האורחת לסוף שבוע..היא..

SON OF JESUS

New member
אשת ה../images/Emo23.gif שיפרד הרועה שלנו

קראתי את התשובות שלך זה ארוך אבל תענוג לקרוא את כל התשובות שלך בחורה משכמה ומעלה נתחיל שיפרדוש? שיפרד, אני מכיר אותך המון שנים, הכרתי אותך בכל המצבים , עצובה, צוחקת, שמחה, מאוכזבת, מתוחה, ומפוחדת, היום אחרי כמעט חצי שנה שאנו מתפללים באותה כנסיה, אני רואה בך את השינוי ואני רואה את הנצוץ בעיניים ואת הרעב לישוע , ואת אהבת לאימונה, זה מדהים, האימונה החזקה שלך בישוע היא הדבר הכי יפה , 1- שיפרד שגלית את ישוע שוב שנכנס לחייך, את מתחרטת על השנים , שזנחת אותו ולא הלכת בדרכו? 2-היום שאת בדרך להיות אמא לנסיכה קטנה, ומיוחדת איך את רוצה שהיא תגדל? ואיך תמלצי לנשים לגדל את ילדם? 3-שיפרד היום את חושבת שאין עדיין צערים נכנסים לכאן ללמוד את הספר הקדוש מאכזב אותך? 4-מה דעתך על לכתוב תרתיל ולפתוח בלוג, כמו ההוא אבל שיהיה מוקדש כולו לישוע? כי אני יודע שיש לך את היכולת? 5- שיפרד אני לא אשכח שלפני שנתיים את זו שהכניסה בי את האימונה והוכחה לי את אלוהים ואת ישוע אלחביב,לפני שנתיים שגרמת לי למהפך באימונה הגדולה שלי, וכיום את שוב עובדת קשה לתת לי להמשיך בדרך האימונה, איפה את רואה את השינוי בי? שיפרד
ארב יקון מעיק בתפילותי אני תמיד מעלה אותך ואת הפורום

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifחחח שיפרדוש../images/Emo24.gif..תגובות לבן ישוע..

- שיפרד שגלית את ישוע שוב שנכנס לחייך, את מתחרטת על השנים , שזנחת אותו ולא הלכת בדרכו? תחילה תודה ידידי על המלים הנוגעות..ותודה לאלוהים על שישוע נגע בך
ברור מתחרטת ועדיין ביקשתי סליחה והוא סלח..כי ליבו טהור ומלא חמלה
אבל התפטרתי מהמרירות..כי חטאי העבר גורמים לתחושות אשמה. למרירות לתחושה של איסלחו לי אני לא בסדר מגיע לי כל רע..אבל לא..אני בת המלך..בת לאדון השלום והאהבה.. יסוע בליבי והוא לימד אותי לסלוח לעצמי תחילה ולאחרים..תמיד. הפסדתי המון שנים טובות עם ישוע..אבל ישוע אוהב והוא יפצה על השנים של הבצורת וכבר התחיל..וברכותיו לא יודעות הפסקה..יתברך שמו הקדוש
-היום שאת בדרך להיות אמא לנסיכה קטנה, ומיוחדת איך את רוצה שהיא תגדל? ואיך תמלצי לנשים לגדל את ילדם? אני רוצה שהיא תגדל על אהבת ישוע.. אני אדאג לתת לה בכל הכלים שאני יכולה את עיקרי דברי ישוע..והיא תרגיש את רוחו..היא מרגישה את רוחו כבר כעת שהיא מפרפרת בבטני.. אני מתפללת עבורה כמה פעמים ביום..שתקדיש את ליבה ודרכה לישוע.. אחריות גדולה עליי.. כי היא תסתכל על אמה כדוגמה.. ומבקשת כל יום עזרה מישוע וחוכמה בכדי לעמוד באתגר זה.. לגדל ילדה בריאה נפשית ועשירה רוחנית להיות בחורה מאמינה ובת למלך המלכים-אמן. תתפללו איתי
זו תהיה התינוקת של הפורום גם..עד שתתחילו גם לחדש פה
תינוקות כלכך קושורת לאימן..בשנים הראשונות..להימנע מקללות.. במקום ללמד כל היום שירים של אליסא והייפא.. ללמד תרתילי.. לספר לה על ישוע..ועל אהבתו לילדים..להביא את סיפורי האנגיל המופשטים לילדים קטנים..ילדים נורא אוהבים סיפורים..לגדל באהבה..באהבה רבה.. כי אלו ילדי אלוהים לפני שהם ילדינו..שנכבד את רגשותיהם.. שנתן להם להתבטא..לענות לשאלות המרובות שלהם.. ולתת להם בטחון.. וידיעה כי אוהבים אותם..וכי הם הילדים הכי נפלאים בעולם..ולהתפלל תמיד שישוע יברך אותם ושרוחו תלך לפניהם תמיד.
3-שיפרד היום את חושבת שאין עדיין צערים נכנסים לכאן ללמוד את הספר הקדוש מאכזב אותך? אני לא מאוכזבת מאף אחד..אני אוהבת את כל מי שנכנס..ומי שלא נכנס..לא כולם מתוודעים לפה.. ורבים מהצעירים בורחים מהמילה דת כי היא נקשרה למילה הגבלה, חולשה, הפחדה, עונש.. יש להם מושגים מאוד מוטעים..זו לא דת עבורי אלא חיים שלמים..שחייה אותה בכיף באהבה ובהשלמה ורצון.. לא מוגבלת אלא זה השחרור האמיתי.. לא מפוחדת כי אלוהים בורא העולם איתי ממי אפחד, אין עונשים כי ישוע לקח את העונש של כולנו על עצמו..
ולא חלשה לעולם..כי כוחי מאלוהיי-الرب حصني ممن اخاف אמן. אני יודעת שהפורום הוא עוד בייבי..והוא מבורך..והרבה קוראים פסיבים קוראים פה ודברים מחלחלים להם לאט ולכן אנו צריכים לזכור את הפורום וקוראיו בתפילותינו.. ולפרס את קיומו בכל אמצעי וכלי אפשרי.
-מה דעתך על לכתוב תרתיל ולפתוח בלוג, כמו ההוא אבל שיהיה מוקדש כולו לישוע? כי אני יודע שיש לך את היכולת? אכן עניתי לאלפא היקר..שזו המחשבה שלי ושזה יקרה.. עוד לא מוכנים הדברים ממש אבל זה עוד יקרה..
בינתיים אני כותבת קצת למגירה.. תודה בן ישוע יקר על ההערכה..והאמונה ביכולותיי

