שאלון.

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gifשאלון.

מעבירה את הזמן עד שאני נוסעת היום. שם: מקום מגורים: גיל: תאריך לידה: כינוי: סגנון לבוש: צבע עיינים: צבע שיער: משקה אהוב: משקה שנוא: דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוכל אהוב: אוכל שנוא: מספר מזל: המוטו שלי: מקום בילוי: מספר אחים: דעתי על הפורום: באיזה עוד פורומים אתה: תאר את עצמך: פתגם אהוב: איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תועילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? הבנאדם הכי יפה שראית: איזה צילצול יש לך בפלאפון? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת: מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?

Aline In Chains

New member
../images/Emo141.gifאני.

שם: אלין. מקום מגורים: באר שבע. גיל: 18 וחצי תאריך לידה: 5 לפברואר 91 כינוי: ליןלין,קטנה,לינצ'וק. סגנון לבוש: מדים. חח סתם,אנערף..מכנסיים קצרים וגופיה בד"כ, או שסתם הכי זרוק שיש. צבע עיינים: אפור ירוק צבע שיער: שטני משקה אהוב: מים. נסטי מנגו אננס,ספרייט,וקוקטיילים למינהם. משקה שנוא: לא מחבבת קולה במיוחד. דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: הרבה מדיי. אוכל אהוב: אוכל של אמא
,ומקדונלדס כמובן. אוכל שנוא: דברים לא אכילים? מספר מזל: 13 המוטו שלי: אנערף מקום בילוי: פאב כלשהו. מספר אחים: בת יחידה. דעתי על הפורום: אין דעה באיזה עוד פורומים אתה: קוראת בכל מיני,אין לי כח לכתוב. תאר את עצמך: תארו אתם. פתגם אהוב: איזה משהו של קורט קוביין,אבל אין לי כח לכתוב. איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא אוהבת. את חושבת שאת מאושרת כרגע? האמת שכן. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן
בגדת פעם? חח בעבר. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מחזיר מחזיר
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אי אפשר לתאר במילים בכלל. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? גיל בטח אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן :] אם כן, אתם אוהבים אותו? מאד
והוא, אוהב אתכם? כן איך הכרתם? עזבו. מה אתם הכי אוהבים בו? שיש בו את כל מה שהיה חסר לי באקס. ומעבר. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? לא יודעת.. אתם רבים? בקטנה. כמעט ולא:] האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? למה לא. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? אהא האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא :S חחחחח האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? ממש לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא אכפת לי כל כך. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: טוב לי עם מה שיש לי כרגע. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? היו הרבה. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? 2 חברות שלי וחן. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? החזיה שעפה לאקווריום
..וגיליתי רק בבוקר. מה הדבר שהכי פוגע בך? כשמשקרים לי. כשמאכזבים. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? יש כמה. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: יושר. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? כישרון=ציור, ותכונה..אנערף. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? חן :] התכוונת לזה? כמובן. מתי שיקרת? שיקרתי לאמא שאני מרגישה טוב
כדיי שלא תדאג. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לפני איזה..שנה אולי? למה? ככה. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? התגייסתי. סתם:] למי אתם הכי מתגעגעים? לחן. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? עיצוב. איפה תועילו בטובכם להתגורר? תל אביב בהתחלה. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2-3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 25 ככה האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא יודעת. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? הולנד..קנדה. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני לגמריי. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? למי אכפת חח מה הכי חשוב לך בחיים? לא יודעת,בריאות ? לא שלי, של ההורים שלי וחבריי. מה הרגש שהכי חסר לך? לא חסר מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? עצב? מהו הפרי האהוב עליך? אגס מה לא תעשה לעולם? לעולם אל תגידו לעולם =] האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? פולין,טורקיה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לא רוצה בסיס סגור. שוקו\\תה\\קפה? אייס קפה. את מי בא לך לחבק עכשיו? חן. למי בא לך להרביץ עכשיו? לאף אחד. ממה הכי נמאס לך בחיים? צבא? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? שילוב. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? אני לא יודעת. מה הדבר האחרון ששתית? קולה חחח הבנאדם הכי יפה שראית: ג'ף באקלי
איזה צילצול יש לך בפלאפון? כשתמי עוברת דירה,זה לרוב על שקט אבל. הקול הכי יפה ששמעת? ג'ף באקלי:] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של כלב ים חמוד כזה חחח ושומר מסך? רגיל. איך הייתה הנשיקה הראשונה? חחח סבבה עם מי? ג'ים מתי פעם אחרונה התקלחת: לפני איזה שעתיים מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? הוא:]

חצילע

New member
כי אני מחכה לנעם שתתקשר כדי שאני אבוא אליה!

