ש-ל-מ-ו-ת

Sweety Shiri

New member
../images/Emo23.gif ש-ל-מ-ו-ת ../images/Emo23.gif

אוקי, אז הכל התחיל אתמול... החלטתי ללכת לאולפנים כדי לצלם את רוני לפני הגיוס... אוקי, סבבה, אמרתי לרוני שאני אבוא והיא אמרה: "אחלה" ו"יופי" אז אמרתי לה שהשומר לפעמים לא נותן להיכנס אז היא אמרה לי להגיד לו שבאתי לניקולודיאון. וזהו. היום: הלכתי לבצפר... היה משעמם, חיכיתי כל היום לסוף הלימודים ואחרי שעות מרובוצ, זה הגיע, סוף היום... מהבצפר הלכתי עם חברה שלי (שרון) לאולפנים ובדרך עצרנו אצל חברה שלי אחרת שתביא לי כסף וטישו (אני קצת מצוננת) ואז לקחנו את הדברים והמשכנו לאולפנים. הגענו לשער ואמרתי והשומר שאל אותי לאן אז אמרתי לו שלניקלודיאון הוא שאל אותי אם אני רשומה ואמרתי שלא אבל שרוני הזמינה אותי ומצידי שייקרא למפיקה ויברר, הוא לא הסכים והוא אמר שהוא לא רוצה לשגע אותה, אז אמרתי לו: "מה את הלא מאמין שורני הזמינה אותי? היא מכירה אותי!" ואז הוא אמר לי:" בטח, מה את חושבת שאין לה מה לעשות?! היא עסוקה כל הזמן" ואז אמרתי לו שאתמול היה המפגש ושראיתי אותה והוא רצה הוכחות, אז הוצאתי את הצמלמה והראיתי לו, זה לא הספיק לו אז הוצאתי את היומן שמלא בתמונות של רוני ובחתימות, אז סוף סוף הוא האמין לי והכניס אותנו. אוקי, נכנסנו, לא היה אף אחד בחוץ אז הלכנו לקפיטריה ושם הייתה אגם, שאלנו אם אנחנו יכולות להצטלם והיא אמרה שהיא חייבת לזוז לאיפור ולחכות לה פה, טוב, קניתי שני בקבוקי קולה, והתיישבנו,א חרי כמה דקות אמרתי שאגם םחות מעניינת אותי ושאני מעדיפה לחכות לרוני בניק, אז הלכנו לשם... אוקי, ראיתי את רוני מהחלון והיא אמרה לי שלום ואמרה שנדבר אחר כך ורצה לצלם כי צעקו עלייה, ג'ייסון נשאר בחדר והוא גם מכיר אותי, והוא הכניס אותי לאולפן לצילומים, היו שם מלא ילדים כי הם צילמו ספיישל פורים, אז אחרי כמה זמן אמרו לנו שהשחקנים לא יכולים להתרכז ככה והוציאו את כולם. אז נשארנו קצת וראינו את התוכנית במוניטור- המסך שרואים בו את התוכנית המצולמת עכשיו. אחרי חצי שעה שאנחנו מחכות לנסיכה שלנו המפיקה באה ואמרה שהתוכנית הזאת מסתיימת רק ב- 17:30 ושנתייבש פה אז כדאי לנו ללכת להסתובב, טוב, היא באמת צדקה, אז הלכנו להסתובב, הלכנו לחנייה לבדוק אם האוטו של רוני היה שם, והיא שם כזה אוטו רק בצבע אחר... אז לא הייתי בטוחה ואז כשחזרנו ראינו את הצילומים של ערוץ הילדים כי הם צילמו בחוץ עם אגם שהחליפה גלגל של מכונית ולא נתנו לעבור אז חיכינו ואז שהם סיימו לצלם עברנו שוב לאולפנים של ניק וחיכינו, ואז אגם יצאה אז ביקשנו חתימות והצטלמנו, היא ממש חמודה, אבל רוני, אין מה להשוות!!! טוב, אז אחרי כמה זמן שהסתובבנו ופגשנו את הדר לוי ועודד מנשה חזרנו לניק והתיישבנו על הספסל, אלון יצא, וגם מורן אז הצטלמנו איתם וחברה שלי ביקשה חתימות כי לי כבר יש, ואז ישבנו על הספסל וחיכינו, בינתיים רוני רצה לשירותים וחברה שלי ראתה אותה כי אני הייתי עסוקה במצלמה אז היא אמרה לי ואז הלכתי אחרייה וחיכיתי שהיא תצא, המפיקה אמרה לי לא לצלם אותה או לבקשה חתימה כי היא צריכה לרוץ לאולפן, אז אוקי, רק עמדתי ליד השירותים והמפיקה באה ואמרה לי ללכת ולא להפריע לה, אז אמרתי לה שאני לא אפריע לה, ואני רק רוצה להגיד לה משהו, ואז היא התווכחה איתי ורוני יצאה וליטפה אותי ואמרתי לה שאני מחכה לה ושאלתי מתי היא יוצאת... בלה בלה... שוב חיכינו על הספסל ואז ג'ייסון בא, והתיישב לידינו, דיברנו קצת, חתימות, צילומים ואז הוא רצה לעשן כי "כל היום הוא היה באולפן" אז אמרתי לו להפסיק לעשן והוא אמר שבקרוב הוא יפסיק ואז אמרתי לו לא לעשן ואמרתי לו למה ושיגעתי אותו, אמרתי לו שהוא ימות, והוא אמר לי שגם אני, אז אמרתי לו שהוא לפניי ואז אמרתי לו שהוא קטן ושרוני יותר גדולה ממנו והוא צחק הרבה, הוא שאל את מי עוד ראינו ואמרנו לו ואמרתי שפעם גם ראינו את בוסקי אבל היא הייתה מגעילה אליינו אז הוא אמר שהיא באמת מגעילה, ואז הוא אמר אופס... לא הייתי צריך להגיד את זה וצחקנו, ואז הוא עישן ושוב רבתי איתו למה הוא מעשן ואז קראו לו להיכנס אז הוא נכנס וכיבה את הסיגרייה. טוב, אחרי הרבה זמן רוני יצאה והיינו טיפה ביחד והיא אמרה לי לצלם אותה על השמלה של הנסיכה (פורים, כבר אמרתי?...) ועשתה לי פרצופים וצילמתי אותה, היא נכנסה לתוכנית ואז יצאה שהיא כבר סיימה להיום, ליווינו אותה לאוטו וניק הביאו לה דובי ענק!!! אז עזרתי לה לסחוב אותו, היא שמה את הדברים באוטו ויצאה לחלק הארוך, החתימות והצילומים... טוב, היא חתמה לי ביומן ועל פוסטרים, לחברה שלי, הצטלמנו, צילמתי אותה, קצת שיגעתי אותה והיא הרביצה לי... אז החזרתי לה. היא שמה את המשקפיים שלה ושאלתי אותה איזה מספר היא והיא אמרה שקטן אז אמרתי לה שהיום היו לנו בדיקות ראייה ושלא ראיתי טוב... אז היא אמרה לי לעשות משקפיים כי זה מגניב. דיברנו קצת ואז היא שאלה איך אנחנו הולכות אז אמרנו לה שברגל ואז היא שאלה איפה אנחנו גרות ואמרנו לה איפה ואז היא שאלה מאיפה נוסעים לשם ואמרנו לה, אבל היא הייתה צריכה לסוע לכייון אחר, לאורלי ואז להקלטות, אז נפרדנו, עוד כמה צילומים, בהצלחה וזהו, היא נסעה... זה היה יום כל כך מאושר!!! היא כזאת מושלמת!!! היא אמרה שהיא תשתדל להחזיר מכתבים על המכתבים שנתנו לה במפגש ושהיא בהחלט לא מתכוונת להיעלם... בקיצור, היא הדבר היכ מושלם שיש בעולם הזה!!! ויאן לי יותר מה להגיד עלייה חוץ משהיא עשתה לי את היום ואני אהיה שמחה עוד הרבה זמן בזכותה!!! עכשיו אני אעלה תמונות... תהנו

