כשאתה מרגיש ריקנות בלב!!

כשאתה מרגיש ריקנות בלב מה אתה עושה? כשהדמעות חונקות וזה כואב למי אתה פונה? כשהגעגועים שוברים אותך יותר דקה אחר דקה ומשהו בלב שלך חסר כאילו לקחו ממך חתיכה כשחהברים מפנים לך את הגב והידידות כבר לא שם בשבילך המשפחה ואתה כבר לא באותו מצב ובבית לא הולך לך אתה לא יודע את מי להאשים אז צריך על משהו להיתלות החיים שלך קשים ומלאים בתלונות כולם חושבים שאתה הכי מאושר בעולם מתי יבינו שאתה לא?! אתה צריך אותם רוצה אותם פה! מנסה בכל דרך שיבינו מתאמץ בכדי שיעזרו מנסה בכל צורה שיקשיבו ורוצה שיזכרו שאם יקרה לך משהו ולא תהיה פה את מי הם יאשימו? האם הם כבר יבינו? שרק מילה טובה וחיבוק אדם צריך ושאותו ילמדו להעריך שכל דבר טוב שהוא עושה רק שישימו לב לזה!"

אלוהים נתן לי במתנה, כל כך הרבה,!!

אלוהים נתן לי במתנה, כל כך הרבה, המון, אלוהים נתן לי מדינה, ודגל והמנון, ואלוהים נתן לי שכל, ובדברים מסויימים גם כישרון, אלוהים נתן לי במתנה את התענוג שבלישון. אלוהים נתן לי עולם, וחברים, אלוהים נתן לי את היכולת להבליג על אחרים, אלוהים נתן לי את הראייה, את השמיעה, את המילים, את היכולת לכתוב שירים וסיפורים, נתן לי את כל הכלים. אלוהים נתן לכל אחד במתנה, דברים מהמם, מושלם, אלוהים נתן לנו, לכולם, את הילדות והתמימות, גיל הנעורים, את ההתבגרות, האהבות, השיעורים, את הצבא, המלחמה, החוזק, הדם, את ההתאהבות בעוד אדם, הקמת משפחה, חיים שלמים, את היכולת ליצור ילדים משמימים. אלוהים נתן לנו הכל, במתנה, בלי לבקש דבר התמורה, אלוהים ברא אותנו יפים, אך בתבנית כעורה, כי עם כל מה שאלוהים נתן לנו במתנה, אנחנו עדיין לא עושים שלום על פני האדמה. "

הלב זוכר

כמו עלה נידף ברוח לא מוצא מקום לנוח מסתגר עמוק בתוך געגועי אני לבד והיא איננה רק מכתב נותר ממנה המילים קרות היא לא תשוב אליי אין לי את הכוח לאבד אותה... לא יכול לשכוח את דמותה ... היא כבר רחוקה ממני אך הלב זוכר היא כבר רחוקה ממני אך הלב זוכר לא יכול לשכוח ואוהב יותר היא כבר רחוקה ממני אך הלב זוכר לא יכול לשכוח וכואב יותר ... אפלה ואין לי שקט ריקנות אותי חונקת זכרונות וריח בושם על הכר... לאן אבדו לי עקבותייה שואל ולא יודע איפה היא עכשיו ולמה זה נגמר אין לי את הכוח לאבד אותה ...

מלאך שלי ...

לפעמים אדם נולד ויש לו את הגורל ואת החלומות שלו בחיים כל אחד יכול להיות מלאך אך הביטי בשתי עיניי רואות ולא אדע לאן לפנות אתה כמו מלאכית שלא שכחה לחבק את העולם ושהלב שלך אוהב מחייך הוא לכולם עוד רגע בואי הושיטי לי יד בשבילי את תמיד ראשונה לאסוף ת"אחרון אף פעם לא אפחד עוד פעם הדליקי לי נר בחושך האירי לי את הדרך אף פעם לא לבד את כמו מלאכית שלא שחכה לחבק את העולם ושהלב שלך אוהב מחייך הוא אל כולם יחד בואי נגשים חלום כמו ניצוץ של כוכבים מחכה וזה מקסים מוקדש לך השיר שאל ליבך תמיד יאיר בליבי אוהב לעולם ...

חץ אהבה

New member
../images/Emo7.gifאני בוכה מראש אושר../images/Emo2.gif

יא קרועים אחד על השני אולי תחזרו כבר אחד אל השני ותפסיקו להכניס אותנו לאווירה רומנטית!

למעלה