חדת קרן

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif

שיר אהבה לאשה שאיתו למה לא ? מה , חייב לשיר רק לו ? לך , ששקדת לאורך כל השנים והפכת את בשרו לרך ועדין לך שלימדת סיזיפית אותו לאהוב ואני שנהנית מאותם הפירות ... תודה ! אפילו הייתי מוכנה שלוח לך מתנה ... ולאמר לך שהצלחת ! ואל תכעסי ,אין מה לקנא אין אנו שונות בהרבה ואין בי ולו גרם אחד שנגדך ואפילו , לבי,ליבי ... לעיתים עבורך שלא השכלת להינות מאותם פירות ... ולהבין זו מלחמת הישרדות כולם כאן רוצים לחיות וכולם מלקטים פירורים של אור ואין להפקיר שמירה ואם אוהבים ..אסור לותר יש להקפיד לחבק ...להתפשר...לחזר קצרה עונת הקציר .... יש לקצור ! ומהר....

../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif../images/Emo5.gif../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif

הניפי את המגל קיצרי לך אלומות אל תותירי אף לא לקט אף לא פיאה!!! ומהר!!! על שמירה שנזנחה תשמע אנקת אהבה!!! בהישרדות יש ומותר להשתמש בכל הכללים שנמצא כי יועילו לנו!!! דורך הקשת !!! מת לחיות !!!

L&H

New member
בשם האישה שאיתו

טעמת פרי נושר אך העץ בגני את רק בשולים המרכז זה אני לא אפשר מהדבש להנות בלי לטעום לענה ולהתענות מתנה מגיעה רק לך כי האיש יצריו פרק בך וכששב אלי רגוע ומקסים לאט ובהנאה תיננו אהבים פפו בשם האישה שאיתו

אם בשתיים חפץ ......../images/Emo23.gif

גם על השלישית לא פסח ..... משנן את שמותן שלא התבלבל מנסה לתת שווה ושווה אך תמיד יש הבדל אולי הוא מוכן לספר בעצמו.. את שיר אהבותיו

אישה50

New member
חדה, ואולי גם היא לך מודה

על ששיחרת אותה מבעלה ואולי בכך נתת סיפק בידה לעשות כרצונה ולמצוא מרגוע לנפשה עם או בלי מאהב משלה את רואה, חדה שני צדדים למטבע ומה שרואים מפה לא רואים משם ואל יתהלל חוגר..... וגומר..... אישה - מהאו"ם

elninyo

New member
../images/Emo19.gifבשם ,,גומר ובר גומרת,,התחילה

עונת הקציר,,והאסיף ומהר,,והפירורים,, שיבולת בשדה כורעה ברוח מעומס גרעינם כי רב,
וגומר/ת,,,

elninyo

New member
../images/Emo6.gifאישה50 ללא ספק קל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

וראייה מובאת ממקורות יודעי חיטין : אני זוכר כי בכתה א´ לקחו אותנו לפני חג הפסח, לטחנת קמח,לראות כיצד טוחנים את החיטים מהשיבלים של הקמה
והיה שקי חיטים ומסביב המון שיבלים,,ואנו ילדי כתה א´ סוקרים את הכל מסביב, ולפתע בין השקים, ראינו ניצב וניצבת,,קוצרים ומלקטים מהר מהר פירורים,,והם צעקו אחד על השנייה..עוד פירור,,עוד פירור,, ומאז עונת הקציר חרוטה היטב בזכרוני.
זכרונות מטחנת הקמח

L&H

New member
מעניין איך העניין הגיע לקמח

התחלנו עם האישה שאיתו המשכנו עם האשה שלא איתו עברנו לגומרים והגענו לקמח מה עכשיו? פפו

L&H

New member
מרקי זה לא רק כאן

כל שירשור אחרי 3 או 4 שורות מתברבר כמו שתן של פרה ברוח לכן מומלץ להגביל את השירשורים לנושא בלבד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פפו

elninyo

New member
אם אין שיבלים אין קמח

והכל מתחיל,,באשת חיל מי ימצא ורחוק מפנינים מיכרה בטח בה לב בעלה ושלל לה לא יחסר,,,

elninyo

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo23.gifי ,,עמי, עמך ,,דגי דגך ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיבוליי שיבולייך,,בואי נשמה נלקט פירורים,,

חדת קרן

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

יאללה עושים חגיגה????? בגורן בליל לבנה ? כוווולם מוזמנים בואו בכליי לבן נלקט פרורי עוגת דבש בין השקים.....

למעלה