שלום לכולם שלום לכולם אני חדשה כאן. מאחלת לכולם יום טוב
ס סנדרה לב אדום New member 20/2/05 #1 ../images/Emo23.gifשלום לכולם שלום לכולם אני חדשה כאן. מאחלת לכולם יום טוב
ד דא2 New member 20/2/05 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif נכתב ע"י סנדרה לב אדום: שלום לכולם אני חדשה כאן. מאחלת לכולם יום טוב לחץ כדי להרחיב... ברוכה הבאה שמחה להיות הראשונה שמקבלת אותך. מאחלת לך שהות קצרה ביותר. אם את כבר פה, אולי ספרי קצת על עצמך?
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif נכתב ע"י סנדרה לב אדום: שלום לכולם אני חדשה כאן. מאחלת לכולם יום טוב לחץ כדי להרחיב... ברוכה הבאה שמחה להיות הראשונה שמקבלת אותך. מאחלת לך שהות קצרה ביותר. אם את כבר פה, אולי ספרי קצת על עצמך?
ב בקי אמא ל2 New member 20/2/05 #3 ברוכה הבאה שיהיה לזמן קצר../images/Emo24.gif נכתב ע"י סנדרה לב אדום: שלום לכולם אני חדשה כאן. מאחלת לכולם יום טוב לחץ כדי להרחיב... ברוכה הבאה שיהיה לזמן קצר
ברוכה הבאה שיהיה לזמן קצר../images/Emo24.gif נכתב ע"י סנדרה לב אדום: שלום לכולם אני חדשה כאן. מאחלת לכולם יום טוב לחץ כדי להרחיב... ברוכה הבאה שיהיה לזמן קצר
ע עוד שלושה New member 20/2/05 #4 ברוכה הבאה נכתב ע"י סנדרה לב אדום: שלום לכולם אני חדשה כאן. מאחלת לכולם יום טוב לחץ כדי להרחיב... ברוכה הבאה לפורום הנפלא הזה אבל לא להרבה זמן ...
ברוכה הבאה נכתב ע"י סנדרה לב אדום: שלום לכולם אני חדשה כאן. מאחלת לכולם יום טוב לחץ כדי להרחיב... ברוכה הבאה לפורום הנפלא הזה אבל לא להרבה זמן ...