ה-ס-י-פ-ו-ר ה-מ-ל-א ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif.
הכל התחיל כשעברתי לגור עם משפחתי בשכונה חדשה, הייתי אז בת 6 בערך והתחלתי כיתה א´. הידיד המדובר שלצורך הסיפור ופשוטו נכנה אותו א´. א´ גר לידי, שכן שלי ומהרגע הראשון שראינו אחד את השני נהיינו ידידים. עברנו את היסודי ביחד, באותה כיתה. וככה עברו השנים בידידות. כשהתחלנו חטיבה (כל אחד אחרת) היה בינינו קטע.. משהו מיני, היינו אז בני 12-13 בערך, היינו משחקים נשיקות על הלחי, חיבוקים ופה ושם נגיעות (אבל לא משהו שיעבור את גבול הבגדים) וככה זה נמשך מספר שבועות אז שיום אחד האגומניאק הזה החליט שהוא יוזם ריב איתי והתחלנו לריב, לקלל אחד את השני וככה מאז ועד היום אין תקשורת בינינו (למרות שאנחנו שכנים ואנחנו רואים אחד את השני מדי פעם). את האמת, אין לי מושג על מה רבנו ואם תשאלו אותו בטח גם לו לא יהיה מושג אבל מה לעשות, אגו אגו.. מאז (כבר עברו שלוש שנים בערך) אנחנו לא מתקשרים. אבל אני נורא נורא רוצה לחזור ולתקשר איתו! אני רוצה כבר לדבר איתו ולהגיד לו "היי" אבל משהו חוסם אותי! ולמה הוא לא יוזם? למה אני צריכה? מה לעשות?!?! ואל תגידו לו לבוא אליו הביתה, להרים אליו טלפון כי אין לי את האומץ! בטח אתם לא תבואו הביתה למישהו שלא דיברתם איתו שלוש שנים כי אתם ברוגז! וחוץ מזה, מה אני אגיד לו?!