../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif

סתם התחשק לי לקפוץ לכאן ולהגיד שלום, להעיר אולי קצת את הפורום הזה שנראה די מת.......
מה שלומכם? איך עוברים עליכם הימים? לתלמידים שביניכם- איך המבחנים? הבגרויות? לאלה שעומדים להתגייס- אתם עוברים מיונים וכאלה? אם כן- למה? יש לכם שמץ של מושג לאן אתם רוצים ללכת בצבא? ובכלל, איך המרגש? ספרו קצת, עדכנו....... מבטיחה לעדכן בעצמי גם כן אם יהיה שיתוף פעולה
[מתביישת להיות ראשונה!].

הלוו עדידס../images/Emo13.gif

מבחנים נגמרים אוטוטו (היום מבחן ובשישי גם-כי הפסדתי בשבוע שעבר בגלל מחלה).. מגנים+בגרויות-מתחילים במאי, יהיה צפוף אבל לא נורא, במילא אין הרבה.. וצבא- עברתי מיונים לשלוש מסלולים במודיעין (אחד מהם שחקים
) ביום שני אני אמורה לעבור תחקיר בטחוני ובשני ועדת מתנדבים (כמו שסיפרתי לכם, אני לא מתגייסת כרגיל כמו כולם-אלא מתנדבת..) וזייהו
מקווה להתגייס באוגוסט\ספטמבר

gamegir

New member
שאאאאלום.

נו, נחסוך את ההקדמות של "אני כאן, קורא, לא מגיב, בלה בלה..". במקום זה, נשלח לכולם חיבוק גדול גדול.
יש לי המון המון המון מה לספר.. קודם כל, נתחיל מהסוף- עברתי השבוע, בשעה טובה עד מאוד, טסט (שלישי, למתעניינים..). מבחינתי, מעבר לכיף שבעצמאות ובחופש, אני מרגיש הקלה עצומה על זה שהעול הנורא הזה של שיעורים וטסטים ירד ממני. יאק.. בקשר למבחנים, אכן התחלנו את תקופת המגנים/בגרויות, כשבינתיים הספקתי לעשות מתכונות בתולדות התיאטרון ובחיבור ובגרות בע"פ באנגלית, ומחר יש מתכונת במחשבים. אכן, אני לומד קשה, כפי שאפשר להסיק..
ביום ראשון כל המשפוחה ואני נוסעים לארגנטינה, ארץ הבשר והאלפחורס (עדי ועמית בטוח מבינים אותי..
), לטיול שעיקרו במפגשים ארוכים עם קרובים שגרים שם. אני, כאחד שידע ספרדית עד גיל חמש ושכח הכל והיום בקושי מבין משפטים פשוטים, בהחלט מצפה בקוצר רוח לשיחות הנפש שאני אנהל עם הקירות הארגנטינאים. יהיה מצחיק.. אני חוזר משם לבד, בטיסה עם נחיתת ביניים שמתפרסת על יממה שלמה. חכו לעידכונים בנוסח "איך נאבדתי בשדה התעופה ברומא" או "איך הטיסה התאחרה, פספסתי את הקונקשן ולא הגעתי לבגרות בתולדות התאטרון". חוצמזה, בענייני צבא והכל, מן הראוי שאעדכן סוף סוף כי אני הולך לעשות שנת שירות במסגרת גרעין תיאטרון, שזה אומר 18 חבר'ה שיגורו בבית אחד (כן כן..) וילמדו תיאטרון בבתי ספר, באיזושהי עיירת פיתוח או שכונת מצוקה (כרגע אנחנו מיועדים לדימונה, כנראה..). אני ממש מחכה לזה, יש אחלה אנשים (ואת כולם הכרתי רק דרך הגרעין) ואווירה טובה ומעניינת.. נראה לי שיהיה מגניב. בקשר לצבא, הכל נדחה בשנה בגלל השנת שירות, אבל בינתיים כנראה שהתקבלתי ללהקה צבאית (לא ברור איך, כנראה שהייתה תקלה במחשבים של הצבא והצלחתי להתגלגל עד הסוף..), התמיינתי לגלי צה"ל ועברתי לשלב האחרון, שנדחה לי לשנה הבאה (גם ללהקה אני אצטרך שנה הבאה לעשות שוב את השלב האחרון), וחוצמזה הלכתי למיונים לקצונה ייעודית של חיל חימוש, שזה מעניין אפילו פחות מאיך שזה נשמע ומהות התפקיד היא, בערך, ממה שהצלחתי לקלוט, היא מוסכניק מתקדם. אחרי ההרצאה באותו יום מיון הרמתי את הרגליים וחזרתי כל הדרך מצריפין בלי להכנס לראיון האישי אפילו. ומודיעין מתעלמים ממני, כמה מבאס. אלה, בערך, קורות חיי בתקופה האחרונה שבה לא כתבתי ורק קראתי כאן. רק אני צריך ממש להתעלות על עצמי כדי להגיע לידי כתיבת הודעה? אני ממש מפגר.. בכל מקרה, רציתי שתדעו שאני אוהב אתכם מאוד וכיף לי לכתוב הודעה כזאת של עדכונים- זה ממש מרגיש כמו פגישה עם חבר ותיק שלא פגשת מלא זמן ואתה רוצה להספיק ולספר לו הכל.. אוהב מאוד, גמא

