yellow cheese

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo10.gif

מלנכוליה אהובתי/ חמי רודנר הנשים הצעירות פוסעות ברחוב מעיפות מבט בחלונות הראווה כל כך מצודדות כל כך נראות נפלא יום לאהבה מי מכן נשים יפות תהיה אישתי? מי תחלוק את גורלה בגורלי? מי תרצה לשתות מכוס תראתי <?> או באהבה.. ואני שוקע בעצבות מתכרבל במתיקות או מלנכוליה, את אהובתי.. את הרי אישתי האמיתית קטנונית וקנאית או מלנכוליה את אהובתי, הנשים הצעירות הלכו מזמן אספו את רגליהן הארוכות איתן או של בין ערביים נח על הרחוב אור לאהבה מי תיקח אותי הביתה ממורמר תחגוג איתי את בדידותי ביין מר תסלח לי על הכל ותסובב את הסכין או באהבה.. ואני שקוע בעצבות מתכרבל במתיקות או מלנכוליה את אהובתי את הרי אישתי האמיתית, קטנונית וקנאית, או מלנכוליה את אהובתי
שיר זה מוקדש לכל מי שמרגיש עצוב, בודד..כמעט כמוני עכשיו
משבר זמני
זה יעבור..מבטיחה..

זיגוטה

New member
אהובתי!?!??!??!?!?!?

אוף מה קרה לך?!?... אם יתחשק לך לדבר אז בכיףףףףףףףףףףףףףףףףףףף תפני אליי או למי שאת רוצהההה!!!!!! אהה ואם את רוצה זה האייצי שלי-130706435 מקווה שתרגישי הרבה יותר טוב כמה שיותר מהר!

VengaGirl

New member
גם אני פה...

סתם אם בא לך להוציא על מישו ת´עצבים..או סתם בשביל לדבר... איציק- 96212379

KoKolita

New member
שירלי...

אם כבר איפה הילד... גלגל את החלום/איפה הילד למה אתה כל-כך עצוב עכשיו זה כמעט חודשיים קשה לא להיות מודאג ממך לאהוב אותך שבעתיים אהבה בעולם מבולבל שכזה לא ברור בשביל מה אבל יש את זה ואם תרצה לדבר על זה תדע שאני כאן תתעורר זה בסדר גלגל את החלום מה שיש זה אנחנו אנחנו אוהבים אותך אתה לא מסוג האנשים שנפתח בקלות, ששמח אין לי שום בעיה עם זה שעכשיו אתה בורח אבל אם תחזור תזכור שאני תמיד נמצא במקום שלי נמשיך מאיפה שהפסקנו עכשיו לגלגל את החלום תתעורר זה בסדר... אוהבת, סיוון

yellow cheese

New member
כשדיברתי על תמיכה../images/Emo26.gif ../images/Emo25.gif

לזה התכוונתי..
תמיד כאן, כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם.. <כמו סיסמאתו של דארטאניאן ושלושת המוסקטרים>..
אני אוהבת אתכם
הרגשתי טיפה רע..לא סיבה לדאגה
על הדאגה
שי

למעלה