לך ....

ד ו ר י ן

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif לך .... ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

המילים דלות מלהכיל את הפנים הרבות הלמידה והחשיפה לה זכיתי במהלך התקופה שאנו יחדיו תחת שמי הבורא אתה ואני פתחנו בקשר והדובדבן שבקצפת זה האושר בו אני נוגעת כל רגע איתך ידע והתבוננות מעמיקה ביופי על כל גווני הקשת איתך ובזכותך נחשפתי לחיים חדשים, להבנה עמוקה יותר. בדרכך המיוחדת, שהיא נדירה, הכנסת הומור לחיי בשילוב של התלהבות עין קץ הצלחת להדביק אותי בחיידק האהבה הזה ... אני בטוחה כי יכולתך להביא לשמחה בחיי נשמרת בערך רב מבחינתך ... אני מוצאת כרגע את הזמן לוידוי הנ"ל בתקווה שאף פעם לא תחול ירידה ביחסנו ... אוהבת אותך ... בעלי

אני מתה עליך אחותי ../images/Emo6.gif

תמיד ידעתי עד כמה הוא היחיד והמיוחד אבל ככה??????????????????? נשמה , שתמיד ישרור בביתכם האושר הזה אמן!!!!!!!!!!!!!!!

הצופה.

New member
לו רק

היו נאמרות יותר מילים מהסוג שנכתבו כאן אני חושב שהיו פחות מלחמות שנאות וחשדות מחסומים וגדרות היו נפרצים ולא היו מחכים לפעמים דורות או להספדים ואזכרות כדי לרוות קצת נחת באמצע החיים

From NY

New member
Sometimes.....sometimes

you only need one drop to get over the board It´s late I´m dead tired and I don´t know what I´m talking about but........I loved what you wrote keep the flame burning loove you all Claudia yesh haya kazot" "lo nitan lehasig bahanuyot

From NY

New member
yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

hine od polaniya higia...........hahahaha az ma??? lo titni li lalehet lishon ahshav???

חתולון*

New member
דורין .... כל הכבוד

מאחל לך ולאיש שאיתך הרבה שנים של כייף, כבוד והדדיות ביחד יפה מאד חתולון

דוריןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

גם אני מצטרפת לכל הברכות וחושבת שבעלך זכה באישה מדהימה שכמוך רק כל טוב האחל לכם המון אהבה שתשרור בינכם אוהבת אותך....את מקסימה קבלי ממני

למעלה