כפרה על נעם אהובתי.
שם: נועם/ נעם. לא באמת משנה.
מקום מגורים: מכבים - רעות.
תאריך לידה: 6.12.91
כינוי: שוקלר/שקלר/נועמיקה/מיקוש. יש הרבה.
סגנון לבוש: מגניב למדי, אני חושבת.
צבע עיינים: כחול ירוק.
צבע שיער: חום ובלונד מאחורה.
משקה אהוב: שוקו/ דיאט קולה.
משקה שנוא: קולה.
דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: לא עולה לי משהו. בעיקר אנשים עם קול מעצבן.
אוכל אהוב: במבה שוקולד.
אוכל שנוא: חצילים, אבוקדו.
מספר מזל: 3, דהה!$@!
המוטו שלי: אין לי מוטו.
מקום בילוי: ארומה XD
מספר אחים: 1.
דעתי על הפורום: חביב למדי.
באיזה עוד פורומים אתה: אופנה אלטרנטיבית פירסינג וקעקועים...
תאר את עצמך: אחלה.
פתגם אהוב: אין לי.
איזה פרסומת את הכי אוהבת? את הפרסומת של אורנג' / לילייייייייייייייייייייי.
את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן.
את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בטירוף.
בגדת פעם?
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נופ.
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? כשאחד האנשים הכי חשובים לי בעולם פשוט שם עליי זין ומשום מה אני כלום בשבילו. עד היום.
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא זכור לי משהו כזה, היה קטע של גיל...
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אהא.
אם כן, אתם אוהבים אותו? מאוד מאוד.
והוא, אוהב אתכם? אהא.
איך הכרתם? דרך חברים ברעים, פה ברעות.
מה אתם הכי אוהבים בו? שהוא הכי רגיש בעולם והכי אכפת לו ממני בעולם.
מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? וואי, היומולדת שלו היה מבצע. אבל באמת הרבה עשיתי בשבילו, ולא רק בקטע החומרי.
אתם רבים? ממש מידי פעם.
האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כע.
האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כע.
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? נופ.
האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן, וכן.
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? ממש לא.
האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן.
תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: כריזמה, ביטחון, אדישות לפעמים.
מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? בנאדם חשוב שפשוט לא אכפת לו יותר... אבל על הזין שלי.
מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? תום, נעם לי ואופיר. אז מה אם זה 4.
מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? כיתה י'...
מה הדבר שהכי פוגע בך? חברים שמתייחסים אליך כאילו אתה חרא.
איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? אדישות, צביעות.
מה הכי מושך אותך אצל אנשים: הממ. אנשי שיחה...
על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? ציור.
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? תומצ'י.
התכוונת לזה? הכי בעולם.
מתי שיקרת? לא זוכרת...
מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? המ.
למה? המ.
מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? המ.
למי אתם הכי מתגעגעים? זה סתם עושה לי עצוב.
איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אני מקווה שפסיכולוגיה וכאלה.
איפה תועילו בטובכם להתגורר? ת"א, ואז מקום עם קצת טבע.
בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2. מספיק:]
באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אין לי מושג.
האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? רחוק.
חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? גם וגם.
איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני למדי.
איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? רובם גרים ביישוב שלי.
מה הכי חשוב לך בחיים? אין דבר אחד שהוא הכי חשוב.
מה הרגש שהכי חסר לך? המ. חסר לי ריגושים בחיים, בעיקר.
מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מממ.
מהו הפרי האהוב עליך? בננה / תות.
מה לא תעשה לעולם? אינלי שמץ.
האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? וואי, מלא. אין לי כוח לספור.
מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? אין לי מושג.
שוקו\\תה\\קפה? שוקו. אבל בדר"כ קפה.
את מי בא לך לחבק עכשיו? את נעםםםםםםםםם
למי בא לך להרביץ עכשיו? ארגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג
ממה הכי נמאס לך בחיים? לאותו אדם בסעיף הקודם.
מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי, לגמרי.
מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? ויטנאם.
מה הדבר האחרון ששתית? קפה.
הבנאדם הכי יפה שראית: תום כשהוא בלי משקפיים. :]
איזה צילצול יש לך בפלאפון? Happy - Intwine
הקול הכי יפה ששמעת? הממ

