שאלון

../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

אממ הצטרפו כמה חדשים ויהיה נחמד אם נערוך הכרות מתודית וחביבה... אז תענו.. שם: שם משפחה: עיר מגורים: גיל: תחביבים: הפחד הכי גדול: השאיפה לעתיד: מקצוע אהוב (אם יש כזה): חיה אהובה: זמר/ת מוערכת: סרט אהוב: ספר אהוב: חלום מוזר שחלמתם לאחרונה: בדיחה ששמעתם: תמונה (אם יש).... אממ זהו... ואתם מוזמנים תמיד להוסיף! =] אוהבת אתכם

ברוכים הבאים לכל החדשים, עונה =]

שם: מיטל שם משפחה: עבד עיר מגורים: טבריה גיל: 17 תחביבים: אמ מחשב, טלויזיה ולישוןן הפחד הכי גדול: אממ שאני לא אגשים את המשאלות שלי.. השאיפה לעתיד: אממ להיות פסיכולוגית מצליחה או לעבוד עם ילדים [לא בתור גננת!!] מקצוע אהוב (אם יש כזה): פסיכולוגיה
חיה אהובה: דולפין ואוגר :) זמר/ת מוערכת: עברי לידר
הראל מויאל
נינט טייב
סרט אהוב: ישראלי- יוסי וג'אגר
לא ישראלי- סיפור אהבה בלתי נשכח והטיטאניק
ספר אהוב: בת מצווה וסדרת השמיניה חלום מוזר שחלמתם לאחרונה: אתמול חלמתי משהו מוזר, אבל זה על אנשים שאני מכירה אז אתם לא תבינו כלום.. זה היה הזוי ביותר!!!!! בדיחה ששמעתם: אממ ראיתי היום את המופע של מיקי גבע אז היו הרבה בדיחות.. הופעה הורגת מצחוק!!! תמונה (אם יש).... יש, אבל אין לי כוח להעלות
אוהבת את הפורום הזההההההה

*מנצלשת את עצמי* כנסו רגע..

מכירים את אתר קליקות? למי שלא מכיר, זה אתר שככל שמביאים אליו יותר אנשים אפשר לעשות יותר כסף.. פליז, כל מי שלא רשום, תיכנסו לקישור הזה ותרשמו, זה לא הרשמה ארוכה.. ואם לא מםריע לכם, תסמנו שאני הבאתי אתכם.. תודה מראש :) http://www.klikot.co.il/SignUp.aspx?advertiser_id=14120

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifאני שם מלא זמן..

סתם אתר
אין מצב בנאדם מגיע ל100 שקקל \:

עונה../images/Emo9.gif

שם: ירדן שם משפחה: שושני עיר מגורים: חולון גיל: 14 ו7 חודשים :] תחביבים: לשיר,לרקוד,ללמוד,טלויזיה,סרטים ^^ הפחד הכי גדול: גובה השאיפה לעתיד: קריירה מצליחה. מקצוע אהוב (אם יש כזה): נאמ אין משהו ספציפי חיה אהובה: כלב זמר/ת מוערכת: מאיה בוסקילה סרט אהוב: הייסקול מיוזיקל 1 ו2 ספר אהוב: נאמ אין משהו :\ חלום מוזר שחלמתם לאחרונה: אתמול חלמתי על כמה בנות מהכיתה שלי שאני בד"כ לא חולמת עליהן. בדיחה ששמעתם: ממממ לא זוכרת. תמונה (אם יש)....אין לי יפות >.<

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

שם: שם משפחה:מאי עיר מגורים:דימונה גיל:15 תחביבים:ריקוד
הפחד הכי גדול:להישאר לבד השאיפה לעתיד:להצליח... מקצוע אהוב (אם יש כזה):היסטוריה ספרות הבעה אנגלית(ואני לא מוזרה
) חיה אהובה:דולפין היחדיה חח זמר/ת מוערכת:נינט סרט אהוב:טיטאניק
ספר אהוב:יש הרבה חלום מוזר שחלמתם לאחרונה:ממ לא זוכרת בדיחה ששמעתם:חחח וואי שנים לא שמעתי בדיחות מצחיקות תמונה (אם יש)....
שבת שלום

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifגם אני רוצצה ../images/Emo3.gif