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifשאלה אחרונה לבן ישוע../images/Emo141.gif

שיפרד אני לא אשכח שלפני שנתיים את זו שהכניסה בי את האימונה והוכחה לי את אלוהים ואת ישוע אלחביב,לפני שנתיים שגרמת לי למהפך באימונה הגדולה שלי, וכיום את שוב עובדת קשה לתת לי להמשיך בדרך האימונה, איפה את רואה את השינוי בי? ידידי.. לפני שנתיים היית במשבר של החיים, אני מודה לאלוהים ששלח אותי בדרכך..כי לא הייתי רוצה לראות אותך עוד מתקפל באותו מקום של כאב ומי יודע איפה היית נמצא כיום..אבל בסך הכל ישוע היקר השתמש בי ככלי..בכדי להעביר לך מסר..של אהבה..של הערכה..בכדי שתדע ששם בשמיים..מנערים אותך..וזה כואב לפעמים, אבל הכאב זה טוב כי הוא מזכיר לנו שאנו לא בדרך הנכונה..ואתה נענית.. והשתנית.. אתה אחד מאלו שהתחילו להפוך קשים ודיי שליליים..לאדם רך..אדם מקבל ואוהב את ישוע..אני רואה איך האמונה גדלה בתוכך..איך אתה מנסה לעבוד על הדברים הקטנים שעוד לא התיישרו ובאיסם יסוע אני יודעת שתצליח.. אל תקשיב לאלו שינסו להזכיר לך את העבר.. תסלח לעצמך.. כי ישוע סלח ואהב ושם את עצמו במקומך בכדי שחטאינו ימחקו..אתה אדם חדש.. תהיה גאה בשינוי..ותתמיד בו יקירי...ישוע רואה מה שבלב ויודע כל מאמץ..ויגמול לנו בהתאם.
אני גאה בשינוי שישוע עשה בך..ומודה לו כל יום כי שמע את תפילותיי וראה את הדמעות של אמך.. ואת הכאב שלך..והושיט יד..ומשה אותך מים האש שכלכך ניסה לאחוז בך חזק..אך מי יכול על יד אלוהים-אמן
תודה על השאלות
הנעימות מאוד

