Him

ולא לשכוח את

ממ פאשניק like mm cookies מישו אמר את זה בשאלון נוסח באפי וזה ממש הצחיק אותי.. מה העמדה שלך(ושל אוהבי דון האחרים) לגביי קנדי?

c o n n o r

New member
קנדי בסדר גמור סתם שונאים אותה...

חוץ מפה ושם יציאות על באפי היא בסדר גמור היא מכבדת אותה אבל היא פשוט לא אוהבת שהיא מחליטה בשביל כולם החלטות ומזלזלת בווילו. לעומתה רונה פי עשר יותר גרועה כל מילה שנייה שבאפי מוציאה מהפה היא צועקת עליה וממש שמחה שבאפי החליטה לעזוב. לדעתי שונאים כל כך את קנדי כי היא החליפה את טארה. ושאלה בנוסף במסיבאפי היו קברים של דמויות (חיאם והשאר) השאלה שלי למה היה קבר של קנדי כי היא שרדה את הקרב?

charmer

New member
אררג קנדי

אני אישית די שונאת אותה. בהתחלה זה היה סתם עניין של החלפת-טרה, אבל עובדה שגם טרה באה בהתחלה בתור מין אוז-פילר וסגדתי לאוז אבל עדיין טרה הצליחה לכבוש את הלב שלי... קנדי לא עשתה את זה. היא הרגיזה אותי ועלתה לי על העצבים כל הזמן. דווקא הרגעים שבהם היא צעקה על באפי והגנה על ווילו היו הרגעים הכי טובים שלה לדעתי. לא ידעתי את מי לעודד, כי אני לא מתה על שתיהן (קנדי ובאפי..). והקבר היה כי רצו שהיא תמות. וכי היא מתה בעונה שמינית, נו! אני אפילו הצטלמתי לידו מוציאה לשון. איזה אושר. אה, ואם אנחנו כבר בעניין דחויים. את ריילי אני לא שונאת. בדר"כ.

City Of Angel

New member
היא בסדר...

השחקנית לא משהו והדמות קצת מתוסבכת, אבל ככה ג'וס רצה להדגיש את גיל הטיפש עשרה

nikiya

New member
בהחלט פרק קורע....

ממש צחקתי ... במיוחד בקטע אם willow... your a gay woman... and he's not!!! כל השיחה מצחיקה ... וגם הקטע אם ספייק... חחחחח על איזה מלאך אתם מדברים? לא שמתי לב... תזכירו לי מישהו? אקיצר... נראה לי שהפרק הזה שם כי כל העונה כל כך מפחידה וכבדה(ומעולה) שרצו להכניס קטע סטירי באמצע כדי שהצופה לא יחטוף התקף לב...

MoGanC

New member
פרק נחמד

אני זוכר שראיתי את הסוף שלו בביפ יום אחד וחשבתי "בטח עוד פרק משעמם ולא קשור לכלום".אבל כשראיתי את כולו זה פרק מצחיק עם הרבה קריצות לעונות שעברו (למרות שלא היו צריכים לשים פלאשבקים,אלא פשוט לתת לנו כקהל לזכור על מה זנדר מדבר). משהו שלא הבנתי,זה שדון אומרת לבחור שהמורה שיש לה עכשיו לימד אותו שנה שעברה,ואני פשוט תוהה איך שנה שעברה אם הבי"ס נפתח רק עכשיו.כלומר,בטוח למדו בבתי ספר אחרים,אבל המורים גם עברו? סתם משהו שחשבתי עליו.

../images/Emo45.gif פרק קורע.. אהבתי

זאנדר כל כך משעשע... כמה שיותר זאנדר כך יותר טוב.

City Of Angel

New member
../images/Emo41.gif הפרק הקליל היחיד העונה../images/Emo26.gif

אני ממש אוהב את הפרק הזה, אולי בגלל שהוא הפרק החסר-משמעות ובלי שום קשר לעלילה היחיד שיש בעונה 7. שוב ג'וס צוחק על דברים מהחיים באמצעות כישוף קסמים, והפעם על השחקני פוטבול המקובלים מהתיכון, ועל החולצה שמסמלת אותם יותר מכל. הקטע שהמסך התחלק לריבועים כמו בקומיקס היה גאוני והיה ממש מצחיק איך שווד יושב לו בשקט ולא שומע בחוץ את ספייק נאבק בבאפי עם הבזוקה. וגם התוכנית פעולה של זאנדר וספייק הייתה מתוחכמת ("אז מה התוכנית? אני תופס אותו, ואתה לוקח את החולצה"). אבל משהו לא הבנתי - רק מכשפות מתאהבות ככה במי שלובש את החולצה??

Loves Bitch

New member
איך הגעת?

כל הבנות התאהבו בו באפי, אניה ודון הן לא ממש מכשפות

זה לא חולצה ../images/Emo46.gif

זה היה מעיל/ז'קט ספורט בכלל.אני יודע שזה פרט די שולי אבל זה חשוב לי (אל תסתכלו עלי ככה).ואיך ספייק וזאנדר היו מורידים ממנו את החולצה שלו,סתם ככה באמצע הרחוב? (עכשיו כשאני חושב על זה,זה היה יכול להיות מצחיק לאללה) חוץ מזה HIM הוא לא הפרק הקליל היחיד בעונה הזאת,יש גם את Storyteller המצוין שמתמקד בדמות של אנדרו.

הממ

Storyteller הוא לא כל כך קליל... רובו קליל...אבל הסוף ממש ממש לא אניווי...גם את סטוריטלר אני ממש אוהבת

City Of Angel

New member
תלמידים מכושפים ששורפים דברים,

פי השאול שמשתולל, שיחות אינסופיות על האפוקליפסה המתקרבת, שחזור הרצח של ג'ונתן ובאפי כמעט רוצחת את אנדרו זה לא פרק קליל. אולי טיפה מצחיק Him היה היחיד העונה שממש לא היה קשור לכלום (השקט שלפני הסערה)

Storyteller היה ברובו

פרק קליל שמראה את העולם מזווית הראייה של אנדרו. כל מה שתיארת מתרחש בסופו של הפרק,אבל הפרק עצמו עד לחמש הדקות האחרונות היה די מצחיק לפי מה שאני זוכר. וHIM הוא באמת הפרק היחיד בעונה 7 שלא קשור לכלום, לא טענתי אחרת,אבל אמרתי שהוא לא הפרק היחיד בעונה הזאת שהוא קליל.והבאתי את Storyteller כדוגמא לכך, זה הכל.

למעלה