|
i love him forever

rinatgor

New member
../images/Emo23.gif|../images/Emo99.gifi love him forever

היי לכולם מה קורה? זאת הפעם הראשונה שאני מדברת בצ´אט אז תתחשבו. אני רוצה להגיד שאני מתה על הבן-אדם הזה שקוראים לו מייקל ג´קסון.הוא מושלם בצורה שלא תתואר ומי שיומר אחרת שימות!!!קוראים לי רינת,אני מעריצה אותו כבר 12 שנה ואני גאה בכך!!! הוא שווה זאת, אתם לו חושבים? אני לא כל-כך יודעת על מה מדברים בדרך כלל בצ´אט אבל אם מדברים על הבן-אדם הכי מושלם בעולם יש לי מה להגיד: I LOVE HIM WITH ALL MY HEART

רונני2001

New member
ב-ר-ו-כ-י-ם ה-ב-א-י-ם-!!!!

היי! מייקל הוא אכן הבן אדם הכי מקסים שיש בעולם! הוא איכפתי, אנושי, אוהב ונותן מעצמו יותר ממה שהוא מוכן לקחת! אני חושב שהדבר שמיחד את מייקל בעולם הזה, זה שהוא לא מפחד להפגין אהבה, מאצ´ואיזם לא מעניין אותו! וזה מה שהייתי רוצה שיהיה בעולם הזה יותר.... יותר אהבה ואיכפתיות!!! רינת, ברוכה הבאה, תבואי הרבה ותכתבי הרבה!!! ו... כנסי לאתר שלי, תגידי לי מה דעתך, אם יש לך המלצות, אשמח לשמוע! באהבה, רונן. http://www.MJ.up.co.il

שלום לך רינת´וש! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

אני אורית בת 13 מחדרה. את מוזמנת לכנות אותי מייקלית
ברוכה הבאה לפורום הכי מדהים בתפוז!
(רציני!) האיסיקיו שלי 155440026 אם יש לך איסיקיו את מוזמנת להתכתב איתי! (למרות שלא כדאי לך
)

rinatgor

New member
../images/Emo13.gifhello 2 u 2 מייקלית

מה קורה?תודה על קבלת הפנים
.אין לי מה לכתוב,זאת הפעם הראשונה שאני מתכתבת בצ´אט
.אין לי מושג מה זה ICQ אז אין לי מושג אם יש לי.אבל אם יהיה לי אז אני אשמח להתכתב איתך!אני לא יודעת כי רק קניתי את המחשב לפני יומיים אז סליחה.אבל מה שאני יודעת זה שיש בן-אדם פשוט גדול מהחיים,מושלם!!!(את מתארת לעצמך מי זה)
.

The MoonWalker

New member
ברוכה הבאה רינת!!

אני דניאל, מנהל הפורום (לא צ´ט). כולנו מרגישים כמוך, ומקווים שתשתלבי פה!! אז שהייה נעימה, ואם יש בעיה - תוכלי לפנות אלי!

רינת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה המצב? אני דפנה, אם את רינת גורדנה ג´קסון, אז כן, אני דפנה אלון המעריצה המחורפנת שהתחרפנה ביחד איתך ושי. wellcome
או בעברית צחה-ברוכה הבאה לפורומנו הצנוע והמדהים!

למעלה