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמיכאל,לקחתי לטיפולי ולהלן הממצאים../images/Emo3.gif

)ספרי לנו בבקשה, איך הכרת את בעלך? איך החלטת שזהו האיש המתאים? ואיך כל העניין התקדם ביניכם (מבחינת לו"ז, קשיים (אם היו))? השאלה נשאלה מפני שחשוב לי לשמוע את התשובה מפי נוצריה מאמינה שעברה את החוויה הזו. (כולנו ערים לזה שבחירת בן/בת זוג היא מההחלטות החשובות בחיים (אם לא החשובה מביניהן) לכן חשוב להבין ולהרגיש תפקידו של ישוע בלקיחת החלטה גורלית זו). אני ובעלי האהוב
סיפור ישן עם סוף טוב
.. הכרנו בכיתה ט'.. מאז התאהבנו..כן כן..ילדה רומנטית הייתי..חח למרות שרק בכיתה י' הוא העיז לדבר איתי על זה..ומאז היינו יחד עד שהתחלתי ללמוד בירושליים אחרי י"ב. בזמן שהכרתי את בעלי.. ישוע היה בליבי.. וליבי היה שייך לישוע.. ותמיד התפללתי לחבר שלי דאז.. זו היתה חברות סודית קצת..רק המקורבים ידעו ולא משפחתי ולא אנשים מבוגרים..יעני ממ גדלתי בבית דיי שמרן..והרשתי לא טוב עם הקשר כי הוא היה בסתר..אבל ידעתי שאני לא עושה משהו לא בסדר..אלוהים הוא אהבה והוא שולט על ליבי באותה תקופה ולא יתן לרגשות שלי ללכת למקום לא טוב. עדיין חשבתי אז הרבה קדימה..בכיתה י"א ידעתי שאני חייבת לדעת בבירור מה חושב ישוע על החבר שלי, וביום אחד התפללתי מאוד ואמרתי לאלוהים ש" אין צירופי מקרים אצלך, תן לי לדעת..להרגיש לקבל סימן משהו שיהיה בלתי שגרתי..שאוכל לקשור ולהבין ממנו שקיבלתי ממך הנהון הסכמה בראש אלוהים יקר" הייתי בדרך אז לכנס שנערך בבית הספר שלנו אחרי הצהריים והגיע לשם מטיף ידוע וידעתי שגם החבר שלי יהיה.. המטיף התחיל ואמר..אני מרגיש צורך לספר לכם על ההתחלה סיפור קצר ומלמד.. זה נשמע ממנו כאילו שלף את הסיפור באותו רגע, וסיפר על בעל מכולת..וילד צעיר שהלך לקנות משהו ממנו, האמת שלא זוכרת כלום מהסיפור כי ברגע שאמר את השמות של בעל המכולת והילד, חשתי צמרמורת בכל הגוף, וזה היה הנס הקטן שלי..שבו אלוהים דיבר אליי..בדרכו המופלאה.. השם של החבר שלי אינו שם אופייני לילד קטן שהיה בוחר מטיף כשם אגבי, אך באותו שם היה שם הילד בסיפור, ושם בעל המכולת היה בשם של אבא שלי, ואולי ישנם 5 אנשים בנצרת באותו שם ישן שיש לאבא שלי
... אני אומרת לכם זה היכה בי..אחרים אולי זה לא יאמר להם כלום אך אני רשמתי את זה בליבי ואמרתי תודה אלוהים
הימים והשנים עברו, וכשהתרחקתי מישוע בתחילת האונ', ליבי היה בהלם..והיה בו יובש שלא הבנתי, ונפרדתי מאותו חבר.. נשבר לבו ולא הבין איך זה קרה פתאום גמני לא.. והתהפכו בנו היוצרות..היו לי חברים אחרים, לו היו חברות.. שמענו חדשות אחד על השנייה מרחוק..פעם ב..יצא שדיבר איתי או שאני התגעגעתי וניסיתי ליצור קשר חטוף.. עד ששמעתי שהוא התארס, ונפלתי למשכב, מבכי ועצב.. ולא ידעתי מה לעשות.. אך ידעתי שפה אני נעצרת, כיבדתי את ההחלטה ואת הארוסה שלו ומאתו יום לא נוצר ביננו דיבור, במשך שנתיים, אך תמיד התפללתי בשבילו ואמרתי ישוע תן לו את הכי טוב עבורו כי מגיע לו הרבה.. היתה לי חרטה גדולה בלב, ואז רק הבנתי כמה אני אוהבת אותו..אך לא העזתי ולא רציתי להפריע לו בדרכו החדשה. כדי שתבינו שישוע..כשנותן סימן ומבטיח..זה לעולם לא הולך לריק.. ואני תמיד בליבי הייתי אומרת "אבל אלוהים..אתה אישרת לי שזה הוא.. איך פקששתי הכל..האם יתכן ששינית את דעתך?" ובדרך פלא..חודשיים לפני חתונתו אני מקבלת טלפון, ונאלמת מההפתעה.. אחרי שנתיים וחצי בלי שום קשר או מילה.. והוא שואל לשלומי..ואומר לי שרוצה לדבר איתי בארבע עיניים.. ואני מגמגמת.. אומרת לו אתה מאורס למה אתה מתקשר..מה קרה.. והוא אומר אני רוצה לפרק את החבילה איתה זה לא מסתדר בכלל.. לא האמנתי שאמרתי לו.. תעשה מה שאתה מרגישל נכון אבל בבקשה כל עוד אתה בקשר אל תיצור קשר איתי והבטיח כי יתקשר אחרי זה. 3 ימים אחרי זה התקשר , עם קול מאוד עצוב ושבור ואמר שהוא ניתק קשר איתה והמשפחות ידעו וטיפלו..ושזה מצב מאוד עגום וקשה לו אך היה חייב. מאז זה רץ..המפגש שלנו.. יידעתי את ההורים.. האירוסין היה תוך חצי שנה מאז.. ואחרי זה..פחות משנה היינו בירח הדבש. ישוע נתן סימן..אלוהים הבטיח..ואלוהים קיים. הוא אהבת חיי בעולם הזה
זה הסיפור שנשמע כמו סיפור מרומן הולייוודי.. חבריי לא האמינו..זה נשמע כמו סיפור על פיה טובה מכוכב אחר..אבל זה התממש וחזרנו להיות יחד.. והיום 7 שנים אחרי.. אנחנו מאוהבים יותר מאי פעם בחיינו . لانه ان لم يبن الرب البيت فباطلا يتعب البناؤون
וזה אגב הפסוק שבחרתי שיהיה על כרטיסי ההזמנה לחתונה. אז אחרי כל הטקסט הזה גם אני וגם אתם צריכים מנוחה לא?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifשאלה שנייה לנכבדי מר מיכאל../images/Emo13.gif

