שלום

galitay

New member
../images/Emo23.gif שלום

לפני מספר חודשים הייתי שותף פעיל מאד בפורום. מאז קרו הרבה דברים ואפילו לא נכנסתי לקרוא פה, אני קצת מתגעגע, ואני חוזר כי אני חושב שאולי פה אני אמצא תשובה לשאלה שמטרידה אותי הרבה זמן. זה הסיפור: במשך השנתיים האחרונות היה לי הכל בחיים, חברים מדהימים, עבודה, כסף, משפחה אוהבת, באמת כל מה שבן אדם יכול לבקש, אפילו כמה חברות, והמון כאלו שיצאתי איתן. אבל לאחרונה חשבתי על זה יותר מדי : אהבה. האהבה היחידה שהייתה לי היא חברה שהייתה חברה שלי שנה מכיתה ו ועד ז. מאז לא מצאתי אהבה, אבל אני לא חושב שזה בגלל שלא פגשתי את הבנות הנכונות, אני חושב שמשהו בתוכי לא נותן לי להתאהב, אני לא מצליח לתת ללב לגבור על המוח, תמיד יהיה משהו מבחינת הגיון שלא בסדר. וזה רק בתחום החברות, בכל דבר אחר אין לי בעיה. אז אני שואל : לא מבחינה מדעית, אלא מבחינת ראית עולם, למה כל כך קשה להשתחרר, למה אני מונע מעצמי להתאהב (חא היו לי שום אבדות, ולא ניכוותי מאיזהו קשר בעבר, וזה לא שלא אהבו אותי...).

benny afro

New member
אחי אני מכיר את הבעיה...

גם לי היה את זה בדיוק...הייתי בטוח שאני לא יכול להתאהב בבחורות, חשבתי שהתפרפרתי יותר מידי עד כדי איבוד הרגש, אבל זה לא נכון. לאחר זמן מה אני ועוד אחת נהיינו חברים,ואחי זה היה האהבה הכי מדהימה שהרגשתי בחיים שלי, פתאום הבנתי שאת כל האחרות לא אהבתי בכלל... בקיצר מה שאני אומר לך זה שיש לך סיכוי לאהבה, ותאמין לי שזה הבחורה, תראה אתה בחור מיוחד שלא רוצה כל כך לוותר על החופש שלו ואתה צריך חברה שתתן לך את החופש הזה, בקיצור, שתגיע אלייה אתה תדע. אני לבינתיים נפרדתי מההיא (כי התחילה לדעוך האהבה) ואחריה אמרתי שאני יותר בחיים לא רוצה חברות,ואחרי חודש אחרת כבר תפסה את ליבי,אחת שנתנה לי את כל החופש שבעולם... זפשוט מושלם,ואנחנו ביחד עד עצם היום הזה!

galitay

New member
יכול להיות

עד עכשיו פשוט חשבתי יותר מדי על העתיד, לא הצלחתי להתאהב במישהי כי ידעתי שאיתה אני לא רוצה להתחתן וזה לא שאני מחפש את האחת להתחתן איתה. נראה לי מוזר שאני יכול להתאהב רק במישהי המושלמת...

galitay

New member
וכאן עולה עוד שאלה משמעותית

האם בני האדם מתאהבים רק באנשים מושלמים ע"פ טעמם, או שהם מצליחים להתאהב במישהו על אף החסרונות שלו

let love rule

New member
תחיה את הרגע

אני לא יודעת אם זה מקור הבעיה שלך אבל לפי דעתי - אל תסכל יותר מידי על העתיד!! תחיה את הרגע ו-מה שבא ברוך הבא! יכול להיות שעד עכשיו מי שהיו לך לא התאימו מספיק... לפי דעתי תהנה כמה שאתה יכול מהרגע, אל תחפש יותר מידי, בסוף, אני מבטיחה לך, הבחורה ה"נכונה" תגיע!!! כשזה יקרה - אתה תדע את זה!

galitay

New member
את\ה בהחלט לא מכיר\ה אותי

אני חי את הרגע כל הזמן, אין שניה שאני לא מנצל, אבל זה לא אומר שכשאני נכנס לקשר רציני עם מישהי אני לא חושב על החסרונות שלה. אני לא יכול לצאת עם מישהי 10 פעמים ולא להכיר אותה ולדעת מה מפריעה לי אצלה, אלא אם כן אנחנו לא נדבר יותר מ 10 דקות ב 10 פגישות (ואני לא מצאתי מישהי כזו) וגם איתה בסוף אני אדבר..

let love rule

New member
אולי אני לא מכירה אותך

אני באמת לא מכירה אותך, אבל אתה לא צריך לחשוב שמשהו לא בסדר במצב שלך!! אתה פשוט יודע לקרוא אנשים טוב, אתה יכול בקלות לזהות "בעיות" אבל זה לא אומר שלא כדאי להמשיך את הקשר... אם יש אצל מישהי יותר מדי דברים שמפריעים לך, היא כנראה לא מתאימה לך, אם אתה חושב שלא תצליך להסתדר עם הדברים האלה אצלה אז היא אתם לא מתאימים! לכולם יש בעיות, אף אחד לא מושלם! לפי דעתי אנשים שנמצאים בקשר רציני עם מישהו זה כי הם הצליחו לקבל ולהסתדר עם הדברים הפחות טובים של הבן זוג, אם לא אז הקשר פשוט לא יחזיק מעמד!! אני יכולה לתת לך דוגמא אישית: היה לי חבר, אחרי כמה זמן שהכרנו והיינו בקשר, ישר ידעתי כל מיני דברים אצלו באופי שלא אהבתי/קיבלי/הסתדקתי איתם, אבל החלטתי בכל זאת לנסות כי הוא אהב אותי מאוד והיה לנו קשר ממש כייפי ונהנתי, אבל אחרי כמה זמן פשוט לא הצלחתי להסתדר עם הדברים שלא אהבתי אצלו, הסברתי לו את זה, וניפרדתי ממנו! כנראה פשוט לא התאמנו... אולי אני מכירה אותך יותר ממה שאתה חושב...

let love rule

New member
חסרונות

אין אנשים מושלמים!! גם אם במבט ראשון הם נראים כאלה, כל אחד והחסרונות שלו. אם אנשים מתאהבים הם לומדים לאהוב או לפחות להסתדר גם עם הדברים הפחות טובים של האדם... אם הם לא מצליחים, הם כנראה לא מתאימים... לכן כתשובה לשאלתך אני אומרת שאנשים מתאהבים על אף החסרונות, השאלה היא אם הם ישארו ביחד אחרי שהם יגלו את כולם...

למעלה