Dating

חוצפאי

New member
לדעתי המצב הקיים, בו מטרת האתר

נשארת "חסויה" תביא למצב שהאתר יפספס לחלוטין את מטרתו. בסוף יצא מזה סתם עוד אתר היכרויות. וחבל. בכל מקרה, אני מתפלא שאפחד עוד לא עשה את זה

[eLad]

New member
גם צודק ../images/Emo3.gif

אבל לא כדאי להזכיר להם את המוגבלות בכל פינה. ואתה כ-ז-ה לא מקורי, עשו את זה המונים לפניך

חוצפאי

New member
איפה? ../images/Emo3.gif לא ראיתי...

טוף נו, אפחד לא עשה את זה מושקע כמוני
אני פשוט טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

tomashin

New member
הדעה שלי

לדעתי הלוגו שהכין זיו יכול לפגוע בהם... אני גם לא אומר שלא צריך לציין את זה אבל אפשר לרשום את זה בדרך עדינה... תוכלו לבקש ממנהלת הפורום של שיתוק מוחין להלעאות את זה לדיון... בהצלחה

naatz

New member
אני רק אחד, אבל ההודעה השתכפלה.

וכן - אני רציני. לדעתי זה נראה מצויין. א. זה משעשע. וב. הזווית של הדמות מצויינת. (עדיפה על הגירסה השנייה שעלתה בהמשך) naatz

זה משעשע או מעליב?

איכשהו השילוב בין "ביישן" לבין כסא הגלגלים, נראה לי אלים.

חוצפאי

New member
אוי נו. זה שהם מוגבלים אנחנו יודעים

אנחנו עושים להם אתר מיוחד. אין צורך להתייחס אליהם כאל מיוחדים, כי זה בדיוק הפוך מהמטרה, לא? גם למוגבלים מגיעה זכות להכיר כמו לכל השאר, ואין צורך לבדוק בזכוכית מגדלת כל פרט קטן. תמיד אפשר להשתמש בטקסט הארוך יותר, אבל בואו לא נהיה לחוצים.

בלי קשר למוגבלות

אני, בתור עצמי, אפילו לא בתור מישהו מוגבל, לא הייתי רוצה שידביקו לי תווית "ביישן" רק כי אין לי תמונה זמינה, או לא בא לי להעלות תמונה, במיוחד לא באתר בו תיאור של תכונת אופי הוא דבר חשוב.

naatz

New member
אז אולי... ../images/Emo62.gif

"שמוק"? "מוגבל ויזואלית"? "קטוע תמונה"? ...פתאום "ביישן" נראה לא רע, הא?
naatz

naatz

New member
אני מריח קמפיין...

אבל מבחינתי אפשר להוריד את זה אם זה פוגע ברגשות הציבור. naatz

xyxyxy

New member
זה מעליב..

זה אולי נראה לנו הומוריסטי ואין שום דבר רע בהומור כשאתה מוגבל.. יש לך סיבה להיות בישן ומה הקטע על הכסא גלגלים? או תרשמו למעלה בגדול חה חה חה אתם נכים וזהו? הביישן עוד סביר ה תמונה של שירותי נכים מגעילה

yuval k

New member
../images/Emo128.gif

האדמין די מוכן, נשאר רק העניין הפעוט של "עריכת טבלאות-עזר". זה הכל. זה 5/6 גמור

למעלה