שירוש1989

New member
../images/Emo15.gifזאת הייתה הצרחה הכי "אמיתית"

שלה, ובכלל ששמעתי עד עכשיו כשמישהו שיחק
היא הייתה הרבה יותר טובה מכל סצינה שלה בטב"ע לדעתי כולל אחרי-המוות-של-אפרת וגם את הסצינה המדוברת מפרק 52 וזאת כולה צרחה!
זה מוזר כי היא הצליחה להעביר בו סיפור שלם זה נראה כאילו היא ממש הייתה הדמות שם והיא גרמה לי להרגיש לחלקיק שניה שאני יודעת על מה היא מדברת ומה קרה שם וזה מפחיד
ושמעתי את הצרחה הזאת בנפרד עכשיו בלי כל ההשפעה של המוזיקה מסביב עצרתי את הקטע, חיכיתי שאני ארגע מהמוזיקה וכל המסביב ושמעתי רק את הקטע הזה שהם דיברו וזה היה מפחיד ברמות תנסו! ו12 בלילה אני עייפה

א מדברת על ה"איך כי אני עיוורת?

זה אכן אחד הקטעים הכי יפים בסרט "איך זה שכל השניםלא ראית שום דבר? איך כי אני עיוורת" ואיי מצמרר

שירוש1989

New member
אם כל הסרט ככה..

אני הזדעזעתי פשוט מהקטע הזה וממנו ובלבד בחיים שלי לא ראיתי חיבור כזה לדמות(עכשיו מישהי קוראת את זה ומגחכת לעצמה שהילדה שכותבת את ההודעה הזאת לא יודעת כלום מהחיים שלה
) אני לא אוהבת את הצעקות של טלי בד"כ בתיאטרון, זה נראה כאילו חסר לה ביטחון שם ובגלל זה היא צריכה להרים ת'קול(למזלנו זה בערך אחד הדברים היחידים שהיא לא עושה 100% כמו שצריך שם) ובטלויזיה הצעקות שלה באמת מביכות כמו שמישהי אמרה פעם, אבל המבוכה זה הדבר היחידי שאני יכולה להתרכז בו באותו הרגע כי אני פשוט מ-ר-ו-ת-ק-ת וצרחות זה תמיד מביך, אז זאת לא תלונה אבל ב3 שניות האלה.. אני יכולה להשבע שבחיים שלי קול לא עשה עליי כזה אפקט אלה היו 3 שניות נדירות, פשוט ככה זאת חתיכת הארה לשחקן ואני כל כך הולכת לחרוש על הקטע הזה עכשיו

../images/Emo122.gif אני חושבת שכדאי שתרגעי

אם זה מה שעשו לך 30 שניות מהסרט מה תעשי כשתראי את כולו? את לא תנשמי.. אחותי להזמין לך אמבולנס שיחכה מחוץ לדלת?
לא האמת שטלי נותנת שם משחק מעולה.. היא כאילו הכי לא היא... אפילו הקול שלה שונה (בכלל אם יש דבר שאני אוהבת בה זה שלכך דמות יש קול שונה וזה ממש לא פשוט- סוג של חקין, אבל שממציא דמות ולא מחקה מישהו אחר שזה קשה פי שתים) היא מייצגת שם דמות כל כך ראויה להערכה וזהו אני לא אגלה יותר כדי שלא תסקלואותי באבנים שורה חמש בגרנד היר וי קאם!!!

orli1

New member
אני לא נשמתי כל הסרט...

ראיתי אותו פעמיים, בפעם הראשונה היה עוצר נשימה, ובסוף איך שהכתוביות עלו, אני וחברה שלי אמרנו WOW. ופעם השניה, אמרתי אני אראה ברגוע אני יודעת איך זה מסתיים, אבל הוואו סירב להעלם, וגם בפעם השניה נותרתי חסרת נשימה. בקיצר, תביאו משאפים..

