../images/Emo23.gif../images/Emo91.gif../images/Emo9.gif

חמודים שלי, שרשור המלצות
ככה: 1. בפורום שלנו, ובתפוז בכלליות לא מדברים על הורדות לא חוקיות של מוזיקה
. מה שאתם עושים מאחורי דלתיים סגורות ובשושו לא אכפת לי, אבל לא מדברים על זה. 2. כל אחד ממליץ בזמנו ובכיף שלו על שלושה שירים בלבד. 3. כל שבוע מישהו יפתח את השרשור הזה [לא ביום שישי, סתם עכשיו זה עלה לי] ובכל שרשור כל אחד ישים שלושה שירים. תשתפו פעולה, מת פה גם ככה. תיהנו

../images/Emo23.gifאז ההמלצות שלי....

1. אינטו אובליוויון [באמת שסליחה, אין לי כוח לכתוב באנגלית] של פיונראל פור אה פרנד
2. סרנדר של בילי טאלנט
3. אם עוד לא יצא לכם לשמוע [אין מצב
]- וואט איי'ב דאן של לינקין פארק

ההמלצות שלי :]

1. simple plan- addicted 2. wheatus- teenage dirtbag 3. muse- starlight שירים ממש יפים.. די נתקעתי עליהם =] בהצלחה ופורום מקסים :] שבת שלום

sappy song

New member
Oh yeah ../images/Emo13.gif

enter shikari-mothership escape the fate-situations muse-hyper music

rabeat

New member
someday you will find me \ cought between the

landsliiiide 1-Alice In Chains - Man In The Box 2- Oasis - Champagne Supernova 3- מממממ אם לא לחפור על אואזיס- ביטלס- COME TOGETHER

קצת הארדקור...

Rise Against - Tip The Scales Parvarim Refugeez - Kikar Party (הארדקור ראפ מארץ ישראל) Bad Religion - All There Is

rock girl02

New member
טוב

1. led zeppelin- babe i'm gonna leave you 2. pink floyd- vera 3. come as you are למדתי לנגן אותו!!

MilkShack

New member
למה לא ביום שישי ?

בפורום פינק פלויד (שממנו לפי דעתי כל פורום צריך לקחת דוגמא) פותחים שרשור אוף מסודר בכל סופ"ש שכולל את ההמלצות האלה. לפי דעתי זה עדיף מסתם שרשור אוף.. בכל מקרה: a day in the life - the beatles Dogs - pink floyd אממ.. בטח מותחן או בילי ג'ין של ג'קסון..

ממ..

1. האגם קפוא- חן קליין ואייל אבן צור 2. אבות ובנים- אביתר בנאי 3. סוף כל יום- מוש בן ארי

למעלה