שאאאאלום.
נו, נחסוך את ההקדמות של "אני כאן, קורא, לא מגיב, בלה בלה..". במקום זה, נשלח לכולם חיבוק גדול גדול.
יש לי המון המון המון מה לספר.. קודם כל, נתחיל מהסוף- עברתי השבוע, בשעה טובה עד מאוד, טסט (שלישי, למתעניינים..). מבחינתי, מעבר לכיף שבעצמאות ובחופש, אני מרגיש הקלה עצומה על זה שהעול הנורא הזה של שיעורים וטסטים ירד ממני. יאק.. בקשר למבחנים, אכן התחלנו את תקופת המגנים/בגרויות, כשבינתיים הספקתי לעשות מתכונות בתולדות התיאטרון ובחיבור ובגרות בע"פ באנגלית, ומחר יש מתכונת במחשבים. אכן, אני לומד קשה, כפי שאפשר להסיק..
ביום ראשון כל המשפוחה ואני נוסעים לארגנטינה, ארץ הבשר והאלפחורס (עדי ועמית בטוח מבינים אותי..
), לטיול שעיקרו במפגשים ארוכים עם קרובים שגרים שם. אני, כאחד שידע ספרדית עד גיל חמש ושכח הכל והיום בקושי מבין משפטים פשוטים, בהחלט מצפה בקוצר רוח לשיחות הנפש שאני אנהל עם הקירות הארגנטינאים. יהיה מצחיק.. אני חוזר משם לבד, בטיסה עם נחיתת ביניים שמתפרסת על יממה שלמה. חכו לעידכונים בנוסח "איך נאבדתי בשדה התעופה ברומא" או "איך הטיסה התאחרה, פספסתי את הקונקשן ולא הגעתי לבגרות בתולדות התאטרון". חוצמזה, בענייני צבא והכל, מן הראוי שאעדכן סוף סוף כי אני הולך לעשות שנת שירות במסגרת גרעין תיאטרון, שזה אומר 18 חבר'ה שיגורו בבית אחד (כן כן..) וילמדו תיאטרון בבתי ספר, באיזושהי עיירת פיתוח או שכונת מצוקה (כרגע אנחנו מיועדים לדימונה, כנראה..). אני ממש מחכה לזה, יש אחלה אנשים (ואת כולם הכרתי רק דרך הגרעין) ואווירה טובה ומעניינת.. נראה לי שיהיה מגניב. בקשר לצבא, הכל נדחה בשנה בגלל השנת שירות, אבל בינתיים כנראה שהתקבלתי ללהקה צבאית (לא ברור איך, כנראה שהייתה תקלה במחשבים של הצבא והצלחתי להתגלגל עד הסוף..), התמיינתי לגלי צה"ל ועברתי לשלב האחרון, שנדחה לי לשנה הבאה (גם ללהקה אני אצטרך שנה הבאה לעשות שוב את השלב האחרון), וחוצמזה הלכתי למיונים לקצונה ייעודית של חיל חימוש, שזה מעניין אפילו פחות מאיך שזה נשמע ומהות התפקיד היא, בערך, ממה שהצלחתי לקלוט, היא מוסכניק מתקדם. אחרי ההרצאה באותו יום מיון הרמתי את הרגליים וחזרתי כל הדרך מצריפין בלי להכנס לראיון האישי אפילו. ומודיעין מתעלמים ממני, כמה מבאס. אלה, בערך, קורות חיי בתקופה האחרונה שבה לא כתבתי ורק קראתי כאן. רק אני צריך ממש להתעלות על עצמי כדי להגיע לידי כתיבת הודעה? אני ממש מפגר.. בכל מקרה, רציתי שתדעו שאני אוהב אתכם מאוד וכיף לי לכתוב הודעה כזאת של עדכונים- זה ממש מרגיש כמו פגישה עם חבר ותיק שלא פגשת מלא זמן ואתה רוצה להספיק ולספר לו הכל.. אוהב מאוד, גמא