שמתם לב

bustedsum41

New member
../images/Emo23.gifשמתם לב

שראש 1 ממש מציפים על באסטד!!![= (אגב יש אותם עכשיו גם בעיתון ערוץ הילדים..חחחחחחחחחחחחח)

Young N Hopless

New member
הקומונה שליייי

לא עשיתי על באסטד כי כבר יש אבל עשיתי על הובאסטנק :) להקת רוק טובה מאד כנסו תודה http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=436

bustedsum41

New member
יאא אנאי מכירה אותם!

יש להם שיריםן יפים!! והם עושים הופעות עם לינקין פארק [=

DesertRose7

New member
יש להם שיר מדהים!!

אני ממש חולה עליו..!! ושוב.. אני נזכרת איך שכשאוסי ודני היו אצלי ושמעתי אותו.. הן לא הבינו מה אני רוצה מהחיים שלהן.. עכשיו.. תאכלו אותה!!

OCֹJB

New member
מרשעת שחר מרשעת!!

על מה את מדברת!?!!??!?!?! אוף יש לך זיכרון טוב! גם ששמת בפורום באסטד סירטון אחד ממתישהו שאמרת לי ולדני שהינו אצלך שהוא קיים ואמרת שצחקקנו אליך... איך סעמק את זוכרתתתתתתתתתתתתתתתת!??!?!?!? אוף! אני רוצה הסבר וזימזום שיר....!! ותמונה תעוזר לי גם...חח

DesertRose7

New member
ברור.. רק לי!

יש לי את הזכרון הכי מצומצם שקיים!! אני לא זוכרת כלום.. חוץ מהמילים של כל כך הרבה שירים!! השיר הולך ככה.. I've found a resaon for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is You שיר יפהההההההההההה...

fight star

New member
איזה חמודים...

במעריב לנוער לא כותבים כלווווום! הם כאלה מעצבנים!!! כאילו, עשיתם שער, כתבתם כתבה של שתי מילים, עכשיו מה? כאילו, באסטד נעלמו? הם ראו שיש ביקוש, אז שיספקו קצת משהו עליהם בשביל אנשות(ההפך מאנשים) מסכנות כמוני

OCֹJB

New member
חחחחחח

אבל מתישהו הייתה כתבה של 3 עמודים ושער! בושה הם צריכים לעדכן! ראש1 הבינווווווו!!! חחחחחחח... כן שחר עזרת לי המון! אני צריכה לשמוע את זההההההההה!!

למעלה