שאלון!

תמיר1991

New member
המשך../images/Emo26.gif

דברים פחות אהובים אוטו: פיאט אונו צבע: כתום מורה: ננסי, פורי שיעור: פיזיקה יום בשבוע: נגיד שלישי חג: סוכות, חג מפגר עונה: סתיו! איכס חודש: נובמבר, חודש תקוע ספורט: כדורעף קבוצת ספורט: לא שונא אף אחת סרט: "השתולים", יאק שחקנ/ית: פנלופה קרוז המעפנה תוכנית: "אגדת דשא"
אתר: הבלוגיה של תפוז[בל] אוכל: פיתה עם שוקולד שתיה: האמת? אין שתיה שאני "שונא"
להקה: אופת' XD זמר: ג'סטין טימברלייק זמרת: האקסית של ההוא מלמעלה
חיה: כמעט כולן XD כלב! חנות: רוב חנויות הבגדים מילה: כפרע הופעה שהיית בה: דיסק: לא יודע שמות של דיסקים שאני אשנא XD סלט: אמממ... לוידע ארץ: איראן עיר: כל החורים שליד ת"א מקום להיות בו: כיתה י'4 בשיעורים של מקצועות ריאליים ריח: קקי XDDD רעש: מסור חשמלי רגש: קנאה תאריך: 31.12 בערב [אין לי כוח לפרט...
] ספר: ספרי ניו-אייג' דגנים: ספארקיס [יאק] ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא XD הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לוידע לענות על זה נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן
נישקת מישהי? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן XD עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא XDDD הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? כן, הרבה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן
דיברת בשיעור? לא....... בטח שלא!!!!1111 פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן... ותפסו אותי
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא...
פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? יש מצב אהבת מישהי שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? מה? הלכת מכות? כן.... זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה! שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח בקלות חתולים או כלבים? חתולים, אבל שניהם אותו חרא אוכל או ממתקים? ממתקים
קרמבו וניל או מוקה? מוקה! חורף או קיץ? קיץ!!!! מה או מי היית רוצה...? להרוג: חרמיץ XD לשמוע: את לינקין בהופעה חיה בפארק הירקון...
להיות כמו: לוידע הדבר האחרון ש: קניתי: פלאפל קראתי: אנסין באנגלית
עשיתי: נסעתי באוטובוס סרט אחרון שראיתי? השתולים *רץ להקיא* מספר אחרון שחייגתי: 4 ארוך [זה אמא שלי בנייד] דבר אחרון ששתיתי: סודה דבר אחרון שאכלתי: עוגיות שוקולד פעם אחרונה שבכיתי: לפני חודשיים ככה פעם אחרונה שצחקתי: אתמול בערב הבנאדם האחרון שנישקתי: אמא שלי [?] הבחור האחרון שדיברת איתו: בחור? XDDD מיסי ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת... לא רוצה
אחלה שאלון, אם כי ארוך מדי ו.... מי לעזאזל יקרא אותו?
חג שמח!
תמיר.

תמיר1991

New member
כתבתי לך את זה לפני שתי הודעות../images/Emo6.gif

בעיקר נירוונה, הרבה פרל ג'אם וקצת אליס אין צ'יינס...
תמיר.

