../images/Emo124.gif ערב שני
באתי לתאטרון... (בדרך לשם ראיתי את קובי הולך לפנינו. אז היה אור אדום ועצרנו ביחד באור ואמרתי לו היי ובהצלחה והוא אמר לי תודה וחייך ואז האור השתנה ואמר שהוא היה ממשיך ללכת איתי אבל הוא ממש מאחר, ואז הטלפון שלו צלצל והוא אמר "yah yah i'm right infront of the theatre" ואמר לי "רואה
" וחייך ורץ לתאטרון... והיו שם שני אנשים כאלה שהתסכלו עליו ואמרו היי זה האיש ממשמרת שלישית
) באתי עוד פעם יחסית מוקדם אז רק נכנסתי ולקחתי את הכרטיסים. ציפיתי לכרטיסים פחות טובים כי קייפו (להזכירכם, המנהל) אמר לי שהם יהיו פחות טובים... בסוף קיבלתי שורה A והתחלתי להתלהב וכולם צחקו.... אח"כ הלכתי לסטארבקס ממול. נורא רציתי שג'ייסון יבוא גם לשתות משהו כי מישהי אמרה לי שהוא נורא אוהב סטארבקס (ממקור שני, אז אני מאמינה לה...) אבל הוא לא בא
לא נורא... חחחחחחח אז חזרתי לתאטרון ונכנסתי לאולם שהיה כבר די מלא, היו שם לצערי המון מעריצות טין אייג'רס אמריקאיות טיפוסיות, ופחדתי שהם ישתלטו על ג'ייסון בסוף ההצגה... הייתי די בלחץ מזה... ראיתי עוד פעם את הילדות מהאינטרנט שאני מכירה ואמרתי להן שלום והתיישבתי במקום שלי. ההצגה התחילה. היו קטעים שכבר ידעתי בעל פה וזה עדיין לא גרם לי לא לצחוק בטירוף בקטעים המצחיקים... וואוו - החוש הומור של האנת'וני הזה... והכישרון, איך אפשר לכתוב הצגה כזאת מוצלחת
בהפסקה הייתי הלובי של התאטרון ודיבתרתי עם כמה אנשים כולל קייפו. הוא סיפר לנו כל מיני דברים, בין השאר שבהתחלה היה אמור להיות להם אפקט כזה של עשן וזה היה מדהים, אבל אז בהצגה השניה העשן הגיע למגלה עשן והייתה אזעקה ולמרות שהם ידעו שזה שום דבר הם היו חייבים להוציא את כולם החוצה (כן, אלו הם האמריקאים) וכשהכבאים אמרו שמותר להיכנס כולם נכנסו והמשיכו בהצגה ושתי דקות אחרי זה היתה עוד פעם אזעקה. הפעם כולם נשארו באולם והכבאים באו (למרות שכולם ידעו שזה שום דבר
) ועלו על הבמה והוא אמר שכולם צילמו את זה ושזאת תמונה נורא מגניבה. ואז הוא עשה עם הידיים כאיללו כותרת בעיתון "כוכבי משמרת שלישית ניצלים על ידי כבאים" וכל מי שהיה שם צחק. אח"כ נכנסו שני אנשים, בן ובת. הבן דומה בצורה מפחידה לג'ייסון. אז שאלתי את קייפו אם זה אח שלו והוא אמר כן
ואז הוא קרא לו והוא בא ודיבר איתי וקייפו סיפר לו שבאתי מישראל והוא התלהב נורא והכל... אח"כ ראיתי גם את אישתו (שלמען האמת, עם כמה שקשה לי להודות בזה, נראית יותר רע בתמונות מאשר במציאות, ולמרות זאת כל פעם שעברתי לידה קיללתי אותה בעברית... אתם חושבים שהיא הבינה
), והאח השני שלו, ואמא שלו, ו... זהו נראה לי... בסוף ההצגה יצאנו החוצה. הרחבה הייתה מלאה בבנות המעצבנות והחלטתי שאני נותנת להם להידחף ולריב ושאני נשארת בצד. ג'ייסון יצא, הצטלם עם כולם ואני עמדתי מאחורה. פתאום הוא הסתכל עליי ו -
חייך
אתם קולטים
הוא זיהה אותי
הוא אשכרה זיהה אותי
הוא בא אליי וחיבק אותי, אמר לי תודה שבאתי עוד פעם ושאל אותי איך היה. אמרתי לו שהיה ממש יפה ואפילו יותר מצחיק מאתמול. הוא אמר שהיה קהל ממש נהדר. הוא שאל אותי אם אפשר להצטלם עוד פעם. הסתכלתי עליו במבט די מתפלא ואמרתי לו בטח... אז הצטלמנו. הוא התחיל לשאול אותי שאלות ואז הילדות המעצבנות חזרו, אז הוא אמר לי "אני עוד שניה חוזר אלייך" וזה גרם לי לשכוח מכל הילדות המעצבנות וחייכתי חיוך ענקי. אז הוא חזר ואני כבר עמדתי ללכת. הוא אמר לי תודה. לחץ לי את היד, לחץ לאבא שלי את היד, חיבק אותי
עוד פעם ואמר שהוא מקווה לפגוש אותי עוד פעם. אז הוא הלך ואשתו קראה לו ("ג'יי"... למה לעזאזל היא חושבת שיש לה את הזכות לקרוא לו ג'יי
) והוא הלך אליה, ואני הלכתי לצערי הביתה.
סוף ערב שני הגיע הסוף של ההצגה. כולם השתחוו וכל הבנות רצו החוצה.