Fool For Love

WiccaWitch

New member
../images/Emo23.gifFool For Love../images/Emo23.gif

פרק הולנטיין! סתם! אני אישית חולה על הפרק, וחושבת שבאפי התנהגה בצורה ממש דוחה: ספייק פותח את ליבו(הסחפות..), מספר לה על חייו, על אהבתו לססלי המכוערת, האכזבה.... ובמקום להודות לו הפוסטמה אומרת:"You're beneath me", בדיוק כמו שססלי דחתה אותו אז בתור וויליאם! ואחר כך, אני לא הייתי מרחמת עליה! היא מעליבה אותו ופוגעת בו, וכשהיא יושבת ומתבכיינת הוא ברוב טובו ומליבו השופע מעשים טובים לא הורג אותה, כי יש לו לב זהב, כי הוא נחמד מאוד ומתחשב.... הוא לא היה צריך לרחם עליה!

glory the god

New member
אני כל כך מסכימה איתך!

ספייק עשה לה טובה שהוא בכלל הסכים לעזור לה, הוא לא היה חייב לספר לה כלום, ובכל זאת בגלל טוב ליבו והאהבה שלו אליה (גם בלי נשמה הוא טוב והוא יכול לאהוב!he's so special!!!) הוא הסכים. הוא לא רק עזר לה אלא גם סיפר לה על הססלי המעצבנת הזאת(איך היא יכלה לדחות את וויליאם?!!!! מה היא עיוורת או סתם מטומטמת?!!!)ואחרי זה שהוא שופך ת'נשמה שלו וגם עוזר לה באפי מתנהגת אליו ככה! היא מעצבנת אותי כל כך! אני בכלל שונאת את באפי על הדרך שהיא מתייחסת אל ספייק בעונות 5-6!!!(זה לא ספויילר, לא כתבתי איך היא מתייחסת אליו) ואחר כך ספייק בא כדי להרוג אותה, אבל כשהוא ראה אותה בוכה הוא ריחם עליה! תחשבו שנייה- אין לו נשמה והוא עדיין כזה רגיש! וכשלאנג'ל הייתה נשמה הוא היה פשוט רשע! ועדיין באפ הייתה נחמדה אל אנג'ל אחר כך... זה לא פייר! ספייק הכי טוב ואמיץ ומתחשב ומדהים ויפה וחתיך וחזק ונחמד ו...אוקי אני אפסיק!והוא אוכל את כל הזבל של באפי הזאת!!!!!!!!!!!!!!

ד י י ז י

New member
אל תשכחו שבמשך 3 שנים הוא ניסה...

להרוג אותה בכל הזדמנות. זה שעכשיו הוא נחמד אליה לא פתאום יגרום לה לאהוב אותו.

glory the god

New member
גם אנג'ל

ניסה להרוג אותה ובכל זאת אחר כך היא הייתה נחמדה אליו ואנג'ל לא רק ניסה להרוג אותה אלא גם פגע בה ובחברים שלה בכל דרך שהוא מצא, הוא לא רק ניסה להרוג אותה, אלא גם לשגע אותה בדרך! ספייק פשוט רצה להרוג אותה... ונכון שספייק ניסה להרוג את באפי אבל גם אחר כך הוא עזר לה. ולספייק אין נשמה אז ברור שיהיה לו את היצר הרצחני הזה, הוא ערפד, אבל עכשיו הוא נחמד ואין לו נשמה, כשכל הזמן שלאנג'ל הייתה נשמה הוא היה רשע. ולא אמרתי שהיא צריכה לאהוב אותו אבל היא גם לא צריכה להתייחס אליו ככה.

ד י י ז י

New member
צריך לדעת לעשות את ההבדל.

יש את אנג'ל, ויש את אנג'לוס. אנג'ל לא עשה שום דבר מהדברים האלה, הוא מעולם לא פגע בה בכוונה, אנג'לוס לעומת זאת, כן. אם הם אנג'לוס היה עובר גוף או משהו כזה אני בטוחה שלבאפי יקח המוווון זמן לסלוח לו, לא משנה כמה מעשים טובים הוא יעשה.

sour spirit

New member
איך אנג'ל עם נשמה היה רשע בדיוק?

