welcome back reut!!!! אני רוצה פירוט על הכללל איך היה? מה עשיתם?
F FDNYCarlos New member 3/12/03 #1 ../images/Emo23.gif../images/Emo140.gifwelcome back reut!!!! אני רוצה פירוט על הכללל איך היה? מה עשיתם?
../images/Emo23.gif../images/Emo140.gifwelcome back reut!!!! אני רוצה פירוט על הכללל איך היה? מה עשיתם?
E ESU Boscorelli New member 3/12/03 #2 אני מקווה שרעות הייתה חכמה ונשארה באילת וברחה לאוטובוס... שונא לחזור מאילת... לעזוב גן עדן!
Q QsomeoneQ New member 3/12/03 #4 איזה חמודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif היה פשוט מושלם... לא היה יכול להיות יותר טוב מזה חבל שזה לא נמשך יותר זמן... ולצערי, רועי - לא הצלחתי כל כך לברוח מהאוטובוס...
איזה חמודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif היה פשוט מושלם... לא היה יכול להיות יותר טוב מזה חבל שזה לא נמשך יותר זמן... ולצערי, רועי - לא הצלחתי כל כך לברוח מהאוטובוס...
S S h a k s h u k A New member 3/12/03 #5 וולקאם באק רעותייייי../images/Emo24.gif וואי התגעגעתי אלייך איזה סבבי לךךךךךך תספרי חוויות איך היה..
E ESU Boscorelli New member 3/12/03 #6 מותק את לא יודעת כמה ובאיזה כמויות הזכרונות שלי מאילת... בהזדמנות נדבר...