LOVE...LOVE

../images/Emo23.gifLOVE...LOVE../images/Emo23.gif

אהבה היא כמו שמיים, אין לה גבולות אהבה היא כמו יום ולילה, פעם ברורה ופעם מעורפלת אהבה היא כמו חולצה, אם היא לא מתאימה לאחד היא מתאימה לאחר אהבה היא כמו שמש רחוקה ובלתי מושגת אהבה היא כמו סברס בחוץ דוקרנית אבל בפנים טעימה אהבה היא כמו רדיו בכל פעם משדרת על גל אחר אהבה היא כמו מזגן לפעמים מחממת לפעמים מקררת אהבה היא כמו עת כותבים ביופי ובחן עד שהמילוי מתרוקן אהבה היא כמו סרט לא תמיד יש סוף טוב אהבה היא כמו משאלה לא תמיד היא מתגשמת אהבה היא כמו דרך יפלו בה עוד הרבה פעמים עד שיגיעו לדבר המבוקש אהבה היא אש אהבה היא להבה אם אין שום אכזבה סימן שזאת לא אהבה בגן עדן יש ורד הפורחת בזכותך את משקה אותה בוקר וערב בחיוכך ובלבלך יש לי שני דברים אותך ואת השושנים את השושנים לכמה ימים ואותך לעולמים אהבה היא כמו משאלה לא תמיד מתגשמת מביתי לביתך 1000 ק,"מ אך מליבי לליבך אין אפילו 1מ"מ את השושנים אני אוהבת לכמה ימים אך אותך לעולמים אהבה = 4 אותיות 3 הברות 2 מתוסכלים ולב 1 שבור
אהבה היא כמו לקפוץ באנגי בהתחלה אתה מפחד לקחת סיכון אך אחרי הקפיצה אתה מרגיש אושר רב וטעם של עוד זה אם החבל לא נקרע כמובן
קצת על האהבה

ועוד לכל הרומנטיקנים שבינכם....../images/Emo23.gif

לציפורים יש כנפיים כדי לעוף , ולי יש את הלב כדי לאהוב אותך אהבה היא באה מתוכנו וגם באה מתוך אחרים עדיף לאהוב ולא להיות נאהב מאשר לא לאהוב כלל אהבה היא כמו נעל- בהתחלה קצת לוחצת אבל אחר- כך מתרגלים אהבה היא כמו אורז צריך לבדוק טוב טוב לפני שמכניסים לסיר אהבה היא כמו גרביים בחורף מחממת בקיץ מסריחה אהבה לפעמים יכולה לחמם את הלב ולפעמים לשרוף את הנשמה תגיד לי ללכת תגיד לי לברוח רק אל תגיד לי אותך לשכוח תגיד לי לשדוד תגיד לי לגנוב רק אל תגיד לי להפסיק לאהוב עצוב הים בלי הגלים, עצובים השמיים בלי כוכבים, עצוב הפרדס בלי עצים אבל הכי עצוב שאנחנו נפרדים אהבה היא כמו קינוח, משביעה אבל תמיד יש חשק לעוד אל תאכלי אם את לא רעבה, אל תתחתני אם זה לא אהבה מחזור ומשכורת זה אותו הדבר, מקבלים את זה פעם בחודש ואם לא קיבלת את יודעת שדפקו אותך אהבה היא כמו אוטובוס פיספסת אחד תמיד יבוא אחר אהבה היא כמו מצנח לפעמים בעננים ולפעמים על הפנים נשיקות הם כמו סמים קל להתרגל קשה להיגמל אל תבכה כי אני לידך תשמור את הדמעות לרגע שבו אעזוב אותך לפני שתמצאי את הנסיך עלייך לנשק הרבה צפרדעים ככל שבן זוגך גבוה כך קצרה מיטתך אהבה היא כמו פיצה תמיד באה עם תוספות אהבה היא כמו גילוח, לפעמים הולך חלק ולפעמים נחתכים א:אהבה ה:היא ב:בסיס ה:חיים

למעלה