Robin Sparkles

New member
בדיוק התעוררתי

שם:כרמית מקום מגורים:מרכז גיל:18 תאריך לידה:7.6 כינוי: סגנון לבוש: צבע עיינים:חום צבע שיער:חום כהה משקה אהוב:מים ומיץ אוכמניות משקה שנוא:תות בננה דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוכל אהוב:סושי אוכל שנוא:זיתים מספר מזל:4 המוטו שלי: מקום בילוי: מספר אחים:2 דעתי על הפורום:נחמד מאוד באיזה עוד פורומים אתה:עקרות בית נואשות ואחת שיודעת תאר את עצמך: פתגם אהוב: איזה פרסומת את הכי אוהבת?כל הפרסומות של קולה וקינדר את חושבת שאת מאושרת כרגע?ככה ככה את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?לא בגדת פעם?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?לא האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך?שמשקרים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?צבוע/שחצן מה הכי מושך אותך אצל אנשים: על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?כישרון לבשל חח
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לא זכור לי למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תועילו בטובכם להתגורר?סקוטלנד או אירלנד בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?לא יותר מ-3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?לא לפני גיל 24 האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?כמה שיותר רחוק
חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?ארד ממנה איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?חילוני איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך?לא אוהבת פירות מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה?תה את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית?מים הבנאדם הכי יפה שראית: איזה צילצול יש לך בפלאפון?ביוטיפול דיי של יו2 הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?משהו בשחור לבן עמוד בצבע חום ועליו דגל סקוטלנד בצבעים שלו (כחול ולבן)
ושומר מסך? איך הייתה הנשיקה הראשונה?בסדר עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול בלילה מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?אוף

dcohn

New member
:]

