אני גם בפורום!!
מ מורושה הממושה New member 11/9/05 #80 ../images/Emo41.gifלא נרשמת.. רק בגלל שאתם שם אני לא נרשמת לא מספיק אני סובלת אותכם פה אני צריכה לסבול אותכם גם שם חח סתם יפיופים שלי חולהה עליכםם.. לא נרשמת אין לי זמן לזה..
../images/Emo41.gifלא נרשמת.. רק בגלל שאתם שם אני לא נרשמת לא מספיק אני סובלת אותכם פה אני צריכה לסבול אותכם גם שם חח סתם יפיופים שלי חולהה עליכםם.. לא נרשמת אין לי זמן לזה..
א אביחי 33 New member 11/9/05 #91 איזה שולטים ההמומינים האלה../images/Emo99.gif חחחחח איך אני חולה על מאי
ט ט ל ו ש1 New member 11/9/05 #95 ../images/Emo6.gif מצאתי את שיר הפתיחה שלהם בספרדיתתת..ועוד כל מינ ידברים כאלה
ר רעותי המתוקה New member 11/9/05 #98 באמת אחד השולטים בתפוז... אבל אני מבקשת פעם הבאה לשרשר לאוף... זאתי לא סיבה לפתוח הודעה חדשה...
C carmel13 New member 11/9/05 #82 כוכפדיה-עדכון יומי!!!! אתר כוכפדיה התעדכן..ושוה לכם להיכנס אליו גם היום!!!
א אביחי 33 New member 11/9/05 #86 תיכנס שנייה.. לא כל הזמן שהאתר שלך יתעדכן תפתח הודעה חדשה.. אלא תשתדל באחד מן השרשורים הבאים: שרשורי למינהם. שרשורי קישורים למינהם. ניצלו"ש בהודעה של מישהו שהביא כתבה. ניצלו"ש בהודעה שקשורה לאתר שלך בעקיפין. וכו' וכו'.. שיהיה בהצלחה
תיכנס שנייה.. לא כל הזמן שהאתר שלך יתעדכן תפתח הודעה חדשה.. אלא תשתדל באחד מן השרשורים הבאים: שרשורי למינהם. שרשורי קישורים למינהם. ניצלו"ש בהודעה של מישהו שהביא כתבה. ניצלו"ש בהודעה שקשורה לאתר שלך בעקיפין. וכו' וכו'.. שיהיה בהצלחה
א אביחי 33 New member 11/9/05 #87 כנס דקה...../images/Emo27.gif לא כל פעם שהאתר יתעדכן תוכל לבוא ולפתוח הודעה חדשה. תשתדל לשרשר את העדכון שלך לגבי האתר באחד מן ההודעות הבאות: כל השרשורי למינהם. שרשורי קישורים למינהם. לנצל"ש בשרשור של מישהו שהביא כתבה או קישור אחר. לנצל"ש בהודעה אחרת. וכו' וכו'. תודה רבה על ההבנה, ובהצלחה עם האתר
כנס דקה...../images/Emo27.gif לא כל פעם שהאתר יתעדכן תוכל לבוא ולפתוח הודעה חדשה. תשתדל לשרשר את העדכון שלך לגבי האתר באחד מן ההודעות הבאות: כל השרשורי למינהם. שרשורי קישורים למינהם. לנצל"ש בשרשור של מישהו שהביא כתבה או קישור אחר. לנצל"ש בהודעה אחרת. וכו' וכו'. תודה רבה על ההבנה, ובהצלחה עם האתר
ה הטוסיק של המפיק New member 11/9/05 #93 עזרה חשובה... כנסו בקשה.. http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=5432 כנסו ללינק הזה ותעזרו לי.. רק תיכנסו, זה מספיק. לא צריך להירשם, לשלוח אימל, לכתוב שם פרטי או שם משפחה או כינוי או כל פרט אחר, רק להיכנס.. תודה רבה מראש..
עזרה חשובה... כנסו בקשה.. http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=5432 כנסו ללינק הזה ותעזרו לי.. רק תיכנסו, זה מספיק. לא צריך להירשם, לשלוח אימל, לכתוב שם פרטי או שם משפחה או כינוי או כל פרט אחר, רק להיכנס.. תודה רבה מראש..