שאלות,בקשות,הסברים

נתי הרץ

New member
אני צריך עזרה בבקשה.

שלום לכולם, אם יש למישהוטלפון או אי מייל או כל דבר שיכול להוביל אותי למערכת התכית אני אשמח אפ תחלקו איתי, אני רוצה לארגן לחברה שלי כרטיס כניסה תודה מראש.

ג ב ש ו ש

New member
כל השאלות שיש לכם לפה חבר'ה../images/Emo88.gif

אם תשרשרו למקום הכל יהיה מסודר ונוכל לענות על הכל

dw2322

New member
ריקודי עם

חובבי הריקודים כאן מוזמנים להנות גם מפורום ריקודי עם, שהוא פורום ותיק, בן כמה שנים טובות. זו הפעם הראשונה, למיטב זכרוני, שתחביב הריקוד שלנו מקבל פריים טיים. רוקדים עם כוכבים ביום שלישי ורקדן נולד במוצ"ש. הבנתי שהריקודים שיודגשו בתוכניות הם יותר ריקודים סלוניים, אבל אם מישהו יודע אם ומתי ישובצו ריקודי עם אז יהיו לא מעט אנשים שישמחו לדעת. כמו כן, חובבי הריקודים יכולים להעזר באתר rokdim, של ירון, מנהל פורום ריקודי עם. ככל הנראה בין האתרים הטובים בארץ בנושא ריקודים. יש שם בסיס נתונים ענק - כל מי שמחפש חוג ביום X ביישוב Y יכול למצוא מבוקשו. הדגש באתר הוא על ריקודי עם כמובן אך ראיתי גם כמה חוגים של סלוניים. כדי שתבינו כמה אנשים רוקדים - סטטיסטית הבנתי שבאחד המדגמים הארציים בעבר שאלו על זה וגילו שיש כ 400,000 (!) אנשים שמשתתפים בחוגי ריקודי עם, כשהגדרת רקדן היא מי שהולך לפחות פעם פעמיים בחודש - הגדרה מקלה, אני יודע, אבל עדיין, מי שמצטרף למעגל הרוקדים, ריקודי עם כמו סלוניים, ממש לא צריך להרגיש חייזר, יש עוד המון המון כמונו

dw2322

New member
התוספת שתופסת

אה, כן, אם מישהו רוקד בחוג ריקודים והחוג אינו מופיע ברוקדים אז שיבקש מהמרקיד ליצור קשר עם ירון והוא יוסיף. זה חינם (לפרסום רגיל), ולנו הרוקדים זה עוזר כאשר אנו מחפשים חוג לרקוד בו.

the man20

New member
ניראה לי ההודעה תימחק אתה לא שירשרת

לשירשור יכלת לכול מיני שירשורים

אני חושב שהמשתתפים בפורום

או אולי הרוב לא נמצאים כאן כי הם חובבים ריקודים סלוניים מכוון שיש פורום לזה (לא?
) רוב המשתתפים פה בשביל התכנית. פעם הבאה יש לשרשר ולא לפתוח שירשור חדש.