שם: דורין מקום מגורים: תל אביב היפה. גיל: עוד חודשיים 18. תאריך לידה: 7.11.91 כינוי: דורה,דודו,דוריני,רינדו... סגנון לבוש: רגיל? צבע עיינים: חום צבע שיער: שחור משקה אהוב: קפה. משקה שנוא: ממממ אין לי מושג. דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: משקרים, מנצלים, מתנשאים ועוד ועוד. אוכל אהוב: עוגות ומתוקים למיניהם. אוכל שנוא: כמעט כל דבר ירוק. מספר מזל: 7 המוטו שלי: משתנה כל שלוש שניות בערך. וכרגע לא אופטימי במיוחד. מקום בילוי: משתדלת לגוון:] מספר אחים: 1 דעתי על הפורום: מממ אחלה
באיזה עוד פורומים אתה: גלגלצ אבל אני קוראת שם פעם בשבוע בערך (ועדיין מגיעה למפגשים
). וקומונת ג'ייסון מראז
תאר את עצמך: אני אוהבת לתת לאנשים מסביבי לתאר אותי, הם עושים את זה הרבה יותר טוב:] פתגם אהוב: אין משהו מסויים... איזה פרסומת את הכי אוהבת? זאת של הבנק, שמדברים על זמן.. אני פשוט אוהבת את השחקן הזה. את חושבת שאת מאושרת כרגע? זה בא ברגעים:] תקופה מאושרת בהחלט. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? אני אוהבת הרבה אנשים כרגע. בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? זה ישן ורחוק ואין צורך לחפור. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? פחד. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? - יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: אני לא רוצה לשנות את עצמי. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לא מדברים על זה. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אמא אבא וגל (אחי), אבל מבין החברים: מאיצ'י אנה וליאורה. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? לא עולה. מה הדבר שהכי פוגע בך? אני עצמי. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? לא יודעת אם יש משהו ספציפי, זה עניין של התנהגות... מה הכי מושך אותך אצל אנשים: כל בנאדם משהו אחר. אוף אני לא יודעת לענות על השאלון הזה
על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? אני יודעת להקשיב. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אני חושבת שליאורה אתמול בלילה. התכוונת לזה? ברור. מתי שיקרת? לא יודעת. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? שבוע שעבר היה משהו בסגנון וזה נפתר תוך 5 דקות. למה? בלי כוונה. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? חחחח אתמול. למי אתם הכי מתגעגעים? רוויתי. ודיברתי איתה אתמול ופשוט המילים לא יצאו לי מהפה. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא יודעת. איפה תועילו בטובכם להתגורר? בתל אביב אז יהיה נחמד ברוטשילד. בלונדון לתקופה בנוטינג היל. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? כשירגיש נכון האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? אני חושבת שקרוב. באותה עיר זה בסדר. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אני אגדל ילדים ואזדקן בארץ, פשוט רוצה לגור בלונדון קצת לפני. אולי אלמד שם. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? טוב אני חושבת. מה הכי חשוב לך בחיים? משפחה. מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? פחד וגעגוע. מהו הפרי האהוב עליך? אפרסק. מה לא תעשה לעולם? אבגוד. האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? הרבה פעמים, עם משפחה. עכשיו קחו נשימה עמוקה... (דרום אפריקה, יוון, הולנד כמה פעמים, בלגיה, אוסטריה, איטליה כמה פעמים, פריז פעמיים, לונדון, פינלנד+שוודיה, סקוטלנד, פולין, פלורידה פעמיים, קנדה, תורכיה, שווייץ- לא לפי הסדר). מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לא יודעת
שוקו\\תה\\קפה? קפה! את מי בא לך לחבק עכשיו? אמא. אבל אז היא תדע שמשהו לא בסדר ותוציא את זה ממני בשניות ולא מתאים. למי בא לך להרביץ עכשיו? לגל החצוף שחושב שאני נהגת מונית שלו. ממה הכי נמאס לך בחיים? מלחשוב יותר מדי. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לונדון. אבל מבחינת נוף- סקוטלנד ואיטליה. מה הדבר האחרון ששתית? קפה אצל מאיצ'י. הבנאדם הכי יפה שראית: שכחתי. איזה צילצול יש לך בפלאפון? איים יורז בגרסא מגניבה ביותר לכולם, למאיצ'י בום בום פאו של בלאק אייד פיז, ולאח שלי את geek in the pink. הקול הכי יפה ששמעת? ג'ייסון מראז ואני לא חולת נפש. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? זה שבתמונה. עם מאיצ'י- אני משמאל. ושומר מסך? אין איך הייתה הנשיקה הראשונה? מוזר. עם מי? מתי פעם אחרונה התקלחת: לפני שלוש שעות. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "שיט מה השעה?"