מישו22

New member
עונה

שם מלא:שראל כהן תאריך לידה: 29.7.91 מין: בן בית:כפר מימון איפה עוד גרת?:דיטרויט בארצות הברית מזל: אריה מידת נעליים:43 גובה: לא יודע מוצא: מרוקאי ותוניסאי חיות מחמד: אין אחים:נהוראי צורי וטליה צבע שיער: שחור נראה לי אורך שיער: קצר עד לפני חודש צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? :לא צבעתי כיתה:י תחביבים: גיטרה מחשב ללכת להופעות מוזיקה: ישראלי אבריל לאבין כבוד!!! ועוד קצת לועזי להקה: יש פוווול איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית אוהב ספורט? פינג פונג איפה נולדת? בבאר שבע אתה בן אדם של לילה או של יום? חצי חצי רגיש לדגדוגים? דיי מאמין באלוהים? כהן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? יש פוול אני אפילו לא זוכר מה הם? לא זוכר יש לך גשר?כן יש לך משקפיים/עדשות מגע? עדשות מה תרצה להיות כשתהיה גדול? במאי בהוליווד איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו מלא מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכר איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא יודע מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי יש חבר/חברה/קראש?קראש על שתיים ממה אתה הכי פוחד?חושך מאמינה באהבה וירטואלית:לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב כמו שיש לכל המורים על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על הקראש שלי ומה שעשיתי היום למה אתה הכי מתנגד? לשמאלנים מנייאקים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? זוריק ממרחק נגיעה פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן זה קרה לי מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כל מיני דברים כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? סוג של שתיהים אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? יכול להיות ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן החיים טובים לדעתך? דייי היחסים עם ההורים טובים?כן לבוש: דגמחים וטישרטים עם קרוקס איפור: לאאאאאאאאאאאא דברים אהובים מאכל: שוקולד תות שתיה: דיאט קולה ונס טי המקום האהוב לחופשה:שוויץ טעם גלידה אהוב:פיסטוק פרי אהוב: תותים ממתק:במבה עם קולה שולט!! מכונית:לנדקרוזר שיעור: אנגלית כי זה הכי קל!!! חג: סוכות פסח היום הכי אהוב בשבוע: שישי שבת ראשון צבע: אדום מגזין: לא יודע שם לבת: כרמל שם לבן: אורי או אריאל קבוצת ספורט אהובה: לא יודע חודש אהוב: אדר ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה:ורוניקה מהנמלטים שחקן אהוב: . מייקל סקופילד תוכנית אהובה בטלוויזיה: נמלטים כבוד!! אתר אהוב: פליקס זמ מעביר תזמן חיה אהובה: אוגר חבר לאימייל: אין בדיחה: ילד שלי ילדי נשיא שלי אנסי!!! חחחחח אומר הרבה: שונא את זה מילה אהובה:יש הרבה נעליים: קרוקס תחנת רדיו: גלגל''צ חדר בבית: מטבח ההופעה הכי טובה שראית: בית הבובות עם הגיטריסט הזקן הזה זה מצחיק דיסק אהוב: מוש בן ארי מסע ומתן נשיא: אין סלט:בוגרי בשר:כבד תוספת לפיצה: בצל ארץ:שוויץ עיר: וושינגטו די סי מקום אהוב: לא יודע ריח: ? רעש: ? טעם:מתוק חמוץ רגש: מספר:7 ספר:אם יש גן עדן סבתא: הכי טובה בעולם!!! דגנים:כריות דברים פחות אהובים אוטו: פיאט פונטו צבע:חרדל מורה: ללשון שיעור: לשון ומתמטיקה יום בשבוע: חג: כל הצומות עונה: חורף חודש:אלול ספורט: גולף קבוצת ספורט:לא יודע סרט:במבי שחקנ/ית:האחיות אולסון תוכנית: עובדה אתר: לא יודע אוכל:עוף שתיה: אין משהו מיוחד להקה:העוגיות של דפנה משהו כזה זמר: .אהוד בנאי וכל ההראלים זמרת:קורין אלאל חיה: כלבים משוטטים חנות: קאוס כי אין שם כלום לקנות מילה: אין הופעה שהיית בה:אהוד בנאי דיסק: אהוד בנאי סלט: משהו מגעיל של אמריקאם עם כל הפירות והירקות ביחד עם מיונז!! ארץ: אפריקה עיר: מצפה רמון מקום להיות בו: תחמה מרכזית תל אביב מקום מסריח!! ריח: מסריח רעש: . של טרקטורים שמעירים אותך בבוקר או של יתושים באמצע הלילה רגש:אין תאריך: אין ספר: אין דגנים:קורנפלקס של הבית ספר!! ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: לא בכית: לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:כן הסתפרת:לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן זה קורה לי הרבה נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? לא היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? כן עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?לא התנשקת צרפתית? לא הזדיינתלא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן כמה שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? פוווול פעמים דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כןן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? זה הדבר העיקרי שאני מפחד ממנו היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים?כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כל יוום השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן מלחמת אוכל פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? כן לפעמים נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו?כן זה קורה כמעט כל יום נפלת מכסא? כן לפני שניה נתת למישהו לאפ דאנס? שזה בדיוק הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח את זה בקלות חתולים או כלבים? חתולים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה?מוקה חורף או קיץ? קיץ ברור מה או מי היית רוצה...? להרוג: את אולמרט ואת ציפי ליבני ואת כל החרות בעולם לשמוע: את הקראש שלי שהיא אוהבת אותי להיות כמו:גאידמק הדבר האחרון ש: קניתי: קרוקס היום קראתי:אם יש גן עדן עשיתי:ניגנתי סרט אחרון שראיתי?בופור מספר אחרון שחייגתי: אדווה דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי:פיצה פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכר פעם אחרונה שצחקתי: לפני שניה הבנאדם האחרון שנישקתי: את סבא שלי הבחור האחרון שדיברת איתו:שימעון ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת..

