Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo23.gifOur SuperNatural Weekend../images/Emo14.gif

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע:
תמונת השבוע:
מה קניתם השבוע:
מה ראיתם\קראתם השבוע:
משפט השבוע:
מה הצחיק אותכם השבוע:
מי עצבן אותכם השבוע:
מי עשה לכם ת'שבוע:

ME

דבר טוב\\רע שקרה לכם השבוע:
לא זכור לי משהו טוב או רע..שבוע ממוצע כזה רגיל תמונת השבוע:
קריסטן בל בסידני, אוסטרליה
מה קניתם השבוע:
גלידה אחרי העבודה (הי התאפקתי עד עכשיו! אני כבר עובדת שבוע וחצי ליד 2 גלידריות יש גבול!
) מה ראיתם\\קראתם השבוע:
התחלתי לקרוא את הספר התרוממות של אורלי קראוס ויינר. וכיוון שהבנתי ממזמן שאין מצב שישדרו יותר בארץ טופמודל ודווקא אני אוהבת, גיליתי שיש ביוטיוב את כל העונות שפספסנו מאז ה8 ששודרה פה אז אני רואה כל הזמן
משפט השבוע:
BE CUTE OR PUT IT ON MUTE (אחת מפנינות החוכמה-ודווקא לא בציניות, של אמינה מטופמודל 12) מה הצחיק אותכם השבוע:
כנ"ל
ואיזה שליח בעבודה שהתחיל איתי..למה כל הערסים השחומים רוצים אותי?
קטעים משעשעים בסרט "שוב בן 17" שראיתי אתמול עם חברות.. מי עצבן אותכם השבוע:
לקום מוקדם בבוקר!! מי עשה לכם ת'שבוע:
אממ אף אחד..

Nuriel13

New member
My supernatural wickend../images/Emo228.gif

דבר טוב\\רע שקרה לכם השבוע: חופש!!! פרק חדש של SPN // מבחן במתמטיקה שהלך חרא. טונות של שיעורים לחופש, מחזור מטומטם שבגללו גם כואבת לי הבטן וגם תפוס לי הצוואר. יאי! |NOT| תמונת השבוע: המ... מה קניתם השבוע: אמ...קינדר בואנו? מה ראיתם\\קראתם השבוע: SPN, OTH2, בנות גילמור, אמריקן איידול 8 // הארי פוטר 4 קריאה מיליון. D= משפט השבוע: Because whatever we have between us...love, family...whatever it is דין
מה הצחיק אותכם השבוע:
5X04!!!!!! דין לבש תחתונים ורודים ואהב את זה D= מי עצבן אותכם השבוע: מבחן במתמטיקה. מי עשה לכם ת'שבוע: ג'נסן. וג'ראד. וSPN בכללי.

אח, איזו תמונה *מתמוגגת*

J2 שליטעעע! אבל משום מה, סאם / דין כבר לא עושים לי את זה. לאדעת, משהו השתנה בדינמיקה שלהם. סאם מעצבן אותי. כאילו, ממש מעצבן.

larisa125

New member
גם אותי../images/Emo46.gif

ראית את העונה החמישית כבר? סאם בכיין

סאם תמיד היה בכיין, זה לא חידוש.

ומשבית שמחות... כאילו, כמה בן-אדם יכול לרחם על עצמו? כמה פעמים הוא ביקש מדין להרוג אותו / להכות אותו אם זה יגרום לו להרגיש טוב יותר (הי לייקס איט ראף XD)? שווה בדיקה.

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif=.=

אולי פעמיים-שלוש.. אבל הוא גם כל הזמן רוצה רק לדבר.. לשפוך דברים החוצה -.- (זה מעצבן רצח,XD) זה לא קשור לרחמים -.-