כי אני לא ממש זוכר. ובקטע של רצה לעזור ולא היה חייב: הוא לא התנדב, זה נכון, אבל הוא לא בדיוק עשה את זה מתוך "טוב-לב" אלא פשוט כי באפי אמרה לו והבטיחה לו "פיצוי כספי" על העזרה שלו. פלוס, יש את הקטע של me love Buffy שספייק די פיתח בעונה החמישית. !!! ובקשר לרגע שהוא בא להרוג את באפי, הוא עדיין אהב אותה, וסתם בא לפוצץ לה תראש כי הוא היה עצבני...אבל אז הוא ראה שבאפי בוכה וכל זה, אז הוא עזב את השיגעון וחזר לארץ השפויים - דבר שספייק די מתמחה בו כרגע... והיי, אל תקראי לבאפי פוסטמה!!!!
היא אהבה את אנג'ל יותר (הרבה יותר) מספייק ועדיין אוהבת! אז ככה שאי אפשר להאשים אותה בקשר להחלטות הטיפשיות שהיא קיבלה בגלל האהבה הזאת לאנג'ל!!!! אל תשכחו את זה!

glory the god

New member
אופס

התכוונתי לכתוב שכל הזמן שלאנג'ל לא הייתה נשמה הוא היה רשע...

הייזל

New member
אהבתי!../images/Emo6.gif

"וכשהיא יושבת ומתבכיינת הוא ברוב טובו ומליבו השופע מעשים טובים לא הורג אותה, כי יש לו לב זהב, כי הוא נחמד מאוד ומתחשב.... " כן, בטח. הציטוט הזה נשמע לך מוכר?
Sooner or later, you're gonna want it. And the second- the second- that happens... Spike claps his hands together inches from Buffy's face. You know I'll be there. I'll slip in... have myself a real good day.​
הערפד הזה הרגע סיים לספר לה איך הוא הרג שתי קוטלות ונהנה מזה והודיע לה שהוא עומד לעשות את זה גם לה ברגע שתהיה לו הזדמנות ואת רוצה שהיא תגיד מה? "הו, ספייק, אתה נפלא, פשוט נהדר אפילו אנג'ל לא השתווה, סחוף אותי בזרועותיך, בוא נתחתן, מחר, לא היום!"? GET REAL

אני מסכימה פה עם דייזי היזל וסוואר

ספירט:) אני ממש מסכימה, בכל כל הדיונים של שרשורי באפי תמיד לא בסדר, נהיו יותר מדי מלחמת ספייסים נגד קרוסים. אני בכל מקרה מסכימה עם הייזל מה רציתם שהיא תסתכל עליו ומה תגיד, אוקי בוא תהרוג אותי עכשיו? או ספייק U TURN ME ON? כאילו מה? אם משהוא היה מספר לי שהוא רוצח והוא רוצה לרצוח אותי, אכשהוא לא יודעת איך, לא היתי ממש נמשכת אליו...

Yishai A

New member
דווקא הפרק שהכותר כוולנטיין אפיסוד

הוא "קראש" החביב ביותר של העונה החמישית. מאוד אהבתי אותו משום מה, למרות הקרבה המעוררת בחילה של ספייק ובאפי. היה משהו בין דרו-ספייק שלא יהיה לאף דמות בסדרה (מבחינת הטירוף)... פתאום בא לי לראות אותו :) ישי

ANGEL N

New member
גם אני מאוד אהבתי את הפרק ...../images/Emo41.gif

"קראש". זה אחד הפרקים היותר טובים ומצחיקים בעונה החמישית

WiccaWitch

New member
טוב, בואו נודה בעובדות...

האישה(אין לי ממש מילה לזה) שהכי התאימה לספייק במשך כל העונות זו דרוסילה! הם היו זוג כ"כ חמוד! זה די באסה היה להרוס את זה... והוא גם הכי אהב אותה!SHE WAS AND WILL EVER BE HIS ONLY ONE...

למעלה