Sweety Shiri

New member
אמירה, זה לא עובד לי...

אני מנסה משו אחר... אני הולכת לחברה שתנסה לעזור לי

אהה...אז מאי...

הגיוני שלא ראית אותי...ישבתי בסוף...כי התביישתי והרגשתי לא בנוח אז ישבתי בסוף עם אבא שלי ואחותי הקטנה...בטח ראית אותי שעליתי להצטלם עם רוני...אם לא הנה התמונה...רינת שלחה לי...תודה רינתו'ש!!

וואלה,קראתי הכל../images/Emo42.gif

אני מאוד שמחה שנהנת
רוני מהממת
רק חבל שאחרי כל הפעמים שפגשתי אותה היא לא זוכרת אותי...

vitush

New member
דבקה אותי רוני זכרה כשאמרתי שקוראים

לי ויטה אז היא כזה מהפסטיגל אז אמרתי כן אז היא אמרה לי איזה חמודה וכאלה חח אני חולה על המושלמת הזאת..חח

ayala 13

New member
אוו מיי גאדדד

מושלמת שמחה שנהנית
מה נהיית לי אמירה 2
חחחחח הולכת לרוני, מרביצה לרוני(
) ורוני מציעה לך טרמפ הבייתה
יום מושלם למושלמת
מחכה לתמונות...

למעלה