Anni Lupu

New member
בלה

שם: אנני מקום מגורים: ת"א גיל: 18 וחצי תאריך לידה: 23/2/91 כינוי:אניטה, לא-פה,אניל'ה סגנון לבוש:רגיל... צבע עיינים: חום צבע שיער: שטני משקה אהוב: מיץ פטל :) משקה שנוא: בירה, קפה דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: יש הרבה דברים אוכל אהוב: פיצה, גלידת תות, עוגת תפוחים אוכל שנוא: דגים (חוץ מטונה) מספר מזל: 2 המוטו שלי: חיה ותן לחיות מקום בילוי: בתים של חברים, קולנוע מספר אחים:1 דעתי על הפורום: קצת יבש בזמן האחרון באיזה עוד פורומים אתה: זה, ו-"פור גירלס". תאר את עצמך: חברותית וקנאית. פתגם אהוב:-- איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא יצא לי לראות פרסומות בזמן האחרון... את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? אממ... בערך. אבל זה בלתי אפשרי :( בגדת פעם? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? kind of... הוא לא ממש יודע, ואם הוא ידע, זה לא ייה טוב. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? היינו ידידים ממש טובים, והוא ידע שאני אוהבת אותו, והתייחס אליי די מגעיל. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי היינו ידידים טובים מדי ... נראה לי אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: -- מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?היו הרבה.. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? חוץ מאמא ואבא, דורין, מאי ומאי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? גדנ"ע חח מה הדבר שהכי פוגע בך? שאנשים שאני אוהבת לא אוהבים אותי בחזרה. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? שיחשוב את עצמו מעל כולם מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עיניים. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? תכונה- חברותיות, כישרון- הכתיבה והריקוד מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? יהל.. בכיתה ח התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? יצא לי בזמן האחרון לומר קצת שקרים לבנים, אבל בלי כוונה... מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אממ.. יש מצב שאולי קצת באמון של חברות, אבל הן לא ממש יודעות על זה... למה? לא זוכרת בכלל מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אתמול. מתחרטת על הנסיעה לפנימיה של אחותי. למי אתם הכי מתגעגעים? סבתא איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא יודעת איפה תועילו בטובכם להתגורר? בשכונה שלי. אני אוהבת את המקום הזה. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? לא יודעת האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? קרוב. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בטח אני אעבור לחו"ל לכמה שנים, אבל אני אחזור לפה בסופו של דבר. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? תלוי עם מי.. יש כאלה שאני בכלל לא מכירה. מה הכי חשוב לך בחיים? להרגיש טוב עם עצמי, ועם מה שאני עושה. מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? חוסר אונים. מהו הפרי האהוב עליך? מנגו מה לא תעשה לעולם? אהרוג בנאדם האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? כ"כ הרבה פעמים עם המשפחה לכל מיני מקומות.. עם תמר לשבועיים בספרד, עם כל השכבה לפולין, ולבד לגמרי לגרמניה. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? למות שוקו\\תה\\קפה? שוקו את מי בא לך לחבק עכשיו? מאי.ג. למי בא לך להרביץ עכשיו? אחותי ממה הכי נמאס לך בחיים? הבטלה היום-יומית מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? יש כ"כ הרבה... מה הדבר האחרון ששתית? מים הבנאדם הכי יפה שראית: בר רפאלי איזה צילצול יש לך בפלאפון? it's my life- bon jovi הקול הכי יפה ששמעת? לא זוכרת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מה שבתמונה ושומר מסך? סתם שחור איך הייתה הנשיקה הראשונה? עוד לא הייתה עם מי?-- מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בערב מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "מה השעה?"

GrowingMadness

New member
עונה :)

