שאל!ן ....

Nathalie 6293

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gifשאל!ן ....

**קרדיט לפורום היי סקול מיוזיקל סוף שבוע קרוב.. שיהיה לכם חמים ונעים במזג האוויר הקפוא הזה..
ואם בא לכם אז תענו על השאלון ..
מתי נולדת ? באיזה בית חולים ? האם אתה זוכר את הרגע הזה ? מה הזיכרון הראשון שלך ? ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : ומשהו שאתה כבר לא שומר..: מה הכי אהבת לאכול כילד ? האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? איך קראו להן ? היה להן עוזרות ? איך קראו להן ? האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... וב' ? באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? והכי שנאת ? באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ובאיזה הכי שנאת ? מה הדבר האחרון שאכלת ? שתית ? מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? אוהב את עצמך ? איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? אתה אוכל עכשיו משהו ? שותה ? מה המאכל האהוב עלייך ? אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? אתה אוהב את האופי שלך כיום ? דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? מה תעשה אחרי שתסיים ? איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? ובעוד 20 שנה ? ומחר ? לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? ולסב ? אתה חושב שזה יקרה ? אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? באיזה בית תרצה לגור ? באיזה ארץ ? תשאר פה ? ובאיזה עיר ? אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?

מריה111

New member
עונה

מתי נולדת ?בשנת 1993 XD באיזה בית חולים ?לא יודעת איך קוראים לו האם אתה זוכר את הרגע הזה ?לא נראלי:\ מה הזיכרון הראשון שלך ?אממ שראיתי את דודה של אמא שלי ושאלתי אותה למה אין לה אודם XDD ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]אמ....חשבתי שתחבושות זה לנשים שאין להן שמן ללכת לעשות פיפיXDDD ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...לא זוכרת ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :אמרתי לשכנה של סבתא שלי שהיא אישה טיפשה פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :טלפון צעצוע כזה חמוד חח ומשהו שאתה כבר לא שומר..:אמ..בובה שהייתי מסתובבת איתה מלא זמן ואז לא זוכרת מה קרה לה. מה הכי אהבת לאכול כילד ?גלידה? האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?כן..לראשונה אנה ולשניה דינה איך קראו להן ?אנה ודינה-_- היה להן עוזרות ?כן איך קראו להן ?אמ..רק לשניה היתה עוזרת קראו לה שוש האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...לא ממש זוכרת..:\ וב' ?גם לא באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?עכשיו:p והכי שנאת ?כיתה א' עד ו' באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?ט' וח' חח ובאיזה הכי שנאת ?א' עד ו' מה הדבר האחרון שאכלת ?עוגיה שתית ?סירופ אננס(עם מים) XD מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?אכלתי עוגיה חחח אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?כן אוהב את עצמך ?די.. איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?אמ..את הפוסטר של מקפלי XD איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?ממ....המיטה של אח שלי חח אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ?לא מה המאכל האהוב עלייך ?גלידה עוגיות פיצה ומממ קובה XD אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?כן...די אתה אוהב את האופי שלך כיום ?די.. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.8 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.7 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?שומעת שיר מה תעשה אחרי שתסיים ?נישמע עוד שיר חח איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?במזבלה XD סתםם לא יודעת ובעוד 20 שנה ?זקנה ומחר ? מ..בבצפר לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?1000000 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?76:\
באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?24 ולסב ?50 אתה חושב שזה יקרה ?כן:D אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?כן!!חחח אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?כן באיזה בית תרצה לגור ?נורמלי חח באיזה ארץ ? תשאר פה ?כן ובאיזה עיר ?באר שבע אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?באמצע ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?נחיה ונראה XD

noy m

New member
עונהה..

