שני מרקים

../images/Emo23.gif שני מרקים

לשני ילדים באחד אין כמעט הכנות מראש מה שנכנס לסיר - חתוך או לא - מתאים בשני צריך לתכנן במדויק, כמויות, יחסים לקצוץ חלק מהמרכיבים דק דק האחד דורש יותר מעקב לראות מתי הוא מגיע לרתיחה לפתוח את המכסה ולאפשר ללחץ של האדים לצאת טיפה שוב לכסות ושוב לעקוב שעות של בישול בשני, מרגע שהכל בסיר אין צורך לעשות דבר אולי לערבב מדי פעם שניהם ביחד ממלאים את הבית בחום ובניחוח נעים שניהם טעימים את שניהם אני אוהבת גם את הילדים כמובן
אחחח... איזה כיף זה יום חופשי מעבודה, ככה סתם באמצע החורף

maof

New member
ולכן נאמר...

אין שני נביאים מתנבאים בסגנון אחד... כל ילד הוא עולם בפני עצמו. מעוף

ב ד ר ך

New member
../images/Emo13.gif

מה שבטוח שני המרקים האלה איכותיים וטעימים מאוד . כי מרקים שעושים באהבה ביד רגישה ומשקיעה יוצאים מה זה טעימיםםםםם יאמי.
תגידי .. אני יכולה להתחרט ???

מצוטטת

New member
~מחייכת~

וואלה גם על הפרטיים שלי אפשר להלביש מטאפורה......... כל אחד הוא תבשיל אחר בעל מירקם לגמרייי שונה ש3ורך תיבלון אחר ומה שמעניין זה שהמשותף לשניהם הוא לחץ האדים...{מעניין אה
} כן כן לא רק מחייכת אהבתי ת'רעיון.....

איזה יופי למון

שלושה שלי אחת סיר חמין כולל כל האנסטרומנטים השנייה סלט ירקות עם חמשת הצבעים החיוניים כולל פלפל צ'ומה והשלישי טרייפל עסיסי וג'וסייייי חחחחחחחחחחחחחחח
צריך לראות אותי כשאני עומדת באמצע הבית ושואלת "למי את/ה דוממממממממממממממממממממממממממממממממממממה????!!!!!!!

G a v ® i e L

New member
ולא לשכוח

שקדי מרק, כי המרק הוא רק תירוץ גבריאל, שניסה פעם להמציא ספריי בניחוח מרק עוף עבור גרושים ורווקים נטושים.

מצוטטת

New member
../images/Emo189.gif חביב

נסה פם לשלב איזה מתכון של מרק קטיפתי עזוב 'תך מהעוף המכובס עבר זמנו......... נסה משו סמיך כזה מה מקשטים לו מלמלעלה קרוטונים מתובלנים....... מצו' מיום ששידרגה את מטבחה של אמא חייה מתובלנים פי אלף..........

G a v ® i e L

New member
מרק כתום...

חמאה שום טיגון בטטה דלעת גינגר לטחון שמנת שבוע שעבר היה הארוע המכונן, אמנם אכלתי אותו לבד כמו כלב, אבל כלב מאושר !

יערית

New member
בד"כ

התבשילים הם אותם תבשילים רק התוספות שונות,ז"א עם אחד אוהב שקדי מרק וקרוטונים האחרת אוהבת רק קרוטונים, אחד לא אוהב את כל הירקות פנימה, האחרת מבקשת רק בלי הירוקים,אבל המרק מתבשל בסיר אחד גדול וממנו המנות יוצאות לכל אחד בדרך שלו. איזה כייף לבוא מיום עבודה ארוך, לחכות להם אחרי ביקור עם אבא כשתבשיל עומד על הכיריים והריח ממלא את הבית. מן רוגע כזה שהגעתי אליו....

R a c h e li

New member
מרק בצל

זה מה שאני אוהבת רחלי עם דמעות מממממממממממ מטאפורה נהדרת

קטי30

New member
תבלין וניחוח מיוחד ל2 המרקים האלו

האהבה
כייף לקרוא אותך לימו

למעלה