שם: שי
מקום מגורים: חור בצפון. גיל: 18 תאריך לידה: היום שבו האדם נחת לראשונה על הירח, ובתאריך העברי שבו נחרב בית המקדש והמשיח אמור להגיע- ה21.7, 9 באב. יש לי תאריך מיוחד למדיי.
כינוי: יש מלא. זה יתפוס את כל העמוד 3: פשוט תקחו את השם שי, ותעוותו אותו בכל דרך. סגנון לבוש: זרוק כזה. כרגע נגיד מכנסי פיג'מה לבנות וגופיה. מין לוק כזה של "הרגע התעוררתי וזרקתי על עצמי משהו, ועדיין אני נראית מאגניבה D:" צבע עיינים: חום כהה. כמעט שחור. צבע שיער: חומאדום. משקה אהוב: בירה. גינס בעיקר. משקה שנוא: נסטי. זה כזה גיי.
דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: צורחים לי באוזן, יורקים כשהם מדברים, חופרים
אוכל אהוב: סושי. אוכל שנוא: כל דבר שמכיל תירס. אנשים, תבינו, אם זה יוצא לכם שלם בקקי, כנראה שאתם לא אמורים לאכול את זה!
מספר מזל: 4. המוטו שלי: "חיה ותן לחיות". מקום בילוי: פאבים בעיקר. גרמניה גאה.
מספר אחים: 3 יותר מידי. דעתי על הפורום: אחד הסקסים. אחלה דרך להעביר את הזמן עד הגיוס. באיזה עוד פורומים אתה: כלמיני, חברות של חיילים, ס"ל, מתגייסים.. תאר את עצמך: |מנסהלחשובעלמילהשנונה| לא יודעת. אני פשוט שי I guess.
פתגם אהוב: "כאשר אופיו של אדם אינו ברור לך, התבונן בחבריו." [פתגם יפני] איזה פרסומת את הכי אוהבת? את הפרסומות של סלקום. את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן
את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן. בגדת פעם? לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא מדברים על זה.
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? פחד. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן.
אם כן, אתם אוהבים אותו? מאוווד. והוא, אוהב אתכם? כן. אני מקווה לפחות
איך הכרתם? במסיבה. |פרצוףמבוייש| מה אתם הכי אוהבים בו? הכל.
מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אממ.. לא יודעת
אתם רבים? מן הסתם.. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? ממש לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? בחיים לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן. החבר הראשון שלי. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: תאקט [בעיקר], יצירתיות, ביטחון עצמי, יכולת לתת אמון, התמדה, וואו אני יכולה להמשיך עד מחר. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? בגידה. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אמא, חבר שלי, 2-3 חברות קרובות. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הנשיקה הראשונה שלי. מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרים, צביעות. למשל היום שמעתי שמישהי שחשבתי שהיא חברה שלי, הולכת כבר כמה חודשים ומספרת שחבר שלי התחיל איתה ושהוא עדיין רוצה אותה וכאלה, כשבעצם חבר שלי פגש אותה פעם אחת ואפילו לא דיבר איתה. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? יש המון. אבל בנאדם שאי אפשר לסמוך עליו אני בחיים לא אהיה חברה שלו.
מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אנשים כייפים וחברותיים
על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? יש הרבה. אבל אני יבחר בעקשנות ובעמידה על שלי, פשוט כי הביא אותי לכ"כ הרבה מקומות בחיים. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? חבר שלי
התכוונת לזה? וודאי! מתי שיקרת? כנראה שלפני המון זמן, כי אני לא זוכרת את הפעם האחרונה. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אף פעם. למה? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אתמול? למי אתם הכי מתגעגעים? לחבר שלי :< [בטח נמאס לכם לקרוא את הצירוף הזה "חבר שלי"
] איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא יודעת, אבל מדעי המדינה, פסיכולוגיה וקרימינולוגיה מעניינים אותי. איפה תועילו בטובכם להתגורר? אני מקווה שבחו"ל, אבל זה גדול יותר ממה שזה נשמע, אז אני לא יודעת. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אני לא מאמינה גדולה בחתונות. אבל אם כן זה יהיה אחרי הטיול-אחרי-צבא ואחרי הלימודים לתואר ראשון לפחות. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא אכפת לי. מעדיפה קרוב. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? מקווה לרדת, אבל מאמינה שבסוף אני אשאר פה. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? אני אחנך אותם להאמין במה שהם ירצו. אם הם ירצו להיות דוסים, אתאיסטים, מוסלמים או הינדים, שיהיה להם בכייף. ככה חינכו אותי ואני מרוצה D: איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? כרגע סבבה, אבל אני עוד חדשה.
מה הכי חשוב לך בחיים? להיות מאושרת, ובריאה, ושלאנשים שאני אוהבת יהיה טוב. מה הרגש שהכי חסר לך? מזאת אומרת?
מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? לאחרונה? גועל. מהרבה מאוד אנשים. מהו הפרי האהוב עליך? בננה.
מה לא תעשה לעולם? יש המון דברים. אני אפעם לא אעשה הירואין, לא אתגייס לקרבי, וכו'
האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? בעיקרון טסתי פעמיים, אבל הייתי בהמון מקומות. טסתי פעם אחת לקניה, ופעם אחת להולנד, אבל זה היה בעצם שתי טיסות כי עצרנו בגרמניה. ואז עשיתי טיול בכל סקנדינביה. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שיקרה משהו רע למישהו חשוב לי. שוקו\\תה\\קפה? קפה. את מי בא לך לחבק עכשיו? את חבר שלי. למי בא לך להרביץ עכשיו? אני לא מאלה שמרביצים.. ממה הכי נמאס לך בחיים? מהעובדה שאני מובטלת כרגע ושאין לי רישיון. אבל החיים יפים D: מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? גם וגם. בלי לשקר. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? איי לופוטן, בצפון נורבגיה. גן עדן. מה הדבר האחרון ששתית? שוקו בבוקר. הבנאדם הכי יפה שראית: השחקנית שמשחקת את מריסה באו.סי. היא מדהימה! יותר מכל דוגמנית שאני מכירה. איזה צילצול יש לך בפלאפון? בד בויז של בוב מארלי
הקול הכי יפה ששמעת? יש כמה. בוב מארלי [כמובן], ג'ניס ג'ופלין.. ממ לא זוכרת עוד. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונת נוף. מחשב משפחתי you know. ושומר מסך? ווינדוז.. איך הייתה הנשיקה הראשונה? מוזרה.
עם מי? החבר הראשון שלי מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אני לא חושבת יותר מידי בבוקר

