BE MY VALENTINE

• פותח הנושא Jen74
  • פורסם בתאריך

Jen74

New member
../images/Emo23.gifBE MY VALENTINE../images/Emo168.gif

לכבוד יום האהבה הבינלאומי שיחול ביום רביעי הבא 14.2 אני מכריזה על שרשור שירי האהבה הגדול שבוצעו על ידי אלביס. הוסיפו את שירי האהבה שאתם אוהבים לשמוע - לא כאלה שמדברים על אהבה נכזבת או על פרידה או בגידה... שירי חיזור, שירים רומנטיים

ממ..לכבוד הוא לי להיות הראשון

אהבה . הנושא האהוב עליי ביותר בשירי אלביס. הנה שירי אהבה שאני אוהב מאד...וכמו שאמרת ג'ני לא על אהבה נכזבת \ פרידה \ בגידה....שירי אהבה אמיתיים בינו לבינה: 1. HOME IS WHERE THE HEART IS 1961 2. ASK ME 1964 3. I FEEL THAT IVE KNOWN YOU FOREVER 1962 4. WHERE DO YOU COME FROM 1962 5. I DONT WANT TO 1962 6. A BOY LIKE ME , A GIRL LIKE YOU 1962 7. BECAUSE OF LOVE 1962 8. ONE BOY , TWO LITTLE GIRLS 1963 9. PLEASE DONT STOP LOVING ME 1965 10. AM I READDY 1966 11. COULD I FALL IN LOVE 1966 12. ANYONE ( COULD FALL IN LOVE WITH YOU ) 1963 13. ILL NEVER KNOW 1970 14. THERES ALWAYS ME 1961 15. CANT HELP FALLING IN LOVE 1961 16. וכמובן אחד הגדולים ( עבורי בכל אופן) : LOVE ME TONIGHT 1963

Jen74

New member
תוספת קטנה לשרשור../images/Emo26.gif

אם אפשר להביא קישורים לאודיו ווידאו של השירים - הכי טוב

KingElvis

New member
הבחירות שלי

הן כמובן המון, אבל אני לא אגנוב את כל השירים, צריך להשאיר גם לאחרים 0: And I love you so You dont have to say to love me Kentucky Rain Can't Help Falling In Love ונעצור כאן. ואגב, לגבי שירי אהבה - האוסף Always On My Mind הוא לדעתי הדיסק הכי טוב שיצא אי פעם, לא רק של אלביס אלא בכלל, מומלץ בחום!

Love Elvis

New member
הבחירות שלי

אלה שירי האהבה שאני הכי אוהבת: Burning Love I'm Yours Love Me Tender Angel Lover Doll

פרסילה

New member
השירים שלי....

you were allways on my mind love letters and i love you so silvia seperate ways just pretend ועוד מיליון וחצי שירים שאני הכי אוהבת........... מלך...-כבר אמרנו?!

Jen74

New member
כן, אבל...

הרעיון הוא שירי אהבה רומנטיים ולמשל JUST PRETEND SEPERATE WAYS יש בהם מוטיב של אכזבה, של עצב, אהבה נכזבת. AND I LOVE YOU SO הוא שיר אהבה רומנטי קלאסי

YGep

New member
אין ספק השיר שלי../images/Emo99.gif

ALLWAYS ON MY MIND שגם היה הסלאו שלי בחתונה... אז מבחינתי פעמים רומנטי...

למעלה