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifלא..אולי 698439 XD

סתם פסדר נגיד 10 פעם -.- אבל כל הקטע של להגיד איכשהם מרגישים או ת'חפירות של מה שקורה ביניהם זה כל פרק O_________O

to the end1

New member
זה הניגוד של האחים.יש את דין זה שמסתיר

את הכאב שלו שממשיך לספר בדיחות,לדפוק בחורות ולא נותן לאף אחד לראות את הכאב שלו. ואז יש את סאם שהוא האח הרגיש,המתוק,התומך שכן מעדיף לדבר על הכול כדי להראות לאח שלו שלא משנה מה הם עברו או ראו תמיד יהיה לו אותו כדי לעצור ולדבר על הכול. ובפעמים שסאם ביקש מדין להרוג אותו זה כי הוא מודע כול הזמן לזה שדין דואג לו והוא גם הקריב את החיים שלו בשבילו וגם בעונה הזאת החמישית בפרק השני אנחנו רואים איך סאם לא רוצה להקשות על דין יותר... אני לא רוצה שסאם ישתנה כי הניגוד בין שני דין וסאם הוא חלק גדול מההצלחה של הסדרה ומה שגרם לי לאהוב אותה יותר.

אוף, אז שיעשה חארקירי וזהו!@#$%^

למה הוא תמיד מבקש מדין לעשות את זה? כי סאמי יודע שהוא לא יהיה מסוגל... שיילך לפינה בשקט ויתאבד, או שיפסיק להיות כזה פוסי :p

to the end1

New member
אחרי שדין הלך לגיהנום בישבילו סאם יתאבד חחחחח

דין יקים אותו לתחייה רק כדי להרוג אותו שוב מעצבים

to the end1

New member
מבקשת מכולכם:

או שתגידו דברים טובים על ג'ראד או שלא תכתבו עליו! חחחחחחחחחחחחחחחחח סתם צוחקת איתכם אבל תאכלס דין בוכה יותר לא?

כן, אבל דין בוכה בסטייל :p

ודין אולי בוכה יותר, אבל מתבכיין פחות (פרט לעונה ה-4, שבה קשה להגיע להכרעה בנושא XD) חחח ובכלל לא דיברתי על ג'ארד, אלא על הדמות עצמה. ג'ארד רוקס.

A m e l y

New member
תאכלס..כשדין בוכה זה דמעות של גבר

סאם סתם מתבכיין בכל הזדמנות שהוא מסכן ומרושע ולא רוצה להיות מרושע...בוהווווו...

עונהה ;]

חח סוף-סוף יש קצת זמן :] דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע: סוכות :] + סימני חיים מגלעד שליט. תמונת השבוע: מה קניתם השבוע: מסטיקים, והרבה. מה ראיתם\קראתם השבוע: "בטי", "על-טבעי", "אחת שיודעת"... ולגמרי התמכרתי ל"יומני הערפד" - עדיין אין לי מושג למה, אבל כנראה שזה קשור איכשהו באיאן סומרהלדר *ריר* משפט השבוע: לא ממש משפט, אבל עדיין ציטוט נחמד: "אז איפה היינו? אה, כן - אתה הומו!@#$% -תחליקי את זה, כפרה... אולי את יכולה לסדר לי את השכן שלך? אמממ... לא! חוץ מזה, הוא יוצא עם הפיליפינית שלו. -פאק, כל השווים תפוסים!" מה הצחיק אותכם השבוע: דברים בטלוויזיה וחברה שלי ;] מי עצבן אותכם השבוע: אחי. מי עשה לכם ת'שבוע: ג'נסן המהמם (3>) ואסתי.

A m e l y

New member
מסכמש"ת

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע:
ערב סושי עם בני דודים של חבר שלי,שכלל טורניר טאקי מטורף...
זה לא כזה רע,אבל זה סתם מוזר שהאקס שלי הציע לי לצאת אתמול באמצע הלילה לעשן(???) ודקה אחרי זה חבר שלי התקשר ואמר שהוא מתגעגע (באמצע הלילה!!?)....קונספירציה?
תמונת השבוע: אין לי כוח לעבור...אני במהירה מה קניתם השבוע: גחלים לנרגילה...אין לי תקציב למשהו יותר מפואר מזה
מה ראיתם\קראתם השבוע: הנסיך המדליק!!! סדרה גאונית! משפט השבוע: לא יודעת מה הצחיק אותכם השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=Zr5LhUKtXyI נפלתי מהכיסא!!!! מי עצבן אותכם השבוע: אף אחד למזלי מי עשה לכם ת'שבוע: הסושי!!!!
שבוע טוב לכולם

למעלה