../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif
בים העבודה והיום יום,מוצאת לי זמן עכשיו כשאתה עם אחותך אצל אבא עם האח הקטן ואשתו ומשפחתה חוגגים את יום הולדת לברך אותך נסיך ענק שלי,לשתף את הפורום שבחלקו מכיר אותך ובחלקו הגדול האחר לא(הפסד שלהם
) שהיום אתה חוגג 10 שנים להולדתך
אם כל מה שאנחנו עוברים יחד ב-10 שנים האחרונות,יחד איתך ואחותך, בעליות ובמורדות,אין פעם אחת שהפסקתי לומר לך "אני אוהבת אותך" ניתנה לי הזכות לגדל אותך וזה לא פשוט,אתה ילד מדהים,החל מגיל שנה התחלת לדבר ולא הפסקת והיום נמצאת על תקן מחונן שפתי
,לא פשוט לעמוד מול גבר קטן שנמצא בעיצומו של צמיחה שמדבר אליי כמו גבר גדול,לא קל לשים את הגבולות לילד עקשן עם רמת אנרגיות בשמיים,לא קל לדעת שלא קל לך שם בבפנוכנו של הנשמה, אבל קל איתך כי אתה לא שומר בבטן,אתה מרבה לשתף וכך קל לי להתמודד מול הקשיים וגם לשמוח כשטוב לך. ואני אקריא לך את זה כשתחזור-זה לא רק המילים הכתובות,זה גם אתה יודע כי אני משמיע לך את זה בשיחת ארבע עיניים...רק אל תגיד לי "אמא את רגשנית מידיי", אמא שלי היתה אומרת במרוקאית במקומי "פחאלי פחלאק" כמוני כמוך. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותך מהעומק של הנשמה שבי.
מאחלת לך שהחיים יזהירו לך פנים ושתדע להצליח לא רק מטעויות,אלא תדע לזהות אותם עוד קודם ושלעולם לעולם אל תתן לאף אחד להשבית לך את שמחת החיים שבך-זה כרטיס הביקור שלך נשמה שלי. אמא
נ.ב תפסיק לאכול ב ס ל ו ן רמקול|!
בים העבודה והיום יום,מוצאת לי זמן עכשיו כשאתה עם אחותך אצל אבא עם האח הקטן ואשתו ומשפחתה חוגגים את יום הולדת לברך אותך נסיך ענק שלי,לשתף את הפורום שבחלקו מכיר אותך ובחלקו הגדול האחר לא(הפסד שלהם