מתי נולדת ?93 באיזה בית חולים ?סורוקה האם אתה זוכר את הרגע הזה ?לא.. מה הזיכרון הראשון שלך ?לא זוכרת D: ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]:שלבצפר "אשל הנשיא"קראו ככה בגלל שהנשיא שם אהב לאכול אשל ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...היו מלא ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :עשיתי מלאאאאאאאאאאאאא פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :בובה ומשהו שאתה כבר לא שומר..:דברים שנזרקו מה הכי אהבת לאכול כילד ?שוקולד האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?כמה מהם איך קראו להן ?אממ..היה מלכה,לימור,אתי ולא זוכרת עוד היה להן עוזרות ?כן איך קראו להן ?יהה באמתץ שאנל'א זוכרת האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...לא זוכרת וב' ?נוופ באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?ה והכי שנאת ?ד באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?ח ובאיזה הכי שנאת ?ז מה הדבר האחרון שאכלת ?מנטוס שתית ?תפוזים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?שמעתי שיר אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?כה אוהב את עצמך ?כככה ככה איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?מחשב איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?חדר שלי אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ?לא מה המאכל האהוב עלייך ?כל מיני.. אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?לא כ"כ אתה אוהב את האופי שלך כיום ?ככה ככה דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.7 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.שאלו אותם מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?שומעת שירים ובאייסי מה תעשה אחרי שתסיים ?ימשיך לשחק במחשב איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?זה רק אלוקים יודעה ובעוד 20 שנה ?כנ"ל ומחר ? בבצפר בעזרת השם לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?18 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?לא יודעת באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?25 ולסב ?50 אתה חושב שזה יקרה ?בע"ה אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?למה לא!? אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?כן באיזה בית תרצה לגור ?וילה באיזה ארץ ? תשאר פה ?יש מצב או שאני יגור בארה"ב ובאיזה עיר ?ת"א או להבים אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?מקוווה להיות עשחרה ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?ביתת מפואר בע"ה

0verpr0tected

New member
עונה [:

מתי נולדת ? 1992 באיזה בית חולים ? לא יודעת...... האם אתה זוכר את הרגע הזה ? אאה..לא XD מה הזיכרון הראשון שלך ? לא זוכרת
ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : בובה שממש אהבתי שסבתא קנתה לי. ומשהו שאתה כבר לא שומר..: מה הכי אהבת לאכול כילד ? גלידההה
האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? לא ממש XD סנילית שכמותי
איך קראו להן ? היה להן עוזרות ? איך קראו להן ? האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה: אני זוכרת שהכרתי כמעט את כולם כי בדיוק עברתי דירה בחופש הגדול אז החברות שהיו בכיתה שלי גרו גם בבניין שלי,,אני זכרת שבכיתי כי המורה התעצבנה עליי כי כתבתי את השם הפוך XD וב' ? באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? בחטיבה
והכי שנאת ? עכשיו...כאילו קצת..כי זה תיכון ובתיכון לא בוחרים עם מי להיות בכיתה וזה..
באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? בכל החטיבה ובאיזה הכי שנאת ? עכשיו מה הדבר האחרון שאכלת ? תות
שתית ? מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? אכלתי תות
אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? לא ממש אוהב את עצמך ? כן...בערך כאילו... איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? יש לי כרית מצמר פרווה כזאת גדולהההההההה
איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? אתה אוכל עכשיו משהו ? לא שותה ? לא מה המאכל האהוב עלייך ? רביולי אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? בערך.. אתה אוהב את האופי שלך כיום ? כן...ןלא... דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך: 8 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. 8 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? כלום מה תעשה אחרי שתסיים ? יתחיל ללמוד לפיסיקה איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? בלוס אנג'לס
חח הלוואי ובעוד 20 שנה ? מאיפה לי... ומחר ? בבצפר(?) לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 10000(?) ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? 85
באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? 26 ולסב ? 50 בערך...נו מאיפה לי אתה חושב שזה יקרה ? כע אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? כע אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? כע באיזה בית תרצה לגור ? לא יודעת.. באיזה ארץ ? תשאר פה ? תמיד רציתי בלוס אנג'לס
אבל מי יודע..... ובאיזה עיר ? עם לא יסתדר בחו"ל....מה שבטוח שבארץ אני יגור רק בראשון לציון. אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? באמצע(?) ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? לא יודעת

