Angelred

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif../images/Emo23.gif

שלום לכול חברי הפורום! יש לי שאלה... באיזה גיל אתם ועד איזה גיל הייתם יוצאים עם מישהו? מה הגבול שלכם? מתי אתם אומרים הוא\היא יותר מדי גדולים? ים של עוצמות שירן

תלוי,

למשל בשביל, מתחת ל15/16 כבר לא, אבל זה תלוי איך היא ניראת וגיל יותר גבוהה לא מעל 20, זה משתנה במשוואה פרבולית, ולא קו ישר!

GirlFriend

New member
שנה-שנה וחצי מעליי

אבל את האמת זה תלוי בבן אדם עצמו, אם הוא נחמד ומתאים לי וגדול ממני בשנתיים, אני מאמינה שאני אסתדר...
אבל אני לא יצא עם איזה אחד בן 18.... הבנתם את הכוונה...

I am a freak

New member
shooshoo

אני בן 15.... אני הייתי יוצא עם מישהי עד גיל 17... אבל ת´אמת.... הגיל ממש לא משנה! יש לי שאלה אלייך: כשאת מתאהבת במישהו, איכפת לך בן כמה הוא? אני לא מדבר על התאהבות במורה (בעעעעע) או במישהו ממש יותר "זקן" (ממך)... *מקווה שתביני* בלה בלה בלה *נכון שסיבכתי לך ת´מוח?* בהמשך יום נעים ושבת שלום,

nobodys girl

New member
אה..

אני בת 15 וחצי והחבר שלי גדול ממני בשנתיים אני חושבת שככל שגדלים גם פער גילאים גדול יותר נעשה מקובל יותר (מזפט מסובך.. אני יודעת) לא הייתי מוותרת על מישהו רק בגלל הגיל שלו, אבל הייתי עושה הכל כדי להבהיר מה העמדות שלי בעניינים שעשויים להוות בעיות בהמשך כבר בהתחלה

האמת..

פעם, הייתה לי פילוסופיה
כזאת- כל הבנים מ-17 ומעלה רק רוצים סקס!! עכשיו, יש מישהו בן 20+ שנדלקתי עליו.. אז אולי הם יותר בוגרים, ובגיעל שלהם סקס יותר מקובל- לכן צריך להבהיר שלא רוצים סקס.. למה כל דבר אני מקשרת לסקס???? WTF???

למעלה