noyy

New member
../images/Emo28.gifבא לי

שם מלא: נוי ק. תאריך לידה: 14.12.1990 מין: אישה לתפארת בית: חמוד כזה איפה עוד גרת? מזל: קשת מידת נעליים: 37 גובה: 1.63 מוצא: עירקית, מרוקאית, פולנייה :$ חיות מחמד: כלב חמודון ודגים אחים: באסה צבע שיער: שחור אורך שיער: דיי קצר, לא מזמן הסתפרתי צבעת פעם את השיער? עשיתי פסים? :$ באיזה צבע?: חמצון כיתה: י'7 תחביבים: מוזיקה: טובה להקה: ABBA, הביטלס, כוורת..
איזה שפות אתה מדבר? עברית בלבד אוהב ספורט? לפעמים איפה נולדת? בישראל
אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? בהחלט יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אולי עוד אחד מה הם? "נויאמגניבה" יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא, אבל הייתי רוצה משקפיים מה תרצה להיות כשתהיה גדול? רופאה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היום הזה היה נחמד
מה הדבר הכי חשוב לך? יובל הרוסי
, המשפחה והכלב יש חבר/חברה/קראש? דה ממה אתה הכי פוחד? ממוות? מאמינה באהבה וירטואלית: כן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב! על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? עליו למה אתה הכי מתנגד? לסקס, סמים וטל מוסרי אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אנג'לינה ג'ולי(!!!) פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? דההההה... מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? יובל כשיש לך אהבה את נאמנה? לגמרייייי, אלא אם כן חייל קירח עובר בסביבה... (לא, סתם) את אוהבת ילדים? מאוד את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן החיים טובים לדעתך? הכי טובים היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: חולצה שחורה יפה וג'ינס איפור: דיי הורדתי הרגע
אבל מקודם מייק אפ ושפתון דברים אהובים מאכל: המבורגר של מקדונלד'ס, אורז, פרגיות, צ'יפס
!!! רארררר שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: הטבע טעם גלידה אהוב: ריבת חלב/מסטיק/פיסטוק פרי אהוב: בננה ממתק: שוקולד מכונית: מאיפה אני מבינה בזה שיעור: רפואה חג: חנוכה היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: לבן מגזין: "רייטינג" שם לבת: סיוון שם לבן: יובל
קבוצת ספורט אהובה: גם בזה אני לא מבינה חודש אהוב: דצמבר/כסליו ספורטאי/ת אהוב: לא מבינה... שחקנית אהובה: רנה זלווגר, דרו ברימור שחקן אהוב: בן סטילר, יו גרנט תוכנית אהובה בטלוויזיה: סאות' פארק אתר אהוב: www.opinion.co.il חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: טח, אמא(?!?) בדיחה: בדיחות "אמאש'ך" מצחיקות אותי מאוד
אומר הרבה: "לגמרי/חופשי/לאללה" מילה אהובה: אהבה נעליים: מגפיים
תחנת רדיו: גלי צה"ל חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: דיי..
דיסק אהוב: לאיודעת נשיא: הנשיא שלנו הוא דוגמה למופת
סלט: פירות אם כבר בשר: פרגיות ררררררר תוספת לפיצה: פטריות רררררר ארץ: ישראל
עיר: טבריה מקום אהוב: ים ריח: ים, פרחים רעש: רעש? טעם: מתוק רגש: שמחה מספר: 6 ספר: "אירופה, אירופה" סבתא: שתחייה דגנים: שוגי של התות
