Be my Valentine

nekochan88

New member
../images/Emo23.gifBe my Valentine

גם אני לא יכולה לעבור בשקט על היום הזה........ כאן בלונדון, היה יום רגיל ונחמד, ולבן שלי יש מחר יומולדת שש....... איזה מזל! סיבה לחגוג........ כי לחגוג את יום האהבה אינני יכולה..... אני פשוט נקרעת כשאני נזכרת איזה יום נפלא זה היה בשנה שעברה, הפרחים והשוקולד, והפעם הראשונה שלמדתי שביטוי האהבה הגדול ביותר באנגלית זה be my Valentine........ משהו שאי אפשר לתרגם אותו, אבל למי שגדלו כאן זה אומר הכל. לי זה לא אמר כלום, ואז לימדו אותי, והלעיטו אותי...ואח"כ נפרדנו וכאבי הלב של סוף הקיץ והתו, והחורף ידועים לכן........אבל היום זה פשוט עולה על גדותיו.... וכמו שבקשה בלונדה - אל תרדו עלי, בבקשה! אני יודעת שאני דפוקה שאני לא מצליחה להשתחרר מהסיפור הזה....גם ככה קשה לי........סתם צריכה כתף היום.........

r e d head

New member
../images/Emo39.gif

לפעמים הגעגוע הוא לא לאדם אלא להרגשה, וזה לא פחות.... הכתף שלי תעזור?

יש ימים

שמזכירים יש חפצים , מילים ועוד מיני דברים יום יגיע והזיכרון וגאי ילווה בחיוך ועד אז

../images/Emo140.gifשולחת לך רק

יש אהבה בלב יש אהבה שאינה זוגית: יש אהבה לילדים וגם אותה ניתן לחגוג.. קחי לך מהיום הזה את מה שמתאים לך.

nekochan88

New member
תודה לכולכן...

הלכתי עם הבן שלי היום למוזיאון מקסים לילדים עם המון כלי נגינה ותופפנו ושרנו..... ודיברנו עם המשפחה בארץ....... ועכשיו אני יוצאת לבירה עם ידיד.......... איכשהו שרדתי גם את היום הזה.......... מה שכל כך קשה לי במה שאני עוברת, כל יום, הוא התחושה שאני קוברת לאט לאט עניין חי - לא דבר פתור גמור סגור, אלא מסלקת את שאריות הגופה של הקשר הזה שבמו ידי נאלצתי לקבור אותו חי. אני יודעת שזה דימוי קשה, אבל כך גם ההרגשה שלי.......... שבוע נפלא לכולם!

למעלה