) אני מבין, שהבעל אינו קשור לנצרות ולאמונה כמו שאת קשורה, האם אתם נתקלים בקשיים עקב ההבדלים הקיימים ביניכם בעניין? בעלי אכן כמו שאמרת אינו מעורב בחיי האמונה כמוני..אך זה עניין של זמן כי ככה ישוע הבטיח לי..כי כתוב, אם תאמין, תושע אתה ובני ביתך, ולכן אני מאמינה שזה יגיע אליו, הוא מרגיש את השינוי בי, הוא מרגיש ברכות מכל עבר ובא אומר לי אני ממש מרגיש בר מזל..הרבה דברים טובים מסתדרים לי בחודשים האחרונים..ואני מחייכת ואומרת לו, אהובי זה לא מזל, אין מזל,, שבע שנים לא היה מזל..מאיפה יגיע כעת? אלו תפילותיי ועיני ישוע האוהבות שלא יתנו לביתי לכאוב..כי רוחו גרה פה ושומרת מכל משמר
והוא נותן לי חיבוק ואומר תודה לך, ואני מתקנת תודה אלוהים..
וככה זה.. הוא מרגיש.. הוא חיי בתוך זה.. וסהורה גם תגיע ותעזור לי להשפיע עליו יותר
וזה יקרה..באיסם יסוע
אנו לא רבים..אני זורמת.. האווירה מקסימה..כי הוא איש טוב ביסודו, וגם הוא מסר את ליבו לישוע באותה תקופה של כיתה ט'..אך מאז הוא שכח לחזור ולהתפלל אני הצלחתי לצאת מהעולם שוב..הוא עוד לא..אך אני יודעת שישוע יאסוף את בניו לביתו בזמן שהוא ימצא לנכון וזו נחמתי ואמונתי

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifשאלה אחרונה וחביבה למיכאל../images/Emo13.gif