שירוש1989

New member
נו תני לי להגזים פעם אחת

יום אחד מותר לי לא?
ואני לא בנאדם שמגזים, במיוחר לא כשאני מבקרת שחקן אבל כאן הרגשתי ממש כאילו נתקעתי באיזה ריב כשאני אראה אי"ה ובע"ה את הסרט הזה כבר אני אהיה רגועה אל תדאגי
וגם טריילר בונים ככה בכוונה כדי ליצור עניין לא יודעת איך טלי משחקת שם ואני לא בנאדם שיעצים משהו, בכלל אני לא אוהבת לתת ביקורת כל כך טובה כי תמיד אני מנסה להראות במה כן אפשר להשתפר כי שום דבר ואף אחד לא מושלם אבל הקטע הזה באמת הדהים אותי ולא רציתי להוריד מהחוזק שבו הוא פעל עלי ואגב, רק קטעים בודדים יכולים להשפיע כל כך על אנשים בחיים זה לאייקרה עם סרט=סדרה שלמה בגלל זה אני יודעת שזה בסדר כי זה כולה קטע קטן תהיי בטוחה שלא תמצאי אותי בקולנוע יושבת שם המומה ומשותקת וחסרת נשימה

דווקא יש מצב

כי זה כן סרט מהמם משתק ועוצר נשימה. ובקשר למשחק של טלי, עצם העובדה שלא עצרתי כל הזמן לחשוב לעצמי שוואלה, זאת היא, זה סימן שהיא שיחקה ממש טוב. כי עם הרבה שחקנים שאני מכירה טוב ובמיוחד כאלה שאני אוהבת ברבע שעה עשרים דקות הראשונים לפחות אני נורא תקועה על הקטע שזה הם. גם ב"ביקור חולים" לא הייתי מודעת כל הזמן לזה שזאת היא, אז זה מראה שזה עקבי ולא רק בסרט הזה.

אני מתה לראות את ביקור חולים..

מישהו מוכן לבוא איתי ובדרך לברר איפה ומתי.. אהה ואני גם אשמח למקום לישון בו!!!
מבטיחה להיות ילדה שקטה וטובה.. טוב נו שקטה לא אבל טובה...

orli1

New member
ביקור חולים ולמראית עין

גם אני הרגשתי משהו שונה בשני הסרטים האלו, כאילו טלי זאת לא טלי, ואולי כי בסרטים האלו טלי משחקת משהו שונה מהדמות של רננה. בכל אופן, לדעתי אלו שני הסרטים הכי טובים שראיתי שבהם היא משחקת.

orli1

New member
../images/Emo13.gif

ראיתי גם את אחרי שכמעט ואת המקום, ובשניהם לא נפלתי מהכיסא. את המקום אהבתי מאוד, אבל לא יצאתי עם תחושת וואו ממשחקה של טלי, אולי כי ראיתי את זה שלושה ימים אחרי למראית עין והייתי עדיין שבויה בתוך הסרט.

אז את צריכה לראות שוב../images/Emo8.gif

יכול להיות שבאמת זה היה בגלל למראית עין... חכי שזה ישודר סופסוף בטלויזיה ואז תראי. "אחרי שכמעט", וול, הסרט הוא לא בדיוק יצירת אומנות מלכתחילה וטלי פחות מרשימה שם מבד"כ. ואם היא בעצמה אמרה שזה הסטר שבו היא משחקת הכי פחות טוב...

orli1

New member
מחכה להקרנה של "המקום"

לזה יש פוטנציאל למשהו שאני אוהב. אבל זה רק אומר כמה למראית עין וביקור חולים הצליחו לסחוף אותי.

תהיי בטוחה שכן.. את אפילו לא

יודעת על מה את מדברת.. מתערבת איתך שתצאי מהסרט עםכמה נשימות חסרות ולא מעט.. מבטיחה את לא הראשונה וגם לא האחרונה אני יצאתי מהסרט וישר פגשתי את טלי והצלחתי להוציא החוצה רק מילים מהשורש ד.ה.מ מדהים, מדהימה, מדהימות.. חח נראה לי שאז היא חשבה שאני בן אדם שלא יודע להתבטא... מעניין מה היא חושבת עכשיו
קיצוניות זו אני

שירוש1989

New member
בואי נגיד שהלוואי וסרט יגרום לי לזה

בכל מקרה אני אעדכן אותך בתגובה שלי

למעלה