יערית

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

בים העבודה והיום יום,מוצאת לי זמן עכשיו כשאתה עם אחותך אצל אבא עם האח הקטן ואשתו ומשפחתה חוגגים את יום הולדת לברך אותך נסיך ענק שלי,לשתף את הפורום שבחלקו מכיר אותך ובחלקו הגדול האחר לא(הפסד שלהם
) שהיום אתה חוגג 10 שנים להולדתך
אם כל מה שאנחנו עוברים יחד ב-10 שנים האחרונות,יחד איתך ואחותך, בעליות ובמורדות,אין פעם אחת שהפסקתי לומר לך "אני אוהבת אותך" ניתנה לי הזכות לגדל אותך וזה לא פשוט,אתה ילד מדהים,החל מגיל שנה התחלת לדבר ולא הפסקת והיום נמצאת על תקן מחונן שפתי
,לא פשוט לעמוד מול גבר קטן שנמצא בעיצומו של צמיחה שמדבר אליי כמו גבר גדול,לא קל לשים את הגבולות לילד עקשן עם רמת אנרגיות בשמיים,לא קל לדעת שלא קל לך שם בבפנוכנו של הנשמה, אבל קל איתך כי אתה לא שומר בבטן,אתה מרבה לשתף וכך קל לי להתמודד מול הקשיים וגם לשמוח כשטוב לך. ואני אקריא לך את זה כשתחזור-זה לא רק המילים הכתובות,זה גם אתה יודע כי אני משמיע לך את זה בשיחת ארבע עיניים...רק אל תגיד לי "אמא את רגשנית מידיי", אמא שלי היתה אומרת במרוקאית במקומי "פחאלי פחלאק" כמוני כמוך. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותך מהעומק של הנשמה שבי.
מאחלת לך שהחיים יזהירו לך פנים ושתדע להצליח לא רק מטעויות,אלא תדע לזהות אותם עוד קודם ושלעולם לעולם אל תתן לאף אחד להשבית לך את שמחת החיים שבך-זה כרטיס הביקור שלך נשמה שלי. אמא
נ.ב תפסיק לאכול ב ס ל ו ן רמקול|!

a n a t i 3 3

New member
וואו איך הוא גדל../images/Emo24.gif

מזל טוב ליפיוף שלך
המון בריאות ואושר
לו, לך ולאחות המקסימה
משנינו

Rinattt

New member
מזל טוב... ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לוגבר שלך, לך ולבונבונית הקטנה שאותה אני זוכרת טוב - מתוקה אמיתית
ים של ברכות

וואלה?כבר 10?

פששששששש...אתה רץ מהר בחורצ'יק
ראיתי אותך לאחרונה...גבהת...התבגרת...חיוך ממזרי שובה לב תמיד היה לך...עכשיו הוא בולט יותר... כושר ורבאלי(מילולי) שחבל"ז...מודה אני לפנייך- נהניתי לראות אותך,לשמוע אותך,לצחוק איתך. מאז ומתמיד ראיתי בך יכולות אדירות...גם אמרתי לך לא פם..."אתה אחלה של בן אדם" וזה מה אני רואה כשרואה אותך...בן אדם...באידיש זה נקרא מנץ' במרוקאית אין לי מושג
מאחלת לך בחור צעיר...את מה שמאחלת לבני...וזה כי...גמני אוהבת אותך,לא רק אמא
+
...כי יודעת שאתה לא מתנגד לי עדיין

maof

New member
../images/Emo49.gif גבר גבר ../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif

מלאן ת'אלפים
בכל אשר תיפנה תקופה ארוכה הייתי איתך ולמדתי ממך שחברים אמיתים יודעים לאהוב ולקבל אחד את השני למרות הכל ואף על פי. ועבורך שיר שמאוד אהבת... הייה לי חבר, הייה לי אח הושט לי יד כשאקרא, הייה לי חבר, הייה לי אח, הושט לי יד בעת צרה, אני אחיך, אל תשכח. הייה לי חבר, הייה לי אח.

גלי10

New member
ואאאא ../images/Emo65.gif

בטח שזוכרת ת'תאריך
מזלטוב לרוב ולמכביר רק חגיגות לכם
ברכותי מלוא הטנא להמשך דרך יפיפיה מאושרת ומעניינת

N D R

New member
../images/Emo65.gifהמון מזל טוב../images/Emo65.gif

יום הולדת שמחחחחחח והמון המון אושר

ורד 3

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo213.gif מזל -טוב ../images/Emo20.gif../images/Emo213.gif

לילד המקסים שלך ... הוא חמוד אמיתי !!! מאחלת לו חיים יפים ומאושרים...... המון בריאות המון אהבה ..... המון חיוכים...... הרבה חברים ....... ולאמא שלו הספינג'ית המג'וננת ........מה אכפת לך שהוא אוכל בסלון ?.....(תראו מי שמדברת....אני ששומרת על הסלון המרוקאי שלי כאילו מה .......חמסה !!! פירורים אני רואה בעיניים .....) לא יודעת מרוקאית אז אברך אותך בשפת הא' ב' ......... שתרווי ממנו נחת עד סוף העולם ......שמאלה ..ולכל הכיוונים..... יום הולדת שמח לכם ........ ואיך אצלכם עושים ? קולולולולולו...... מז'ל טוב....

../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif

מזל טוב לנסיך ולאמא [טוב המלכה] שיגשים את כל משאלות ליבו שיתן לך רק אושר והרבה הרבה נחת ושיגדל להיות המאושר באדם..

מזל טוב../images/Emo65.gif

תני לו לאכול...רק היום בסלון...יאמרוקאית פולניה אחת
המון מזל טוב, בריאות ואושר צרוף לשניכם..

לילד של האמא המהבולה...../images/Emo6.gif

מזל טוב לעמאר... המון אושר בריאות אהבה..........ומזל. ואם אי פעם תקרא את ההודעות כאן.. תדע ותבין לאט ...שיש אמהות אחרות... מהבולות....אמה מה פח'ל אומק...
ולך יש אמא אחת.. אמנם מדרובה מע ראסה... אבל נשמה טהורה..
אחת כזו.. שאפשר רק לאהוב..

יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

איזה ילד גדול
המון מזל טוב
ואמא אמרה: תפסיק לאכול בסלון

magic40

New member
לפני שקוראת כבר דומעת../images/Emo13.gif

מזל טוב מותק לך ולנסיך
עוד 3 שנים בר מצווה קולולו

למעלה