ספרי לנו בבקשה איך הייתה ההרגשה כשהתבשרת כי בתוכך חי ובועט בייביי מתוק בשם סהר? ספרי על הרגשת הבעל כשהתבשר? אולי זה עניין פרטי.. אך אני אספר..כי פה אפשר לקרוא חלק מהעדות שלי על מעשיו של ישוע האהוב בחיי ומגיע לו כל הערכה אהבה וכבוד.. נא קבלו את הסיפור המאוד פרטי..
שבע שנים..سبع سنين اكلها الجراد שנים של בצורת וחיים קשים, זה מה שקורה כשיוצאים מתחת כנפיו של ישוע, ושבע שנים חיכיתי שאתבשר שאני בהריון, חיכינו לזה אני ובעלי בכליון עיניים..אך אלוהים עוד לא הרשה.. ושום בעייה לא אותרה.. וזה מה שחיזק את הנס שקרה.. כי היו טיפולים סתמיים פה ושם רצו פשוט לזרז.. לעשות משהו הרופאים..אך כל עוד הרופא של העולם..לא שם את ידו..הגוף לא יתברך.. סהר سهر سهرت الليالي لكي اراها וכך בדצמבר 2006, אחרי שהאור של ישוע חזר לחיי, ביליתי ימים עם תפילות מכל הלב..בכי וחרטה.. ובקשה אחת היתה לי..הבייבי.. צמתי.. והרבה נשים מהכניסייה התפללו איתי ועבורי.. ואחדות צמו איתי.. לכן זה היה כלכך מרגש..כלכך נס.. הייתי בקורס בת"א בזמנו לבד בחדר בבית מלון, וידעתי כי מוקדם בבוקר שאחרי אני עושה את הבדיקה, כרעתי ברך ומבין הדמעות הצלחתילהתפלל ולבקש שאלוהים ירחם ויברך.. בבוקר קמתי מוקדם, והיתה זו בדיקה מסוג חדש שמשום מה בחרתי בה בסופר פארם, ובזמן ההמתנה לתוצאת הבדיקה..שוב מצאתי את עצמי על הברכיים והתפללתי בכיתי וביקשתי מישוע, שאם הוא לא נותן לי הפעם שרק יתן לי כוח להמשך.. ונכנסתי לראות את תוצאת הבדיקה הביתית.. כשליבי כלכך קפץ בדרך, כי משהו בי האמין שזה זה.. שאני אוטוטו אמא! הבדיקה היתה שונה, בדרך כלל מצוייר שם קו אחד אם אין הריון ושני קווים מקבילים להריון, אז הופיע לי סימן של צלב
הצלב היה הסימן, כאילו ישוע צייר לי את התוצאה ואמר קבלי בתי.. עם החיבוק הכי אוהב והמתנה הכי יקרה בעולם זה
לא ארחיב בתיאור הדמעות הבכי תפילות ההודייה, השמחה הסתובבתי כל היום כמו מהופנטת חייכתי לכולם...ושאיריות דמעות היו לי תמיד בזווית העין.. לא רציתי לבשר לבעלי בפון חיכיתי שחזרתי הביתה באותו יום.. ושמתי לו בקופסה קטנה את הבדיקה החיובית וגרביים קטנטנות של תינוק..קניתי בדרך.. אמרתי לו הבאתי לך מתנה... הוא פתח את הקופסה.. הסתכל בה כלא מאמין הסתכל בי מחפש אישור.. הנהנתי בראש ודמעותיי הסגירו אותי..וזה היה החיבוק של הLIFE
אמן ישוע חי..סהר היא הנס שבו אלוהים נתן לי סימן כי החזיר אותי לביתו אחרי השנים של הבצורת..
תודה מיכאל על השאלות
..ואתה אשם שהארכתי..איך אפשר לספר חצי סיפור

michaeld1

New member
התרגשתי...שוב.