דברים פחות אהובים אוטו: אופנוע!! צבע: חום מורה: המחנך שיעור: פיזיקה יום בשבוע: א'-ה' חג: פסח?
עונה: קיץ בלאט חודש: אוגוסט
ספורט: ריצה קבוצת ספורט: לא! מבינה! בזה! סרט: היו הרבה גרועים שחקנ/ית: ג'ניפר לופז
!!! תוכנית: משום מה אני מתעצבנת מ"מועדון לילה" אתר: לאיודעת אוכל: ירקות לא עושים לי טוב שתיה: פאנטה, ספרייט, קולה... להקה: לאיודעת זמר: כל מי ששר "כל הזמן חושב עלייההה" ומדביק חצי ארץ בזה. דיייייייייייייייי, בבקשה זמרת: איה כורם לא עושה לי טוב במיוחד! חיה: חיה שנואה? אין, נדמה לי :$ חנות: חנויות בגדים מילה: שנאה הופעה שהיית בה: טח דיסק: מה סלט: איכס, סלט ארץ: גרמניה מעוררת בי קצת צמרמורות, אבל היא לא שנואה עיר: שו מקום להיות בו: מזבלה! ריח: של זבל! רעש: של משאית זבל! רגש: עצבות תאריך: מה ספר: מה מה דגנים: מה מה מה (??) ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: מז"א חיבקת מישהו: כן
בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: נדמה לי קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: חופשי דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן
התגעגעת למישהו: כן
האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לאיודעת, נראה לי שזה היה הדדי מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? ועדיין ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן אבל קצת עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן רררררררר
התנשקת צרפתית? כן :$ הזדיינת? מה הולך פה ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? דההה עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן
שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? נראה לי שכן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא(!!) שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כמו..............? ונראה לי שכן, אני תמיד לוקחת פסטרמה כדי למשוך את שוקו מחוץ לבית פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אבל בקטנה אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? נדמה לי :$ רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? הא? הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית אם כבר קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? פרפקטציוניסטית רצח
חתולים או כלבים? כלבים, דה אוכל או ממתקים? הא? קרמבו וניל או מוקה? מוקה חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: כמה אנשים לשמוע: את יובל להיות כמו: אנג'לינה ג'ולי(!!!!!) הדבר האחרון ש: קניתי: ריגליסים קראתי: "לא בלי בתי" עשיתי: העברתי יד על השיער סרט אחרון שראיתי? אני ממש לא זוכרת מספר אחרון שחייגתי: של חברה מהכיתה דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: ריגליס פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: לפני יותר משעה הבנאדם האחרון שנישקתי: יובל
הבחור האחרון שדיברת איתו: מה ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת.

