בכמה חודשים) שיוצא לבנות, הלא קרביות שביננו.

mor1450

New member
שלי ../images/Emo113.gif

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע: על טבעי והופעה של אורי חזקיה. דבר רע- כמעט רבתי עם כל העולם מי הצחיק אותכם השבוע: אורי חזקיה XD מי עצבן אותכם השבוע: כל מיני אנשים רעים
שיר שעשה לכם ת'שבוע: Lolipop וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: http://www.youtube.com/watch?v=X9j2Y7uuMsM - נוסטגליה משו ספר\סרט\סדרת השבוע: לא היה לי זמן ממש לקרוא השבוע, סרט- פלאנט 51-סרט חמוד כזה. על טבעי ואיידול משפט שעשה לכם ת'שבוע: ציטוט מההופעה של אורי חזקיה על אנשים שאומרים שלהיות הומו זה מחלה: "יאוו, אני מרגיש שאני הולך להיות הומו, אני מרגיש מנוצנץץץ"
(תדמיינו טון של בן אדם שקם בבוקר ומרגיש שהוא עומד להיות חולה) רוצים\ות להוסיף משהו: נקווה שיהיה שבוע טוב יותר

חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

ענקקקקקקק
אומייגאש אני מתה על אוריייייי
וואי את הקטע הזה אני לא מכירה..כנראה שיש לו קצת חומר חדש בכל זאת הייתי די מזמן בהופעה שלו
שמחה שנהנת!! טוב איך אפשר שלא..

G Baby

New member
מסכמת לי ../images/Emo13.gif

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע: טוב- הייתי בראיון עבודה שגרם לי להרגיש ממש טוב עם עצמי
רע- ריאל הפסידה
מי הצחיק אותכם השבוע: האמת צחקתי הרבה מקונאן אובריין..אבל בעיקר אלירז/אלין (כן..מכורה של האח הגדול) מי עצבן אתכם השבוע: איילה (כמו בכל שבוע
) שיר שעשה לכם ת'שבוע: sting - shape of my heart וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: קטע מהתוכנית של קונאן..הוא ענק!!! http://www.youtube.com/watch?v=CjdspvErqME ספר\סרט\סדרת השבוע: מלכים ג' (עדיין) \ אין \ glee..פרק ראשון היה לא רע בכלל.. תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: אין... משפט שעשה לכם ת'שבוע: לא מדברים על האוקיינוס ליד דג באקווריום רוצים\ות להוסיף משהו: שרק נמשיך עם הראש מורם והכל בסדר

Anna Banana25

New member
מסכמת ../images/Emo191.gif

דבר טוב\\רע שקרה לכם השבוע: דבר טוב- קצת זמן איכות עם חברה טובה שלי, דבר רע- יש לי חום והקאות ואני רוצה למות
מי הצחיק אותכם השבוע: אמא שלי כמו תמיד. מי עצבן אותכם השבוע: הטלוויזיה, אין שומדבר טוב לראות. שיר שעשה לכם ת'שבוע: http://www.youtube.com/watch?v=3jOzuLsJIUE וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: ספר\\סרט\\סדרת השבוע: סרט- איירון מן
סדרה- glee
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: משפט שעשה לכם ת'שבוע: רוצים\\ות להוסיף משהו? הלוואי והשידורים של העונה החדשה ביס יהיו לא רק פעם בשבוע, כדי שאוכל כבר לראות את העונה ולהשתתף בדיונים בפורום

למעלה