6X15

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

עכשיו שהוא לא הורס כלום ללור ולוק וגם נראה כ"כ טוב, אני יכולה להרשות לעצמי לשים לו גם
.
חהחה. תודה!
נמנ. ד"א זאת אכן אותה נדיה, היא מוסרת לך ד"ש.
|לאקשורהבעליל|

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

נראה לי שלורליי סיפרה לריצ'ארד ב-6X12 שיש ללוק בת... כנראה זה התגלגל משם.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gifזה ממש מוזר.../images/Emo58.gif

למה שהיא תספר לריצ'ארד קודם? למה שהוא יקבל את זה? למה שאמילי תקבל את זה? איך לורליי קיבלה את זה בכזאת קלות? אוף זה כזה הזוי.>< אה, ואהבתי את ה"היא קוראת! בטוח שהיא הילדה של לוק?"

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif6X15. בוזו!../images/Emo6.gif

סתם נו, הכל היה עצוב.
כעסתי על לוק רוב הפרק..ואז הם התחילו לדבר והוא אמר לה שהוא אוהב אותה והכל נהיה כ"כ טוב! פשוט מעולה!
ואז כשמיטשם בא- פאדיחות!
בלה. זה היה עצוב, אבל היה טוב להראות לכולם שם..שלא רק לכם יש בעיות, לכולם יש בעיות במשפחה..ולוגן העשיר וה"חופשי" כביכול סובל הרבה..
למי שאמר פה שנמאס שרורי היא הבוגרת יותר, אני לא חושבת שזה נכון יותר. היא חזרה ללוגן אחרי הרבה חנופה וטובה קטנה, כמעין תודה. עברה לגור איתו במהירות..ובסוף גילתה שהוא תיכנן איתה טיול שהוא בכלל לא יכול לצאת אליו..יש להם הרבה בעיות במערכת היחסים, זה פשוט מתחת לפני השטח ולא גלוי כמו אצל לור ולוק. מה עוד? אמילי הזאת, פשוט אסון.
מעניין מה לור תעשה עם זה עכשיו.
[מה הקטע עם התמונה? יואו, איזה מפדח. חוצמזה היו צריכים אם כבר לשים תמונה של שניהם..
|
] מה עוד? אוף, לוק הזה. למה?????????? למה שלור לא תלמד להכיר את אפריל? מתי אתה מתכנן להתחתן? עוד 5 שנים..? יאללה, היא לא תחכה לנצח..והיא לא תתחתן איתך בלי להכיר את הבת שלך! תפנים כבר.
אני מתייאשת פה.
זהו. אני ממש ממש אהבתי את הפרק הזה, מלא תהפוכות. [אה, כן..ממש התאכזבתי מהמתנה..והייתי בטוחה שלור תעלה על זה..אבל לוגן הציל את המצב ברגע האחרון.
] נמנ. ואוו..ארבעה פרקים ביומיים זה מעולה.
גילמור עונה שישית זה גם מעולה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif ענו על השאלה הזו כל כך הרבה

פעמים בדף הזה ממש. אני לא מתכוונת לענות לך. תחפשי לבד.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif תשמעי,

עניתי על השאלה הזו אולי חמש פעמים ביומיים האחרונים, וזה בנוסף על כך שיש שרשור שאלות מעלייך ואת משרשרת את זה לשרשור על הפרק האחרון ששודר בארה"ב. אם מישהו רוצה תשובה, שקודם כל יבדוק עם קיים מענה לאותה שאלה, יש גבול.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif

אם אבו שוקרי המקורי ואבו שוקרי האחר יכולים, גם אנחנו!
רק לשים לב פעם הבאה, סבבה?

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אוקי טוב שנים שלא הגבתי פה כי לא היה לי זמן אז היום ראיתי במרתון את שלושת הפרקים האחרונים 15. 14. 13 וואי אהבתי כל אחד מהם.. (חחח בפרק שלוק ולורלי יוצאים שיכורים והיא אומרת לו זה הגילמורים הם נכנסים לך לראש..חחח) כל כך מצחיקק איך התגעגעתי .. היה לי חסר את המנה היומית של ב"ג כיףף לחזור וסליחה שלא כתבתי הרבה בפורום.. פחדתי להיכנס..חחח וכי גם לא היה מממש זמןן ובלי שום קשר קניתי כרטיס להופעה של קלי קלרקסוןןןןןןןן

dalida1988

New member
אני לא מספיקה לפעמים לראות את

כל הפרקים שבוע אחרי שבוע... (אני מבינה שאת מבינה אותי..) אז אני מפחדת בטעות להיכנס לשרשור לא מתאים... בכל מקרה אין ממש זמן להיכנס למחשב..בגלל לחץ וכאלה..

למעלה