noyy

New member
../images/Emo28.gifבטח שאני

אני תמיד מנצחת..... תעבירי לו את זה

My Dark Dream

New member
יאלה... כי משעמם

שם מלא: טל מ. תאריך לידה: 6.9.90 מין: זכר בית: קטן בערבה? איפה עוד גרת? במישור מזל: בתולה מידת נעליים:43 אני חושב >< גובה: 1.79 מוצא: זה ארוך... מרוקאי. רוסי. פולני. הונגרי. אוסטרי חיות מחמד: כלב וחתול אחים:מעצבנים .. 2 צבע שיער: חום אורך שיער: 12 ס"מ צבעת פעם את השיער?כן באיזה צבע? : שחור סיני כיתה: י4 שליטה תחביבים: לנגן מוזיקה: הכל להקה: the evil buttons איזה שפות אתה מדבר?אנגלית עברית וטיפה ממש! טיפה ערבית אוהב ספורט? לא ממש איפה נולדת? פה אתה בן אדם של לילה או של יום?לילה רגיש לדגדוגים? לא מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? טולי .>< מה הם?^ יש לך גשר?לא.. גם לא היה יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא.. 6:6 מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מוזיקאי איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודע מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא יודע איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?^ מה הדבר הכי חשוב לך?משפחה וחברים.. אהה!.. וכסף כמובן יש חבר/חברה/קראש? לא... מי יגע בי?.. איח ממה אתה הכי פוחד? לאבד את האנשים שאני אוהב מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? לילה טוב למה אתה הכי מתנגד? לליאור קורן אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?לא הייתי ליאור קורן פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת?כל מיני כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? לא את ותרנית או עקשנית?לא אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?לא החיים טובים לדעתך? לא ממש היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: כרגע כן איפור: לא דברים אהובים מאכל: שוקולד שתיה: שוקו המקום האהוב לחופשה:סקי איפה שהו טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: איכ ממתק: שוקולד מכונית: סוסיטא שיעור: אנגלית ותנ"ך.. מזל
חג: כמה שיותר ארוך היום הכי אהוב בשבוע20 ביוני: צבע: כחול מגזין: mad שם לבת:לא יודע >< שם לבן: וואי זה ארוך>< קבוצת ספורט אהובה: כמה שאלות כבר עשיתי? חודש אהוב: ספטמבר ספורטאי/ת אהוב: איכ ספורט שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: המון אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: נירווונה אנפלאגד דיסק אהוב: לא יודע נשיא: מה? סלט:איכ בשר: סבבה תוספת לפיצה:עוד גבינה ארץ:ארה"ב עיר: ניו יורק מקום אהוב: ^ ריח: ? רעש: ? טעם: מתוק רגש: מספר:12 ספר: הארי פוטר סבתא: מיכל
דגנים:איכ דברים פחות אהובים אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:אני מקווה קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפשכן: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?פעמיים בשעה נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן?לא עישנת? לא שתית אלכוהול?לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק?לצערי נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית?כן הזדיינת?לא ביקרת בארץ אחרת?כן צבעת בספר צביעה? לא עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת?כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט?לא שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?ברור דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)?כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה?לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא שיקרת? לא? נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן >< פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב?אני חושב שכן רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן >< נתת למישהו לאפ דאנס?לא הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטי קפה או תה?שוקו שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? השני חתולים או כלבים? לא יודע אוכל או ממתקים? ממתקים=אוכל קרמבו וניל או מוקה?לא יודע.. שניהם חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: ליאור קורן לשמוע: ? להיות כמו:? הדבר האחרון ש: קניתי: לא יודע קראתי:^ עשיתי: ^ סרט אחרון שראיתי?^ מספר אחרון שחייגתי: ^ דבר אחרון ששתיתי: ^ דבר אחרון שאכלתי:^ פעם אחרונה שבכיתי:^ פעם אחרונה שצחקתי: ^ הבנאדם האחרון שנישקתי:^ הבחור האחרון שדיברת איתו^: ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת..

