.

אפלת

New member
מסכימה עם אפי , ומוסיפה

אני באופן אישי הייתי ניגשת באופן הכי ישיר אך עם זאת מחוייך ושואלת: " תגיד א´ אתה זוכר למה הפסקנו ליהיות חברים? " זה בטוח יעלה אצלו חיוך ולא משנה מה תהיה התשובה שלו , בפעם הבאה שתפגשו גם אם את או הוא תיהיו עם עוד מישהו תיהיו חייבים להגיד שלום! ( אני עשיתי את זה באתר חברה עם חברה מאוד מאוד טובה שנותק בניינו הקשר לפני 9 שנים וזה עבד יופי. (ולא היא לחלוטין לא אהבת חיי..)

כולכם צודקים!!!

וואלה, באמת שאתם צודקים! אני לא אפספס הפעם! אני אדבר איתו!!! ולא, מיטללל, אין לנו חברים משותפים ולא שום דבר משותף שיכול לקרוב אותי אליו באיזושהיא דרך (חוץ מהעובדה שאנחנו שכנים, וזה לא עוזר לי במיוחד) :). תודה על ההצעות, ההערות וההארות (אפי... :))!

אוֹרן

New member
אושר שם מקסים

וגם גילי ותום ורוחמה וזה כבר מתחיל להיות לי סיוט. אפשר בבקשה להפסיק?? לא מספיק אישתי יושבת על הראש? במילא היא מחליטה בסוף, לא אני. <איפה המפלגה הזאת, זכויות הגבר במשפחה, מה הטלפון שלהם..>

רשימה של שמות לתינוקות

יש פה רשימה מכובדת של שמות עפ"י חתכים שונים, וגם כאן יש עוד... הידעתם? (פירוש שמות) אלעד - בן שבט אפרים. (אפי?) משמעות - הרמוניה, אחריות, אהבת היופי, צורך באיזון, כבוד, אסתטיקה. אפי - ראשוניות, אמביציה, אינדבידואליסט, יוזמה, חוסר סבלנות למתנגדים, תחרותיות, שליטה, בדידות... אגב, הפירוש של אפרת הוא אשת כלב... (זה כתוב בדברי הימים א´) אושר - מלשון אושר, שמחה. משמעות - פרפקטציוניזם, מחקר, צורך במזון מנטלי, יצירתיות, רצינות. מיטל - מי+טל. משמעות - ארגון, תכליתיות, צורך בסיפוק חומרי, שאפתנות. טוב, אין לי כח להמשיך. אתם מוזמנים לבדוק את שמכם בקישורים שנתנתי.

למעלה