L-O-V-E-

Night firefly

New member
../images/Emo23.gifL-O-V-E-../images/Emo23.gif

לרגל יום האהבה רציתי לעלות שאלון שיזכיר לכם את הרגעים המתוקים...
איך נפשתם את בן/בת הזוג שלהם?
מה הדבר הרומנטי הראשון שהוא/היא עשו?
כמה אתם זוכרים את הפגישה הראשונה שלהם?
מה הייתי מתנת היום האהבה שקיבלתם?
איך אמרתם בפעם הראשונה "אני אוהב/ת אותך"? ולסיום: מה זאת אהבה בישבילך?

elena20

New member
עונה../images/Emo99.gif

איך נפשתם את בן/בת הזוג שלהם? באחד הפורומים של תפוז. מה הדבר הרומנטי הראשון שהוא/היא עשו? הוא הביא לי ורד לפגישה השניה שלנו, זה היה נורא חמוד. כמה אתם זוכרים את הפגישה הראשונה שלהם? זוכרת הכל. מה הייתי מתנת היום האהבה שקיבלתם? עוד לא קיבלתי, הוא יביא לי אותה בסופ"ש.
איך אמרתם בפעם הראשונה "אני אוהב/ת אותך"? כשהתנשקנו על המיטה שלו. ולסיום: מה זאת אהבה בישבילך? רגש מדהים שממלא אותי באושר.

גם אני עונה../images/Emo13.gif

איך פגשתם את בן/בת הזוג שלכם? בפורומים של תפוז. שנינו גולשים באותם פורומי אופנועים, אבל דווקא הקשר האישי הראשון נעשה בפורום מנהלים
. הוא העיר משהו בתגובה אליי ואותי זה עיצבן. אח"כ הוא שלח אליי מסר אישי מתנצל
.
מה הדבר הרומנטי הראשון שהוא/היא עשו? ביום שבו הפכנו לזוג רומנטי הוא שלח לי זר פרחים לבן הביתה.
כמה אתם זוכרים את הפגישה הראשונה שלכם? האמת,בפעם הראשונה שנפגשנו בקושי שמתי אליו לב. אם לא היו תמונות לא הייתי זוכרת שהוא היה שם
.
מה הייתה מתנת היום האהבה שקיבלתם? לא זוכרת. כמו שאני לא זוכרת מה נתתי לו. זה כ"כ לא משמעותי בסופו של דבר... מה שכן מאוד משמעותי וניקשר לי עם היום הזה היא דווקא הודעת SMS שהוא שלח לי לפני שנתיים, לפני שהיינו ביחד, ובה הוא כתב: יום האהבה היום ולך יש את שלי". זה בילבל אותי אבל גם גרם לי לחייך והפך לרגע בלתי נשכח
.
איך אמרתם בפעם הראשונה "אני אוהב/ת אותך"? וואו, אני לא זוכרת... זה היה לפני...מממ...3 שנים? אחרי שהוא אמר כבר כמה פעמים ואני בכל פעם הרגשתי פחד בכלל להרגיש את זה, יום אחד זה פשוט יצא החוצה בלי תכנון. ואז היינו צריכים להתמודד עם השאלה איזו אהבה בדיוק אנחנו מרגישים
. ולסיום: מה זאת אהבה בישבילך? הדלק שמניע את החיים. אהבה, לא רק אהבה רומנטית.

boaz10

New member
גמני...

איך נפשתם את בן/בת הזוג שלהם? - JDATE, היא "התחילה" איתי מה הדבר הרומנטי הראשון שהוא/היא עשו? - הביאה לי מתנות לכל החושים כמה אתם זוכרים את הפגישה הראשונה שלהם? - זוכר כל פרט ופרט... גם את זה שבחצות היא כבר הלכה ואני כל כך רציתי עוד... זוכר עוד יותר את הפגישה השלישית, בים, אז התאהבתי בה מה הייתי מתנת היום האהבה שקיבלתם? - זה יום האהבה הראשון שלנו ביחד איך אמרתם בפעם הראשונה "אני אוהב/ת אותך"? - בקול רועד...

Night firefly

New member
זכור לי הקטע עם הים

כשהיא רצה בחוף ותפסה את השמלה שלה כדי שלא תרטב, נכון? תיארת את זה כל כל יפה שזה פשוט נחרט לי :) ממש מקסים

boaz10

New member
כל פעם מחדש

את צריכה להזכיר לי בן כמה אני
כפי שכבר אמרתי לך פעם, היא לא בהרבה מבוגרת ממך. ואני... הרומנטיקה תלך איתי כנראה עד הסוף, מין ירושה כזו מההורים שלי כנראה... איך אפשר בלי?

Kerry121

New member
ככה..