לכבוד הגיוס (מחר)

שם: ענבר מקום מגורים: חיפה גיל: 18 תאריך לידה: 4/4 כינוי: בטטה / בובה / ווטסון / יפה שלי סגנון לבוש: אנושי, נוח, גופיות. צבע עיינים: חום צבע שיער: חום משקה אהוב: מים משקה שנוא: וודקה נקיה דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: לאדעת. אוכל אהוב: של אמא וסבתא אוכל שנוא: סושי, עגבניות מספר מזל: 4 המוטו שלי: אין לי מושג. מקום בילוי: כל מקום. מספר אחים: שניים. דעתי על הפורום: סבבה, אחלה אנשים באיזה עוד פורומים אתה: פורום מטאל נגיד תאר את עצמך: ענבר פתגם אהוב: לאדעת. איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא צופה אדוקה את חושבת שאת מאושרת כרגע? בערך. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כל הזמן. בגדת פעם? הממ. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נופ. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? ... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אפשר לומר. אם כן, אתם אוהבים אותו? :) והוא, אוהב אתכם? :) איך הכרתם? :) מה אתם הכי אוהבים בו? :) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? שיקרתי להורים. אתם רבים? עדיין לא חחח האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? נראה לי שכן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? יאפ האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? ברני, אני חולה עלייך. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? חחח נופ. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? נופ. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? נופ. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: אומץ, החלטיות, עצמאות. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לא יודעת. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? פ, ד, ולא יודעת. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הריסים הארוכים שלו :) מה הדבר שהכי פוגע בך? סרקסטיות. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? אם הוא בן זונה אמיתי. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: גבריות. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? שאני אמינה. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? לנה התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? לא שיקרתי אף פעם. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא מזמן. למה? כי אני מטומטמת. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לא יודעת. למי אתם הכי מתגעגעים? אל שניהם איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא יודעת איפה תועילו בטובכם להתגורר? לא יודעת בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? חחח שניים שלושה, לא יותר. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אין לי מושג. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא רחוק מדי, לא קרוב מדי. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אין ממש חחח, אינטרנטי בלבד. מה הכי חשוב לך בחיים? המשפחה. מה הרגש שהכי חסר לך? לא יודעת. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? לא יודעת. מהו הפרי האהוב עליך? חחח תפוח. מה לא תעשה לעולם? איןלימושג. האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? המון פעמים עם המשפחה, פעמיים עם חברים. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שאני לא אראה אותו. שוקו\\תה\\קפה? תה את מי בא לך לחבק עכשיו? אותו למי בא לך להרביץ עכשיו? אותו ממה הכי נמאס לך בחיים? מצה"ל. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? אוסטריה מה הדבר האחרון ששתית? מים הבנאדם הכי יפה שראית: שאני מכירה? אמיתי איזה צילצול יש לך בפלאפון? "one love" של בוב מארלי הקול הכי יפה ששמעת? לאדעת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של מגדלי עזריאלי, תמונה שאני צילמתי ושומר מסך? הרגיל של מיקרוסופט. איך הייתה הנשיקה הראשונה? לא משהו חחח. עם מי? החבר הראשון מתי פעם אחרונה התקלחת: היום אחה"צ. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? לא יודעת.

למעלה