תודה המנהלת
תודה ליסוע
יסוע מענא
נ.ב. לא הייתי מתנגד לקרוא עוד דפים ארוכים מהתוכן שכתבת. באמת מרגש (אין אייקון מתאים לריגוש)

אוקיי. אז שלום למנהלת היקרה.אלה שאלותיי:

1. מה ההבדל בין דתיים בנצרות לחילוניים? אצלנו יש הבדלים רציניים וזה גם תלוי כמה אדם נחשב דתי...מה למעשה מבדיל אותך מחילוניים בדתך? 2. מה הסיבה שהחלטת ללמוד משפטים? האם כשלמדת באוניברסיטה זה היה באוניברסיטה העברית? אם כן, איך היה המפגש עם סטודנטים יהודים? מה היה יחסם?? יש לי עוד שאלות אך נתחיל בזה:)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif היי פשוט יש לי 2 אורחות יקרות

אני עוד אשוב בלילה לענות..מקווה
.. אל דאגה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאז לאיש הפיל היקרה../images/Emo20.gif

מה ההבדל בין דתיים בנצרות לחילוניים? אצלנו יש הבדלים רציניים וזה גם תלוי כמה אדם נחשב דתי...מה למעשה מבדיל אותך מחילוניים בדתך? טוב אז חילונים כהגרתם הידועה.. אנשים שלא חיים לפי מצוות הדת באופן מובהק.. לא קוראים באנגיל לא מבקרים בכניסייה אלא בחתונות ולוויות.. הבעייה עם נוצרים חילוניים.. ממ.. שהם מגדירים עצמם נוצרים מאמינים.. מצטלבים שצריך.. מרבים להדליק נרות לפסלים של קדושים שיש בבית.. מסתפקים בידיעה שיש את מרים הבתולה..ישוע הנוצרי.. אלוהים ורוח הקודש..מעבר לזה.. הם לא ממש נוגעים בעיקרי האמונה או מכירים אותה או שמעניין אותם העניין.. שתייה.. עישון הימורים וחיי מין כמעט חופשיים (החברה היום דיי הופכת למערבית ומתדרדרת בעיניי מיום ליום..במיוחד הדור הצעיר) מה הסיבה שהחלטת ללמוד משפטים? סתם הייתי מאוהבת במקצוע עצמו..נהגתי לראות L.A.LAWYERS למי שמכיר בזמנו בתיכון ..וחשבתי שהקסם הזה הוא העריכת דין בפועל..אך בלשון המעטה..ממש ממש ממש לא אהבתי שם דבר שקשור בלימודי המשפטים או בעבודה בה בהמשך. הוריי מאוד עודדו שאלמד את זה.. ואני חשבתי שזה מה שיתאים לי..וסתם..הלכתי על זה. האם כשלמדת באוניברסיטה זה היה באוניברסיטה העברית? אם כן, איך היה המפגש עם סטודנטים יהודים? מה היה יחסם?? כן בעברית! המפגש לא היה קל.. כי בתוך נצרת ועד סיום י"ב לא היה לי קשר עם יהודים..גם לא תרגלתי דיבור בשפה העברית באונליין עד אז.. אבל זה פשוט זרם, שוברים מחסומים..והכל נהיה רגיל לאחר זמן קצר, היחס שלהם היה מעורב..הקבוצות הימניות במיוחד.. וחלק מהדתיים.. היינו מרגישים שזה לא הכי נעים ואמיתי היחס.. אך התחלנו שם כקבוצה מגובשת וגדולה..במחזור שלי התחילו כ- 45 סטודנטים ערבים מאזור נצרת וצפון... והיינו עדר גדול..כך שאף אחד לא התעסק איתנו
תודה על השאלות הנחמדות..

תודה על תשובותייך:)

היתה לי בעיה במחשב ולכן לא יכולתי לקרוא אותן קודם.. בקשר לזה שרשמת שנתקלת ביהודים ימניים שלא היה נעים כל כך..תראי, גם אני ימנית בדעותיי ועובדה שאין לי דעות פרימטיביות. אני מתארת לעצמי שדווקא הייתי מסתדרת איתך אם היינו נפגשות:)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifברור כי יש ויש../images/Emo13.gif

יש נאורים ויש אטומים..לדעות וחופש האחר.. יש ליברלים ויש שמרנים.. יש ניגודים בכל צד..ולכן אמרתי שהיו חלק.. זה בסדר
לא הגזמתי כי היו כאלה.. אבל מזל שזה לא הרתיע אותי.. איתך בטוח היתי מסתדרת.. עובדה אנו כבר חודשים פה מסתדרות יחד

תודה ו..

תראי, להגיד לך שאני מסכימה עם זה שטוענים שאנחנו "כבשנו" את הארץ אני לא. לא מסכימה עם הדיעה הזו כלל אבל אין לכך קשר לכך שאני יכולה להסתדר עם נוצרים:)

למעלה