איך נפשתם את בן/בת הזוג שלהם? איך נפגשנו ? באינטרנט. מה הדבר הרומנטי הראשון שהוא/היא עשו? העיר אותי עם צרפתית על הבוקר/ שם לי טבעת מדהימה על השולחן באמצע הרצאה באוניברסיטה
כמה אתם זוכרים את הפגישה הראשונה שלכם? אני זוכרת אותה טוב למרות שעברה כבר שנה. הלכנו לבית קפה, ירד גשם, הוא שם את המעיל שלו עליי, ישבנו באוטו והקשבנו לשירים ..החזקנו ידיים.. מה הייתי מתנת היום האהבה שקיבלתם? הוא קנה לי שרשרת עם חצי לב והאות של השם שלו על זה, והוא הביא לעצמו את השרשרת עם חצי הלב השני עם האות של השם שלי, הוא גם קנה יל מגבת גדולה עם הדפס I LOVE YOU איך אמרתם בפעם הראשונה "אני אוהב/ת אותך"? בטלפון, אמרתי לו "אני מתחילה להתאהב בך".. ולסיום: מה זאת אהבה בישבילך? כשאת לא יכולה לדמיין את שארית חייך בלעדיו ..

מצטרפת..

איך נפשתם את בן/בת הזוג שלהם? בקורס מתקדם בצבא, הוא עוד היה חייל שטותניק ואני הייתי קשורה לאקס. מה הדבר הרומנטי הראשון שהוא/היא עשו? שהייתי צריכה לסגור שבת בבסיס דיברנו בטלפון ואמרתי לו שהייתי רוצה שהוא יהיה כאן איתי.(אנחנו לא משרתים יחד) אחרי שעתיים בערך הוא הגיע, כששאלתי אותו למה, הוא אמר "באתי לכסות אותך ולתת לך נשיקת לילה טוב"... (חמוד) זה היה בשלושה שבועות הראשוניםשלנו יחד. כמה אתם זוכרים את הפגישה הראשונה שלהם? מאוד מאוד מאוד טוווווווב, הוא שלח לי הודעה שהוא באזור ושאם בא לי להיפגש..אמרתי בסדר. נפגשנו. היינו בים ביחד אני לא אשכח שהוא לבש חולצה קצרה ומכנסיים קצרים חשבתי שהוא ימות מקור דיברנו עד 5 לפנות בוקר ואחרי זה כל אחד המשיך משם לבסיס. מה הייתי מתנת היום האהבה שקיבלתם? אנחנו לא היינו יחד החג האהבה.. (בסיס) אז נחגוג היום יום אהבה מאוחר.. איך אמרתם בפעם הראשונה "אני אוהב/ת אותך"? אחרי ריב קטן שהיה ביננו הוא פשוט זרק לי את זה "את לא מבינה שאני אוהב אותך?" ואני השבתי "גמאני". (לפחות זה מה שהשתיק את הריב). ולסיום: מה זאת אהבה בישבילך? אהבה זה רגש שמתחיל מבפנים מתפשט לכל חלקי הגוף וגורם לך להרגיש מדהים כל יום מחדש. שבוע טוב!

צומיש

New member
עונה...למרות שזה נגמר ../images/Emo4.gif

ניפגשנו בנענע לפני 4 וחצי שנים בערך...
הראשון פשוט ירד על הברכים
זוכרת עד היום...
נענה על שנה שעברה וואלה לא זוכרת.. אולי תכשיט או בושם...
הממ זו אהבה ראשונה אז ניסיתי ללמוד מה זה אהבה ושהרגשתי אותה אמרתי לו... לא נראה לי היה משהו מהותי בדרך.. היום אני כבר לא יודעת מה זו אהבה.. פעם חשבתי שזה לוותר על משהו חשוב בלי לשים לב לבנזוג היום אני רואה שזה פשדוט לא... כנראה ההרגשה...שאתה מוכן לעשות הכל למען מישהו שיהיה מאושר קצת יותר

בר

New member
../images/Emo23.gif

האמת שפגשתי את חברותיי בעבר בהרבה דרכים: אינטרנט,דרך חברים,במקומות ציבוריים וכן הלאה. כיום אני שוב לבד. הדבר הרומנטי הראשון ? המממ...האמת לא זוכר ממש,אבל היו הרבה דברים. המממ...גם זוכר בקושי. פרח עם שוקולד בקצה
כבר כמה שנים שלא אמרתי למישהי שאני אוהב אותה,עוד לא מצאתי את האחת שבאמת אני אוהב כנראה. ומהי האהבה עבורי ? האהבה היא מהות החיים שבלעדיה אין לנו כל טעם לחיים כולם.

תגובה

האשה שאהבתי הכי הרבה בחיים היתה עובדת השמה שלי. היא לא רצתה אותי, אבל הדבר הרגשי ביותר שעשתה לי היה שאמרה, שהיא מצטערת שאין הרבה זמן לשוחח על דברים אישיים. אותה אזכור תמיד, את הרגעים הטובים אתה. התבישתי להגיד לה, שאני אוהב אותה, כי היתה מטפלת שלי. אני בדרך-כלל אדם כן וישיר. אהבתי אליה היתה אהבה אמתית, התרגשות עמוקה ועצומה כמעט עד טרוף, שמחה חזקה לפגשה, רצון להיות אתה מהר ככל האפשר.

למעלה