QuEeN oF mE

New member
עדידווווש :]

מה שלומי? הממ אוקיי,אז מחר יהיה בערך היום האחרון שכל השכבה שלי תבוא לבצפר כדי ללמוד..יום שישי יש לנו מגן בחיבור (ואני כ"כ גרועה מסתבר
) והופ קופצים לחופשת פסח..שזה רק שבועיים..חוצפה. והתכנונים לחופשה? וואי יהיה ממש כיף..חרישה וחרישה וחרישה..טוב נו אולי קצת הגזמתי..אבל אני אצטרך לסיים עבודות של 5 יחידות ולהתחיל לארגן חומר לכל המגנים שמחכים לי אחרי החופשה..חוץ מזה אני אעבוד קצת..ואני אמצא זמן לעשות מה שבא לי לא לדאוג..
בקיצור אחרי פסח..יהיה מטורף אבל ממש מטורף..מגן אחרי מגן אחרי מגן ואז בגרות ועוד מגן ושוב בגרות ובגרוותת..אוחחח..הכי מבאס זה שזה הבדלים של ממש קצת ימים בין מבחן למבחן..ואני אחת שנוטה לפרוש לי את החומר על כמה ימים ואז ללמוד לי..ובכלל רק מהלחץ אני בטח אאבד את העשתונות..אני צריכה להתחיל להרגע מעכשיו..:| בקיצורר..אני ממש ממש מקווה שאני אעבוד את התקופה הזאת..כי זהו אחרי כל המבחנים האלה..אני אסיים 12 שנות לימוד..מוזר לי קצת לחשוב על זה בזמן האחרון..אבל עזבו אני אבכה אח"כ לא עכשיו..יש זמן
וצבא? לא ממש מעניין האמת..הייתי במיונים למודיעין חיל האויר שגם דיי רציתי אז סבבבה..וגם עברתי את המבחנים..ואז שלחו לי תחקיר בטחוני והייתי בו..והאם עברתי אותו? הו...לא יודעת..בואו נגיד שאולי לא הייתי מעבירה את עצמי? לא נראה לי שהמתחקר בדיוק הבין שצחקתי איתו חלק מהזמן..למה בכלל ניסיתי לצחוק איתו? האאא..טוב נראה נראה.. אבל חוץ מזה אני רוצה שיהיה חופש גדול..למרות שאני אגדל בשנה ולא בא לי..אבל יהיה לי קצת זמן לנוח לפני הצבא וזה..אז יהיה נחמד.. טוב האמת שהלימודים קצת מחכים לי עכשיו..אז אני אסיים כי זה במילא מאוד לא מעניין.. אבל עדי,מה איתך איך הצבא?
יום טוב לכולם
|נישקה|

