כמה עדכונים

אביחי 33

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifכמה עדכונים../images/Emo17.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

בסרגל הפורום ישנה קטגוריה הנקראת קישורים שמה יהיו אתרים ועוד קישורים נוספים על אגם. כל קישור לאתר על אגם שיש לכם, אתם מוזמנים לשרשר לכאן, והמנהלים ישמחו להוסיפם למאגר הקישורים
סקר-כפי שאתם יודעים, סקר הפורום עודכן, ואתם מוזמנים להצביע(ניתן להצביע פעם 1.)
גלריות-המנהלים פתחו גלריות של אגם. הגלריות לא ליופי אלא לכך שאנחנו נוסיף תמונות. אז קדימה, כולם להעלות לגלריות את כל התמונות שיש לכם במחשב
ככה נוכל לעשות לנו מאגר ע=נ=ק, ונוכל גם לראות תמונות חדשות בעינינו.
ברכות למנהל החדש שיר
שתהייה לך גלישה הכי מהנה שיש
וכמובן, תודה רבה למנהל יאיר על עבודה נהדרררת שעשה עד עכשיו, וממשיך תמיד לעשות אותה.
הכספים למתנה של אגם בדרך אליי(לפי מה שאתם אומרים), מי שעדיין לא שלח-מוזמן לשלוח כמה שיותר מהר. מי שרוצה עדיין להשתתף במתנה, מוזמן להגיד ואני אביא לו את כל הפרטים
בסופ"ש הזה נבחר יחד רקע למתנה של אגם
המשך גלישה מהנה
אביחי

dragonit12

New member
טנקס...

אני שלחתי יותר נכון.. היא אומרת שהיא שלחה לא בדקתי.. לא הלכתי תיבת דואר ובדקתי אם יש שם.. אבל אני מאמינה שהיא שלחה... עדיין לא יצא לי לברך את המנה אז ברוך הבא! גלישה מהנה ותהנה!!

yair hazout

New member
../images/Emo26.gifאפרופו עדכונים../images/Emo36.gif

אני ממשיך לעדכונו של אביחי... אתמול עדכנתי קצת דברים בדף פתיחה וככה: 1. עדכנתי הקישורים והוספתי את האתר הרשמי שלה (עם יש לכם אתרים מעניינים, אז תשלחו לי) 2. הוספתי אפשרות של קניית הDVD החדש של אגם הבירבורים (אגב הוא נמכר בטירוף) 3. שיניתי את תמונת הפתיחה (לתמונה שאני אוהב) כי לא קבלנו החלטה על תמונה אחרת!!! (וצריך לקבל החלטה בהמשך) 4. הדגשת ה=מתנה לאגם והעלתי אותו למעלה (חשוב להשתתף) 5. אוהב אותכם הרבה, ובקרוב נביא את אגם לוידאו צאט פה בתפוז (אבל הרבה יותר מאורגן מנענע) יום מדהים!

Dark Force

New member
כמה הבהרות../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

תודה אביחי על העדכונים
אז ככה, אני לא מנהל בפורום מבחינת תוכן, אני כרגע פה בשביל לשמור על הסדר התקין, אני מניח שברגע שימצאו מנהל יותר מתאים ממני, יחליפו אותי. אז לכל ענייני התוכן, אתם יכולים לפנות ליאיר, אם יש לכם שרשור, תמונה, או משהו שאתם רוצים לשנות- כל עניין טכני אתם יכולים לפנות אליי

2ניצי

New member
תודה

תודה על העדכונים יש לי אתר על אגם אז תכניסו אותו לקישורים www.AgamRodbrg.tipo.co.il

למעלה