muss lula

miss lula

New member
תהל !!!

תהל אתקשר מיד! לכל בנות הפורום אני רוצה להגיד לכן שתהל היתה אחת מהנשים הראשונות שפגשתי שעברה את הליך הפונדקאות, והיא מאוד מאוד עזרה לי עם המחקר כשהפונדקאות רק החלה בארץ. לפני שהיה פורום, היו מעט מאוד דרכים להגיע לפונדקאיות ולאמהות מיועדות שיהיו מוכנות שאדבר איתן על התהליך ושאלווה אותן, ותהל קישרה אותי לפונדקאית המקסימה שלה ולהרבה אמהות מיועדות אחרות שהיא פגשה במהלך צעדיה בתהליך. אז על במה זו אני מוסרת תודה ענקית לתהל! באהבה, אלי

|miss lula../images/Emo25.gif

תודה על הפרגון אלי.ולכל הבנות שרוצות להתיעץ עם מי שעברה הרבה עד 3 ילדים בפונדקאות מוכנה לעזור

mondani5

New member
תהל

ספרי קצת על הנסיכים/ות שלך בני כמה הם,האם עברת את ההליך עם אותה פונדקאית? אם היו מאשרים אותי ואת הפונדקאית ,אני חושבת שהיינו ממשיכות להביא לפחות חמישה ילדים. אירית

הי אירית||תפוח../images/Emo74.gif

אני אמא ל-3- בנות מקסימות אחת בת 5+ ותאומות בנות שנה 10 חודשים מאושרת עד השמיים , בכללי על עצמי אני מבין מיסדי חוק הפונדקאות, ביתי בין הילדים הראשונים שנולדו ,אני מאלה שהיו עליה המון כתבות ועזרתי להמון זוגות למצוא פונדקאית ללא תשלום ותמכתי בשלבי התהליך מבחינה נפשית וכללית, אני עשיתי את התהליך עם אותה פונדקאית פעמים ועכשיו אנחנו שוקלים לעשות פעם שלישית זה רק ענין של הכסף הבנתי שאתם זוג ספרי על עצמך .חג שמח ובהצלחה.

פעם שלישית ?????

אני יודעת שלפי החוק בפונדקאות במדינת ישראל מותר רק פעמיים לא?? היי תהל יקרה, שמי ריקי ואני פונדקאית שילדה לפני שנה וחודשים בן לזוג נעים מאוד קודם כל, ונחמד תמיד לקרוא סיפורים מופלאים כל פונדקאות.

לידי בל ../images/Emo140.gif

לפי מה שידוע לי מותר 2 ילדים ולא פעמיים ,יש מקרים כמוני שהתמזל מזלי כמו שרציתי ולידה ראשונה היתה עובר אחת ולידה שניה היו תאומות. היום אני שוקלת לפנות לוועדה לפעם שלישית . ח ג ש מ ח

שאא1

New member
שלום לך ../images/Emo8.gif

רק שלשום הבנתי מי מאחורי השם "תהל האחת והיחידה". אלי סיפרה לי... נפגשתי איתך לפני 5 שנים בערך כשהבת שלך זחלה על השטיח. אני זוכרת שבזמן שפטפטנו הפונדי שלך התקשרה וכבר אז דיברתם על הפעם הבאה שלכם ביחד!!! נתת לי אז הרבה כוח ואמונה. סופסוף שמעתי סיפור "נורמלי" ושגרתי של פונדקאות (כפי שחוויתי גם אני אח"כ). עז אז התקשורת הבליטה רק את הסיפורים ה"צהובים" והלא מוצלחים שקרו.. תודה!!!
מזל טוב על התאומות. מאז... נולד לנו לפני שנה וחודש (ו-9 ימים ליתר דיוק) בן מתוק ומדהים. את חושבת שיאשרו לכם פונדקאות פעם שלישית? קדימה!!! תהיי חלוצה גם בענין זה.תפרצי לכולנו את הדרך!!!

שאאא 1 הנסיון השלישי

אני מצטערת שאני לא זוכרת אותך מכיוון שעזרתי לכל כך הרבה. ותמיד בכל שעה ויום המשיך לעזור אני מאד אבל מאד שמחה שהשיחה איתי נתנה לך כח ונולד לך בן שתראי נחת .תהל זה שמה של ביתי הבכורה ,לגבי הפעם השלישית זה בגדר דיבורים ולפי מה שהבנתי אביבה אמרה לי אישית להגיש בקשה לוועדה ,ואז ידונו בזה אני בבעיה של גיוס הכסף כי זה הרבה כסף והלוואי וזה יתגשם אמן .את יכולה ליצור קשר טלפונית אם את יודעת מי אני אשמח לעזור. ח ג ש מ ח
שנה טובה ומבורכת

gilad88

New member
../images/Emo53.gifזקוקים לעזרה

אנחנו זקוקים לעזרה והכוונה באופן נואש ביותר. אנחנו מחפשים פונדקאית.מעדיפים בארץ ואם אין ברירה אז בחול ,רק שאין לנו מושג מהיכן להתחיל. לפי הקריטריונים בארץ איננו יכולים לקבל אישור ממשרד הבריאות. נשמח אם תוכלי ליעץ לנו מה לעשות.

החיוש הנואש

לי מה שידוע לי אם אני טועה את לא יכולה ונדקאית תוצרת חוץ אלה אם כן היא יהודיה וגם בספק מה שכן אני מציעה לך לרסם בעיתון הקיבוצים כי הבנתי שיש הענות מהצד הזה אם ולא מאשרים לכם האופציה זה קפריסין כמו שאני ניסיתי לפני שאושר חוק הפונדקאות אשמח לעזור אם וקפריסין יעמוד על הפרק . ח ג ש מ ח ובהצלחה

gilad88

New member
תהל היקרה

קפריסין בהחלט יכולה להיות אופציה עבורינו נשמח מאוד אם תוכלי לעזור לנו בכך.כמו שאמרתי קודם בארץ לא נראה לי שנוכל כי לא מאשרים לנו ממשרד הבריאות.

1 taya

New member
קפריסין gilad 88

אם את יודעת מי אני צרי קשר טלפונית אאו לפי מה שהבנתי יש לכם קשר עם אלי אז היא תמסור לך את הטלפון שלי ונדבר בשמחה במידה ולא תבקשי מאביבה מהוועדה . ח ג ש מ ח

למעלה