היי לכולם:)

TaTa BaBe

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif היי לכולם:)

היי אנשים,מה המצב? טוב, אז ככה: אני אליסה, בת 13.5 מהרצליה. ביוני אני עוברת לארה"ב, ואני אגור בסיאטל. מישהו שגר בארה"ב יכול לומר לי איך מתחלקים הציונים בארה"ב, ועד איזו כתה זה חטיבה ומאיזו כתה זה כבר תיכון? ומה זה למשל הציון 4.0 או הציון A או B? תודה

sivani

New member
יהההה תגורי לידי! ROX! ../images/Emo80.gif

אין לי מושג מה זה 4.0 אבל A-F? אני אסביר הציונים פה הולכים במבחנים למשל לפי מארקס אז נגיד קיבלת 47/55 את עושה 47 חלקי 55 ואז את התוצאה מכפילה ב-100 וזה מראה לך את הציון באחוזים עכשיו האותיות זה מה שהם קוראים letter grade אחרי שחישבת אחוזים אז הלטר גרייד הולך ככה: A-86%-100% B-73%-85% C+ -67%-72% C-60%-67% C- -50%-59% I- Incomplete F-failed בקשר לאינקומפליט אני לא יודעת ממש מה הקריטריונים

eb182

New member
כי כל בי"ס עושה מה שהוא רוצה

ככה שאי אפשר ממש להסביר אבל בכלליות A זה ציון מאוד טוב B זה ציון מעל הממוצע C זה ממוצע D זה כמו מספיק ו-F זה נכשל

Doctor Evil

New member
4.0 זה הממוצע שלך או-GPA

ככה הם קוראים לזה.. בקיצור לוקחים את כל הציונים שלך. על A את מקבלת 4 נקודות, על B את מקבלת 3, על C מקבלת 2, ועל D, נקודה אחת. ואז מחלקים את זה במסםר המקצועות שלמדת. אם את לוקחת AP או GATES CLASS, שזה ליותר מתקדמים, אז את מקבלת נקודה יותר ממה שקיבלת. ודרך אגב- לפי מה שאני יודע, A זה בין 90 ל-100, B- זה 80-89, C זה מ-70-79 ו-D זה 60-69..F זה מתחת ל60 וזה אומר שנכשלת.. את תגורי קרוב לסיוון.. לכי לבקר אותה

למעלה