תמונות
מ מוזיקה זה הכי הכי New member 25/10/04 #5 תודה תודה רבה ניקול תגידי את יכולה לצלםם את תקטע מ קיסריה 2003 שקלוד דדיה ושרית רוקדים בשיר אני לא מדונה .. בבקשהההה או מקיסריה 2004 שהוא הביא לה נשיקה אחרי בחום של תל אביב ובשיר קצת משוגעת שהאי עמדה כזה מאחוריו והוא שר פליזז
תודה תודה רבה ניקול תגידי את יכולה לצלםם את תקטע מ קיסריה 2003 שקלוד דדיה ושרית רוקדים בשיר אני לא מדונה .. בבקשהההה או מקיסריה 2004 שהוא הביא לה נשיקה אחרי בחום של תל אביב ובשיר קצת משוגעת שהאי עמדה כזה מאחוריו והוא שר פליזז
נ ניקול NiCoL New member 25/10/04 #6 תבקשה הראשונה אני יכולה תשניה אני לא יכולה כי אין תקיסריה החדשה,לא יצא הדיוידי,קצת הגיון חח
מ מוזיקה זה הכי הכי New member 25/10/04 #10 לא הבנת קודם כל תודה רבה לך .. אם תוכלי לשים בקרוב מאוד תודה רבההההההההה ואם הקלטת קיסריה 2004 בטלויזה הראו את זה אם תשימי לב הראו את זה אם הקלטת קיסריה 2004
לא הבנת קודם כל תודה רבה לך .. אם תוכלי לשים בקרוב מאוד תודה רבההההההההה ואם הקלטת קיסריה 2004 בטלויזה הראו את זה אם תשימי לב הראו את זה אם הקלטת קיסריה 2004
נ ניקול NiCoL New member 25/10/04 #12 זאת את לא הבנת... יש לי כונן לדיוידי במחשב,אני מכניסה לשם דיוידי ובתוכנה אחת מצלמת משם תמונות עכשיו ברור? חחחח
זאת את לא הבנת... יש לי כונן לדיוידי במחשב,אני מכניסה לשם דיוידי ובתוכנה אחת מצלמת משם תמונות עכשיו ברור? חחחח
מ מוזיקה זה הכי הכי New member 26/10/04 #21 אהההההה ברור מאוד!! חחחחחחחחחחחחחח בהתחלה לא הבנתי למה את לא יכולההה חחחחחחח אה אוקיי תודה מאמי ואם תוכלי בקרוב כי אני צריכה להביא את זה למישו תודה נשמה
אהההההה ברור מאוד!! חחחחחחחחחחחחחח בהתחלה לא הבנתי למה את לא יכולההה חחחחחחח אה אוקיי תודה מאמי ואם תוכלי בקרוב כי אני צריכה להביא את זה למישו תודה נשמה
O ortal65 New member 25/10/04 #18 וואיייי תודה איזה תמונות מהממות כפרה על המלכהההההההההההה ~~~שרית הקמע שלי~~~
י י ע ל שרית חדד המלכה New member 25/10/04 #9 תודהה ניקולה איזה תמונות חבל"ז יוו שריתוש איזה יפההההההההההה מלכת היופיי משוגעת עלייךךךךךךךךךך
M mor mor2 New member 25/10/04 #13 יווווו איזה מאמייי היאא כפרה עלייהה איזה חמודים הם בתמונה עם צביקי חחחח תנקיו סיסייי
נ ניקול NiCoL New member 25/10/04 #14 ניקולה חחח תרגישי חופשי לקרוא לי ניק,ניקי,ניקול,ניקולי,ניקולצ'ה,נקניק איך שבא לך חחחחחחח
ש שי shay love sarit New member 25/10/04 #19 טנקס ניקי...איזה מהמםםםם,שרית הפצצה שריתתתתתתת כפרה עליך חיים שלי לנצחחחח