שם: מיטטל
שם משפחה:
עיר מגורים:
הפחד הכי גדול: בעלי חיים , במיוחד כלבים וג'וקים
השאיפה לעתיד: האאמ.. הכוונה למקצוע ?
מקצוע אהוב (אם יש כזה):
, הסטוריה אני חושבת
חיה אהובה:
זמר/ת מוערכת: לירז צ'רכי
סרט אהוב:
יש לי זכרון גרווע
אני לא זוכרת שמות ! ספר אהוב: "אירופה אירופה"
- שואה חלום מוזר שחלמתם לאחרונה: עזבבו
בדיחה ששמעתם: כנ"ל למה שכתבתי בסרט
תמונה (אם יש).... תגובה מהירה

morandr0

New member
-אנייי- חיחי../images/Emo13.gif

שם: מורן עיר מגורים: יקנעם גיל: 14 תחביבים: מחשב, טלוויזיה, חברות, לרקוד, לשיר ובריכהההה הפחד הכי גדול: גנבים
וכלבים שרודפים אחרי, נובחים עלי, ונושכים אותי השאיפה לעתיד: אינלי מושג... מקצוע אהוב (אם יש כזה): עיצוב גרפי
חיה אהובה: כלב (אם הם לא נובחים עלי, רודפים אחריי ונושכים אותי.. בקיצור כלבים נחמדים) וסנאי זמר/ת מוערכת: אבריל לאבין
סרט אהוב: "יצאת גבר" סרט ענקק
ספר אהוב: הארי פוטר.... חחחחח חלום מוזר שחלמתם לאחרונה: טוב... אבל אל תצחקו עלי....: חלמתי שאבריל בחדר שלי, ואני מתחילה לדבר איתה בעברית, ואני לא קולטת שזאת היא
בהחלט מוזר... ועל יהודה אני חולמת רק חלומות טובים לא מוזרים..
בדיחה ששמעתם: היום סיפרו לי בדיחה מפגרתתתתת על טוטו
תמונה (אם יש).... עזבו...

ליאני 17

New member
עונה על השאלות

שם: אביטל (ליאן). שם משפחה: ראובן. עיר מגורים: חיפה..אבל עוברת לגור בהוד השרון בסוף השנה. גיל: 17 תחביבים: להיפגש עם חברות , לשחק במחשב , לשמוע מוזיקה , לרכוב על סוסים , לשחק טניס שולחן וטניס רגיל. הפחד הכי גדול: המוות. השאיפה לעתיד: להיות שחקנית. מקצוע אהוב (אם יש כזה): תיאטרון. חיה אהובה: כלב וחתול. זמר/ת מוערכת: לירז צ'רכי!!! סרט אהוב: high school musical ספר אהוב: כל ספרי הארי פוטר. חלום מוזר שחלמתם לאחרונה: לא זוכרת... בדיחה ששמעתם: תמונה (אם יש).... - >

avia9000

New member
עונה :)

אממ. אני לא כל כך חדשה פה אבל בכל זאת אני לא כל כל הייתי מעודכנת פהה אז: שם: אביה שם משפחה: עמר עיר מגורים: נתיבות. גיל: 13.5 תחביבים: מחשב, ספורט. כל מיני כאלה ! הפחד הכי גדול: עדיין לא חשבתי על זה.. השאיפה לעתיד: או אדריכלית או מעצבתת (לא משנה מה ) מקצוע אהוב (אם יש כזה): ספורט. חיה אהובה: כלב זמר/ת מוערכת: יש מלא ! סרט אהוב: סטאפ אפ ספר אהוב: סודות נעורים חלום מוזר שחלמתם לאחרונה: שישי לי כוחות עלל ! חחח :) בדיחה ששמעתם: ... תמונה (אם יש).... איןן עדיין אבל שיהיה אני ישיםם ..

מורלוש

New member
ME ../images/Emo23.gif

שם: מורל :) שם משפחה: שאול . עיר מגורים: כפר-יונה גיל: 13 . :) תחביבים: ר י ק ו ד D: הפחד הכי גדול: מוות :\ השאיפה לעתיד:להצליח להצליח ועוד פעם להצליח.
מקצוע אהוב (אם יש כזה):אמ .. לא יודעת :\ חיה אהובה:כלב D: זמר/ת מוערכת: אמ .. אינלי מושג D= סרט אהוב: טיטאניק
. אני לא אפסיק לאהוב את זה . ספר אהוב:אמ .. הרפתקאה לילית D: חלום מוזר שחלמתם לאחרונה: וואי . מ סו ב ך O = בדיחה ששמעתם: אמ .. לא זוכרת חח תמונה (אם יש).... - X

עונה

שם: דנית שם משפחה: רוזנברג עיר מגורים: פ"ת גיל: 17 תחביבים: תנועת נוער- הנועל, לקרוא, לכתוב, חברים, מחשב... הפחד הכי גדול: מוות של אדם אהוב. השאיפה לעתיד: להיות טייסת ... מקצוע אהוב (אם יש כזה): ספרות חיה אהובה: כלב זמר/ת מוערכת: אפרת גוש סרט אהוב: שמש נצחית בראש צלול, נפלאות התבונה ספר אהוב: יונה ונער חלום מוזר שחלמתם לאחרונה: חח ארוך אולי בהזדמנות

למעלה