6X15

MiriOrit

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif615../images/Emo58.gif../images/Emo23.gif

פרק חמוד. לא הכי טוב בעולם אבל חמווד... הם הולכים לברוח.... יאי.. ככה אני רציתי מההתחלה. כ"כ מתאים לשניהם. נורא אהבתי את הקטע שלוק ולורליי ישבו על המיטה ודיברו - נורא רומנטי רק עכשיו כשאני חושבת על זה רוב הפרק התעסק בזוגיות של לוק ולורליי.. כמעט ולא בלוגן ורורי - nice
בסוף - כשהם היו בדיינר וסיזר אמר ללוק על אפריל כ"כ רציתי שהוא יגיד ללורליי - אז תבואי מחר ב 15?? הוא כ"כ היה צריך להגיד את זה! הגיע הזמן. לא?? וכשהוא לא אמר את זה - זה היה כאילו סטירה מעוררת למציאות... מסכונונה לורליי.. והסוף
אמילי עשתה עבודה יסודית
יו, אני כ"כ מקווה שהם אכן יברחו (יש לזה מושג יותר נורמלי בעברית??? אני לא מצליחה לחשוב על משהו חוץ מ-להתחתן ברבנות... אבל זה לא מתאים
) אממ... רורי ולוגן. הם מאוד חמודים ביחד. אבא שלו מנייאק... אבל אני מחכה לרגע שלוגן יתחמק ממנו. גם אהבתי את זה שלורליי ניסתה לדבר איתו לפני שרורי צצה פתאום. היא בטח תעזור להם או משהו. אוף. איזה באסה שראיתי כבר את הפרק... עכשיו אני צריכה לחכות שבוע שלם

DarkMagic17

New member
ארררר../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif../images/Emo58.gif

אני היחידה שחשבה שלוק היה מממממש בנזונה בפרק הזה
הוא היה ממש, אבל ממש חרא. הוא בכלל שילם ללוגן על השרשרת
זה נורא הטריד אותי
הוא היה מעצבן, והוא היה חרא ללוגן, וקרציה עם ה"להישאר בחדר או לא? אני לא רעב, אכלתי קודם" בלה בלה. לוק מעצבן אותי כלכך לאחרונה:-\

dalida1988

New member
../images/Emo58.gifחחח

כן הוא ייצא ממש זבלללל
הקטע העצוב הוא .. שאחרי שהיא כעסה עליו והוא קלט.. אז היה להם כיףף אבל ברגע שהם חזרו היא כאליו נעלבה..וחזרה לסגירות שלה כלפיו.. ולא נראה לי שהוא ממש הבין מה היא רוצה...

iahshai

New member
../images/Emo58.gif

למה למה למה למה למה למה למה הוא לא אמר "טוב אז נראה אותך מחר בין 15 ל19?". לוק הדפוק
ולמה למה למה למה למה למה למה כשהוא סופסוף (פעם ראשונה!) אמר לה שהוא אוהב אותה היא לא ענתה שגם היא?! היא אף פעם לא אמרה לאפ'חד שהיא אוהבת אותו ועם לוק היא רוצה להתחתן!!! ועוד היא אומרת שהיא צריכה לשמוע את זה מדי פעם ...... מה לעזאזל?! אוף. רק עוד שבועיים יש פרק חדש. הולך להיות בלאגן אני יודעת את זה. תמיד יש בלאגן אצלן אבל נראה לי שהעונה הזאת תהיה אינטנסיבית מאוד. היא לא גילמורית טיפוסית. וגם, נראה לי שזה כבר נהיה מוגזם, האופן שבו רורי הרבהיותר בוגרת מלורליי בכל דבר, וגם במערכות היחסים שלה. כולם הסכימו שהגיע הזמן שללורליי תהיה מערכת יחסים אמיתי ואז התחיל הקטע שלה ושל לוק וזה הפכפך מדי. מצד אחד זה ארוך יותר מבד"כ, ונראה יותר יציב, ושנייה אח"כ הם לא מדברים על הכל, לוקח להם יותר מדי זמן עד שהם מדברים על בעייה שמציקה להם, ונראה כאילו כל העניין נמצא על קצה של צוק וכל פעם מישהו אחר מושך למטה. הפרק היה מצויין כמו תמיד, אבל דווקא חשבתי שחלק מהמתח ירד והוא רק עלה. ו.. מה עם ליין?!??! חשבתי שסופסוף היא וזאק יחזרו כי זה ולנטיין דיי וכל זה אבל לא הראו אותם כבר שלושה פרקים!

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

זה עדיין מוקדם מידי. הוא רק הכניס את הבת שלו לחייו והם עדיין מנסים לבנות מערכת יחסים יציבה. זה לא הזמן להכניס עוד גורם למערכת הזאת במיוחד אם זו בת זוג. זה מבאס אבל לורלי צריכה לקבל ולהבין את זה שלוק אוהב אותה אבל עכשיו יש משהו שהוא צריך לעשות ובשביל צריך המון סבלנות. וכן כשאוהבים צריך מידי פעם לתת חיזוקים לצד השני וזה לאו דווקא עם מתנות לחגים מוזרים. כמו שיהודית רביץ שרה: "לא פעם זה קשה אבל לרוב מילה טובה מיד עושה לי טוב רק מילה טובה או שתיים לא יותר מזה...".