Nathalie 6293

New member
עונה D=

מתי נולדת ? 1993 באיזה בית חולים ? בית ישראל בניו יורק האם אתה זוכר את הרגע הזה ? לא מה הזיכרון הראשון שלך ? לא זוכרת ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]לא זוכרת אם אני אזכר אני אכתוב. ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... לא זוכרת...
ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : באמצע מוזיאון אז הרמתי את השמלה...ו ראו את התחתונים.. חחחח יש לי אפילו תמונה פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : לאחי הקטן יש מלא דברים שהיו שייכים לי.. ומשהו שאתה כבר לא שומר..: לא יודעת..חיתולים
מה הכי אהבת לאכול כילד ? אמא שלי אומרת שאהבתי מאוד צימוקים האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? כן אח שלי עכשיו בגן שלהן והן עדיין גננות שם. איך קראו להן ? טובה היה להן עוזרות ? כן איך קראו להן ? ציפי, אירנה.. האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... לא זוכרת וב' ? כנ"ל באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? השנה.. ואולי אהבתי את כיתה א'.. והכי שנאת ? כיתה ז' וביסודי... באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? בא' נראה לי כי לא לומדים כלום...
ובאיזה הכי שנאת ? ז' מה הדבר האחרון שאכלת ? סוכריות גומי שתית ? אוי לא שתיתי מהצהריים,, אז מים. מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? שלחתי מייל למורה בשל"ח
אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? כן אוהב את עצמך ? לא איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? את המיטה שלי איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? את הספה אתה אוכל עכשיו משהו ? לא שותה ? לא מה המאכל האהוב עלייך ? פיצה, סלט, סוכריות גומי
אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? לא אתה אוהב את האופי שלך כיום ? ככה דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. 1- דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. 2- מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? חיה
מה תעשה אחרי שתסיים ? אממ.. אלך לאכול ואנסה לשכנע את אח שלי לתת לי לראות זאק וקודי..
איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? אממ... בהריון.. ובעוד 20 שנה ? אמא ואשת קרירה מצליחה
ומחר ?רצה בשיעור ספורט וישנה בשיעור מתמטיקה לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 120
ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? 89.11 באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? 25-26 ולסב ?50-60 אתה חושב שזה יקרה ? לא יודעת.. אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? אני מקווה!!! אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? הייתי רוצה.. באיזה בית תרצה לגור ? נחמד כזה...
באיזה ארץ ? תשאר פה ? לא יודעת אני בהתלבטות בין ישראל לניו יורק
ובאיזה עיר ? אהמאהמ אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? נראה כבר.. ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? כנ"ל

ShuSha9

New member
עונה

מתי נולדת ?27.7.1993 באיזה בית חולים ?לא זוכרת האם אתה זוכר את הרגע הזה ?חחחח הלוואה והייתי זוכרת ^__^ מה הזיכרון הראשון שלך ?אמא שלי הייתה מוכרת הלבשה תחתונה וכאלה והייתה מביאה שכורה הביתה אז כל הזמן הייתי הולכת שמה על עצמי את החזיות שמה נעלי עקב ואודם והייתי שואלת את אמא שלי בקול חלש כזה "אמא למה אין לי ציצים?"חחחחחחחחחח ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]אמממ לא עולה לילראש כרגע ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... מה שסיפרתי בזיכרון הראשון זה גם נחשב? חחחח ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : וואה וואה היו המוןן כאלה חחחח פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : הצעצוע הראשון שליי ^__^ ומשהו שאתה כבר לא שומר..:הרבה דבריםם מה הכי אהבת לאכול כילד ?ממתקים ממתקים וממתקים חחח אבל הייתי ממש מקלוןן האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?לא ><" איך קראו להן ?--- היה להן עוזרות ?כן איך קראו להן ?--- האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... לא אבל אני זוכרת את היום האחרון XD וב' ?גם לא באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?א' =] והכי שנאת ?אמממ תמיד חיבבתי את הכיתה שלי באופן כלשהו אין כזה דבר ששנאתי את הכיתה שלי באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?א' (איך בא לי לחזור בזמן ) ^__^ ובאיזה הכי שנאת ?עכשיו XD מה הדבר האחרון שאכלת ?קלמנטינה שתית ?מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?דיברתי עם אמא אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?כן אוהב את עצמך ?כן איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?השולחן עם המחשב חחחחחח איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? מחשב ^__^ אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ?גם לא מה המאכל האהוב עלייך ?סושיי אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?אממ אולי אתה אוהב את האופי שלך כיום ? לא הכי אוהבת מנסה להשתנות קצת דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.6 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.7 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?יושבת על כיסא...[?!] מה תעשה אחרי שתסיים ?עוד לא יודעת איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?גרה בארה"ב ומקימה משפחה משליי ובעוד 20 שנה ?עובדת דואגת לילדים שליי =] ומחר ? נוסעת לעודד במשחק של הבנים חחחח לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?אממ 15 16 ככה ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?לא יודעת באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?22-24 ולסב ?לא יודעת אתה חושב שזה יקרה ?אני מקווה אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?גם זה אני מקווה אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?כןןן באיזה בית תרצה לגור ?עוד לא יודעת באיזה ארץ ? תשאר פה ?הייתי רוצה לטוס לארה"ב ובאיזה עיר ?לא יודעת אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?לא יודעתת ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?גם לא יודעתת חחח

למעלה