תיקים באפלה

1Shir

New member
../images/Emo23.gif תיקים באפלה ../images/Emo23.gif

קורה לכם שלפעמים ביומיום פתאום יש קטעים שמזכירים לכם את הסדרה ובבת אחת אתם נתקפים געגועים? אתמול היו לי 2 כאלה:
זרקתי למישהו כדור והוא אמר: פתאום ראיתי משהו צהוב מתקדם לעברי... אמרתי לו: מזל שזה רק הכדור.. והוא: כן ולא איזה מפלצת צהובה. ומה היתה התגובה שלי? מפלצות
אקס פיילס
הבנאדם לא הבין מה עובר עלי...
בספר שקראתי מישהי הזהירה שנשיא ארה"ב יכול לגרום למותו בתאונה תמימה למראה של כל מי שעושה משהו קטן שיעצבן אותו... היום אני כ"כ מאמינה בדברים האלה, בעיקר בזכות/בגלל תיקים באפלה! אני לא יודעת אם זו הקצנה או לא (אני מניחה שיש ויש) אבל מה שבטוח זה מצמרר! הקיצר אל תסתבכו עם הממשל... תיקים באפלה גרמה לי לפחד ולהיזהר מהדברים האלה.

Gilliana

New member
אני באמת צריכה לענות על זה? ../images/Emo9.gif

כל החיים הם אקס פייל אחד גדול. אין מצב שלא יקרו לפחות שלושה-ארבעה דברים שיתקשרו לי אוטומטית לתיקים.

FeLL67

New member
אוי אני חייבת לשתף

היה לנו איזה סיור למכון וויצמן ואחרי שהמחנכת שלי תפסה אותי כמעט מתחפפת לקפיטריה שמה היא הכריחה אותי ללכת ל"פעילות" הנורא מגניבה של איזה חבורת ילדים קטנים [ כל הכיתה שלי הייתה באולם בהרצאה כלשהי, והיא נשארה ללכוד מבריזים בחוץ] עכשיו נתנו להם משקפיים אדומות כאלה ואמרו להם להסתכל על השמש עכשיו אני עומדת שם, באמצע מסדר צוציקים, עם משקפיים מטר ממני וראש מורם למעלה, מביטה בנקודה כלשהי שכאילו עומדת להופיע מעצם ההתרגשות שבציפייה שלי עמדתי ככה בערך 20 דקות. חחח אני אפילו לא רוצה לנסות לדמיין איך נראתי XD

pusher

New member
חחחחחחח לי יש אחדדד../images/Emo215.gif

כזה שנה שעברה
יצאנו לטיול גיבושששש!!! וכזה אני היתי עם המורה שלי כי היו קבוצה מקדימה וכמה מאחורה חח אז כזה יואו המורה אמרה לי:"דרור את רואה?הנה זה בריכה שיוצרה בידי אדם" ואני כזה בלב:"לההה אז בידי חייזרים
ושיואו זה הזכיר לי ת'קטע מ-NISEI שכזה סקאלי מראה להוא נו ההוא החוקר הזה שמת בעונה 4 ביום הולדת של סקאלי,קיצור שסקאלי אומרת לו:"אה אז זה יוצר בידי אדם?" והוא:"אלא מה?" חחח ושיואו הלכתי לספר את זה לכמה בנות והם צחקו אמא:| ותמיד הם עושים לי ספרי ספרי ת'בדיחה הזאת עם החייזרים חח טוב טוב היו עוד כמה אבל שכחתי כבר

למעלה