../images/Emo163.gifשלום פורום יקר!!!! ../images/Emo140.gif

מה שלום כולם?? אין לכם מושג כמה אני שמחה להתעדכן בשלומכם ובמה שעובר עליכם כימים אלה! אני מתרוצצת כמו מטורפת מהבוקר עד הערב בבית ספר בשביל חזרות למסיבת הסיום שתתקיים בסוף החודש וחסרים לי המון שעות שינה!
אבל זה כיף.. חוץ מזה היה לי היום מבחן באזרחות שנורא דאגתי מפניו כי בקושי היה לי זמן להתכונן אליו (בגלל החזרות..) אבל בסוף היה דווקא חביב. מה עוד... הייתה לי את תערוכת העיצוב של המגמה בה הצגתי את העבודת גמר שלי בעיצוב גרפי והיה נורא כיף כי קיבלתי המון מחמאות..
חוץ מזה הגשתי בשעה טובה את העבודה שלי בכימיה שמהווה יחידת לימוד וזו הייתה הרגשה נפלאה פשוט לסיים את העבודה הזו סוף סוף!! וזהו.. אני מקווה בין החזרות למסיבת סיום גם להספיק ללמוד כי ממש אחרי המסיבה יש לי מתכונת בתולדות העיצוב (למי שלא יודע - החומר מזכיר את הבגרות בהיסטוריה.. לא נחמד במיוחד..
) ומתכונת בכימיה כמה ימים אחרי זה.. וואו! זה יצא ממש ארוך אז אני אסיים! אוהבת ושמחה להתעדכן..
נגה

אז מה איתי? (-:

בקשר לצבא- לפני כמה ימים הייתי ביום מיונים ארוך מדיי לתפקיד שנקרא "משקית תכנון כוח אדם", עדיין לא ברור לי מה זה, אבל הם טוענים שזה נ-ו-ר-א איכותי, וזה בקריה, זה בערך מה שאני יודעת. עכשיו אני צריכה לחכות שיחליטו אם עברתי, ואם כן להחליט אם אני הולכת על זה, או משאירה הכל למזל והולכת לכלל צה"לי. לפני כן הייתי במיונים של מאבחנת פסיכטוטכנית. עברתי את השלב הראשון אבל אז ויתרתי ולא הלכתי לשני-האחרון, כי החלטתי שלשכת גיוס נשמע מעפן ממש. המתכונות בעיצומן, היום היתה לי מתכונת בצרפתית, שהלכה די גרוע וסתם רציתי לסיים עם זה וללכת הביתה לישון, ביום ראשון היתה אחת במחשבים שדווקא הלכה הרבה יותר טוב מהמצופה. את המתכונת בהבעה "פספסתי" בגלל המיונים שהיו באותו היום. כמה חבל, בכל מקרה צפוי לי מגן של איזה 100, אז מה איכפת לי..
חוץ מזה, יש לי עוד כמה ימים מתכונת בצרפתית בע"פ וזה ממש ממש גרוע, כי אני לא יודעת לדבר בגרוש. בימים האחרונים, אני ועוד ידידה מהכיתה עובדות במרץ על ספר המחזור, אם למישהו יש רעיון לשער של הכיתה, אני אשמח לשמוע, כי אנחנו כבר משתגעות. מה עוד? מה עוד? מסיבת הסיום תהיה באמצע יוני, וכפי הנראה אני לא ממש הולכת ללהשתתף בה, אולי בתפאורה או משהו, אבל זה כבר יהיה בשלב יותר מאוחר. וזהו, עכשיו חופש, בהתחלה לומדים קצת לצרפתית בע"פ, אחר כך כמה ימים חופשיים באמת, אז פסח ויומולדת :) ואז יתחיל שבוע היומולדת שלי, שישולב בעל כורחו עם לימודים למתכונת במתמטיקה ובגרות בע"פ בצרפתית. אני מקווהשמתישהו אחגוג עם החבר, מתישהו נעשה איזה על האש בים/יער עם החברים ואז יש גם את המשפחה, שזה אומר הרבה כסף..
יהיה נחמד, נראה לי..אולי גם ניסע עם איזה אוהל לים המלח.. שיהיה לכולכם חופש נעים!

למעלה