iahshai

New member
ברור ../images/Emo58.gif

אני לא מדברת על המתנה או לא המתנה או וואטאבר. הוא אמר לה והיא לא ענתה! והיא בעצמה אמרה בעונה הראשונה לרורי שיום אחד היא תרצה להגיד את זה למישהו ושהיא לא תוכל לחוות את זה עד הסוף אם היא לא תדע להביע את זה, והיא עצמה -לורליי- אף פעם לא אמרה, ובכל המע' יחסים שלה עם לוק זה גם לא לגמרי היה נחוץ כי שניהם מתאימים ומשליים כ"כ אחד לשני ואת השני. בכל אופן, זה היה מוזר שהיא באותה נשימה אומרת שהיא צריכה לשמוע את זה מדי פעם ואח"כ לא עונה לו ואומרת שהיא אוהבת את השרשרת. לי זה היה מוזר. וכן אני מניחה שאתה צודק, הוא רק בונה משהו עם אפריל וזה יהיה מוקדם מדי לערב אותה בזה. כל הביאוס שלה יכול להימנע אם היא רק תדבר איתו ותגיד לה איך היא מרגישה עם כל זה. זה קיצ'י להגיד את זה אני יודעת, אבל זה נכון. לוק יודע להרגיע אותה, בדיוק כמו שהוא עזה בסופ"ש הזה עם החתונה והכל.

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif

את בטוחה שהיא לא אמרה לו מעולם שהיא אוהבת אותו??

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

זה משנה? היא הציעה לו נישואים,זה אומר משהו לא? מה שהיא צריכה זה סבלנות והרבה. כשהיא היתה בבעיה עם הבת שלה לוק הבין וחיכה, עכשיו תורה לחכות קצת.

o0Invisible0o

New member
ארבעה.../images/Emo9.gif

שלושה אתמול והרביעי היום!!
נו התגעגעתי לגילמור.
אז השלמתי הכל בשישי שבת..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo207.gifבלהבלה.../images/Emo58.gif6X12

אז מה? אז מה אם אני בפיגור רציני? אני אשלים אותו עכשיו.
אני רק רוצה לציין שאוף
. מה זה? אוףףףףףף!!! איזה סוף מעצבן. כאילו, מה? לורליי פשוט מקבלת את זה [טוב מה עוד היא יכולה לעשות?] ואז היא כאילו בעד שהם ידחו את החתונה אבל בתוך תוכה מתייסרת מזה? בלה. איך הוא לא רואה את זה?
ולוגן!
איכס נו. לא רוצה שיחזור לרורי.:| ומתה לדעת מה כתוב במכתב.
אהבתי את רורי צוחקת מהמכתב ומשתיקה אותו..
טיילור פסיכי.:X כל הכבוד לקירק!
[זה מחיאות כפיים.
] נמנ. זק ומיסיז קים!
WTF? "אתה מנסה להאשים אותי במשהו? אז רק תדע..שאני לא אעצור אותך!" הזוייייייי!!
פרק טוב, סוף מעצבן. עונה שישית טובה..בא לי לדבר על זה עם מישהו..וחברה שלי תתעצבן עלי שאני רואה את הפרקים בלעדיה...
אופס.:X אה, כן..חזרתי.

o0Invisible0o

New member
WTF?????../images/Emo58.gif6X13

מה זה אמור להביע? אה? מה? מה זה החצי פרק של סצינות מוזרות הזה? מה?
מי מסבירה לי? מה הלך בפרק הזה? זה היה גילמור? זה היה חלום? זה היה..מה?
ואוו. כן, אין פה ספוילרים בכלל, נראה לי.
עכשיו, מישהו מוכן להסביר לי?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif

טוב חזרתי אחורה לקרוא את התגובות שלכם. אז ככה, כל הבאלגן בארוחת ערב די השכיח ממני את כל הפרק..
[ואולי גם העייפות של שבוע בצבא.
] אז אממ..אני עוד לא רואה את הגאוניות בסצינת ארוחת הערב, כי זה פשוט היה מוזר!
|מתה| אז כל העיירה מתבוננת בלוק, אוף. מעצבן אותי. לורליי התחילה את זה..כי מפריע לה [ובצדק] ומחרפן אותי שהיא לא אומרת כלום.
אני כבר רוצה לראות את זה מתפוצץ, כי ככה זה סתם מעצבן.
וכמה צפוי, היה כ"כ ברור מרגע שרורי חזרה לייל שהיא תהפוך לעורכת העיתון, ועכשיו..אין דבר יותר צפוי מזה. לפחות צחקנו קצת מפריס [הלגמרי ולחלוטין פסיכית!
יותר מתמיד!
] אני לא אוהבת את לוגן, לא אוהבת את החזרה הזאת, לא אוהבת את ה-נשיקת-תודה-על-העזרה-עכשיו-אנחנו-ביחד-בזכות-קשרי-המשפחה-שלך.8-} נמנ. מה עוד? לאיודעת..פרק טוב. סוף עדיין תמוה בעיניי..פרק שאני כנראה אצטרך לראות שוב.
וזהו.:X

o0Invisible0o

New member
לאלאלאלאלאלאלא!../images/Emo11.gif../images/Emo58.gif6X14.

הזוי, בלה, אוף.
רורי ולוגן, לורליי פשוט מקבלת את זה, כריסטופר אבהי כזה. איכס.:X ד"א הוא באמת נראה ממש טוב..
איך רורי כזה "i hate that my parents are hot"
נמנ. מה עוד? לורליי ולוק בארוחת ערב..הזוי!
נמנ. מתי לור סיפרה לאמילי על אפריל? איך זה שהיא פשוט קיבלה את זה? אני מרגישה כאילו אני מפספסת משו..כאילו חסר קטע..
בלה. התחרפנתי. טוב לאיודעת.:X תגיבו לי או משו..

למעלה