irisiris1

New member
הערות בונות על התכנית החדשה

לאחר הפרומואים האגרסיביים לא היה מנוס אלא לצפות כדי לראות על מה הרעש ואני מודה שהיתה הרבה מאומה על מעט דבר. ולגופו של עניין - א. הפורמט מזכיר את רקדן נולד של קשת שיופיע בקרוב, כמו שמת להיות הזכיר את כוכב נולד, אז - גונב מגנב (קודם) פטור. ב. קושניר מכניס קצת פלפל לתכנית אבל יכול להיות יותר מושחז (לא יעזור שזו תכנית לכל המשפחה) ואיך יש לו בכלל זמן עם ההצגה של גרונמן ושאר המטלות שלו? סחתיין עליו. ג. הילה נחשון הכרובית הבלונדינית עם שמלת הניילון האדומה המזעזעת מצדיקה לצערי את הקלישאה החבוטה בימים כתיקונם של הבלונדינית הפסיכית. היא לא מוסיפה דבר וחצי דבר לתכנית. מי סידר לה להופיע שם?< לרשת הפתרונים או לסוכן של הבלונדינית. ד. מי בחר את המשתתפים? חלקם טובים אבל חלקם צנוניות עבשות. ולמה כ"כ הרבה ולס? מתחיל להימאס. אגב, ניצה שאול עברה מתיחת פנים או שזה טבעי שהיא נראית בת 25? היא נראית הרבה יותר טוב משירז טל למשל וזה לא בציניות. תסתכלו בשידורים חוזרים של השוטר אזולאי - לא השתנתה הבחורה. ה. הרעיון של שירים בשידור חי - אחלה, אבל מי הביא את הזמרים האלה דווקא? דורון אורן שר שלכת?? הלו?? יזהר כהן הבריז? סקעת לא יכול היה לבוא? הוא זייף כמו גילי ההוא, הילד המזמר בארוויזיון לפני כ15 שנה, אז בבקשה - קצת יותר בקפידה עם הזמרים. ההוא מ"עדן" היה דווקא בסדר. ו. קצת יותר ארס מתוק מצד השופטים. חיוכים של גבי אלדור יש לנו גם בתוך הדבש של ראש השנה ולהזכירכם ראש השנה כבר עבר. רוצים עוד ורסיית ריקי גל בתכנית (אם גנבתם פורמט אפשר לגנוב גם סגנון הגשה. זה בסדר). זהו בינתיים. בהצלחה ותפיקו לקחים.

irisiris1

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo10.gif../images/Emo86.gif../images/Emo29.gif../images/Emo18.gif|זהירו

yonika

New member
ביקורת על התכנית הראשונה

1. שירז ובן זוגה רקדו ואלס אנגלי למנגינה של פוקס טרוט !! ועל כן רקדו ללא קצב כלל (פוקס טרוט הוא בקצב זוגי, ואלס הוא בקצב של 3) ומה שמוזר עוד יותר- קיבלו מקום ראשון. מעניין שאף אחד מהשופטים לא העיר על כך. 2. לשני שופטים לא היה מושג ירוק במה מדובר ויכולנו לראות זאת על פי ההערות שלהם ורמת הניקוד. השניים האחרים היו מקצועיים ודיברו לעניין (קלוד והשופט הבינלאומי) 3. השמלות לא היו ברמה. יכול להיות בגלל תקציב זעום? אתם מוזמנים לצפות בתכנית המקורית ב B.B.C PRIME בכל יום שבת בערב ב 6.40 תענוג!!! בת ואחות של מורים לריקודים

eaz1514

New member
מתטרפת יש הרבה מה ללמוד מBBC

PRIME גם בהנחיה ובעיקר בריקודים. כמו כן אחרי הפסקת הפרסומות השניה איבדו אותי לטובת משהו אחר.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo152.gif

ב 18:00, מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית, יתארחו בפורום התוכנית דפנה בר יעקב - עובדת סוציאלית ומתאמת טיפול ופרופ' עזי ברק - יו"ר עמותת סה``ר: סיוע והקשבה ברשת http://www.sahar.org.il
ציפי משהיד, בוגרת כוכב נולד 2, משחררת סינגל ראשון מתוך אלבום בכורה שיצא בקרוב. הערב בשעה 19:30, היא תתארח ב-BlogTV ותענה לשאלות גולשים. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום כוכב נולד
ב 20:00 יו"ר איגוד הביליארד הישראלי ישראל פנחס יענה לשאלות הגולשים בפורום ביליארד וסנוקר.
כמידי יום רביעי בשעה 21:30 תוכלו לצפות ברצועה: "הלהקה" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652
גיל מאור, דוקטורנט בתחום הקרימינולוגיה, העוסק באפיונים של ילדים, נערים ומבוגרים עם הפרעות קשב ולקויות למידה תוך התמקדות בעזרה בשילובם במסגרות החברתיות, הלימודיות והתפקודיות יתארח הערב בשעה 22:30 בפורום מורים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=352&msgid=64657828
במשך היום הההיסטוריון, קז´ישטוף אנטונצ´יק ממוזיאון אושוויץ-בירקנאו יאתר מידע במאגרי המידע של המוזיאון והארכיון, הכוללים כ - 500,00 רשומות אודות אסירים ונספים באושוויץ עבור חברי פורום שורשים משפחתיים. שאלות ובקשות לאיתור מידע ניתן להעלות כבר מעכשיו בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=325&msgid=64911152

למעלה