NoFaRi1

New member
בתקווה שלא אשבר באמצע

מחקתי מלא שם מלא: נופר תאריך לידה: 12.10.90 מין: נקבה בית: שאלה עקומה. ארה"ב איפה עוד גרת? ישראל ^ קיבוץ. מזל: מאזניים מידת נעליים: 39 גובה: 1.60 מוצא: חצי ארגנטינאית רבע פולנייה המ הרבה צברית. חיות מחמד: none אחים: 2 צבע שיער: חום בהיר אורך שיער: ממ אנערף. צבעת פעם את השיער? נופ באיזה צבע? : כיתה: י תחביבים: מוזיקה: חוץ ממזרחית ורוק כבד, הכל. להקה: איזה שפות אתה מדבר? עברית ספרדית ואנגלית. אוהב ספורט? לא. איפה נולדת? קפלן רחובות אתה בן אדם של לילה או של יום? הו לילה P: רגיש לדגדוגים? נופ מאמין באלוהים? נופ יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? יש לך גשר? נופ יש לך משקפיים/עדשות מגע? נופ מה הדבר הכי חשוב לך? חברים, משפחה. יש חבר/חברה/קראש? קראש, נראה לי. ממה אתה הכי פוחד? מוות שלי או של אחרים שחשובים לי. מאמינה באהבה וירטואלית: לא. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? גב מה. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? הו לא לפה D: למה אתה הכי מתנגד? גזענות. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? יאפ מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? חיוכים, או הדברים הקטנים שעושים את היום. או.. כל מיני. כשיש לך אהבה את נאמנה? יאפ את אוהבת ילדים? לפעמים. אם הם לא מרביצים לי עם חרב ועושים לי סימן אדום מתחת לעין ]: את ותרנית או עקשנית? מאוד תלוי במצב רוח. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אני בספק, אבל אולי. החיים טובים לדעתך? בסדר מה היחסים עם ההורים טובים? סבירים. לבוש: מכנס חולצה תחתונים חזייה? איפור: עיפרון ומסקרה. דברים אהובים מאכל: פיצה שתיה: דיאק קוק המקום האהוב לחופשה: בא לי הוואיP: למרות שעוד לא הייתי שם D: טעם גלידה אהוב: ריבת חלב. דולסה דה לצהה :] פרי אהוב: אפרסק נאמר ממתק: במבה. זה ממתק שקט מכונית: אדומה? D: שיעור: Art חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: מגזין: שם לבת: מאי שם לבן: עידן קבוצת ספורט אהובה: קליבלנד קבאלירס P: חודש אהוב: אוקטובר נו
ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . וויל סמית' תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: גמל. סתם כלב. חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: חלאסס מילה אהובה: מצרכים D: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: עברי לידר דיסק אהוב: נשיא: סלט: חסה של אמא. בשר: תוספת לפיצה: פטריות. גם זיתים הולך טוב. הכל הולך טוב כמעט. ארץ: ישראל או משו עיר: ניו יורק P: מקום אהוב: ריח: של גשם
רעש: מוזיקה טעם: פיצה P: רגש: תשוקה P: סתם אהבה מה מספר: ספר: לרוץ איתו. ויש עוד הרבה. סבתא: על שתיהן אני מטורפת P: דגנים: עוגי הכי טעים. אבל אוכלת קורנפלקס. ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: קצת דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן
עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? בטעותP: רצית להרוג מישהו? קצת נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות חתולים או כלבים? כלבים(!) אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? איכ חורף או קיץ? קיץ הדבר האחרון ש: קניתי: לא זוכרת קראתי: stranger with my face עשיתי: סרט אחרון שראיתי? I think i love my wife. לא מומלץ בעליל מספר אחרון שחייגתי: אבא דבר אחרון ששתיתי: מים. דבר אחרון שאכלתי: תפוח פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: היום מתישהו הבנאדם האחרון שנישקתי: פיטר]: הבחור האחרון שדיברת איתו: ממ תומר. <דוד> ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת..

nse

New member
ארוווך

שם מלא: נטע תאריך לידה: 19.8, ט' אלול מין: נקבה בית: ליד מודיעין איפה עוד גרת? איפשהו שם מזל: אריה מידת נעליים: 39-40 גובה: כמעט 175 מוצא: מרוקאית-תוניסאית חיות מחמד: אין :( אחים: 2 אחיות צבע שיער: שחור אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : - כיתה: י' תחביבים: לישון,מחשב, מוזיקה: רוק להקה: יש יותר מדי איזה שפות אתה מדבר? עברית,אנגלית אוהב ספורט? כן איפה נולדת? ישראל
אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? לא מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם?- יש לך גשר? היה יש לך משקפיים/עדשות מגע? לקריאה מרחוק מה תרצה להיות כשתהיה גדול? רופאה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת מה הדבר הכי מביך שקרה לך? - איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? 20.3
מה הדבר הכי חשוב לך? החבר
יש חבר/חברה/קראש? חבר ממה אתה הכי פוחד? מוות מאמינה באהבה וירטואלית: כן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על הרבה למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אף אחד פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? הרבה כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? לא! את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אשתדל החיים טובים לדעתך? מעולים היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: פיג'מה? איפור: נההה דברים אהובים מאכל: ספגטי שתיה: מיץ תפוזים\תפוחים\מים המקום האהוב לחופשה: בצפון
טעם גלידה אהוב: פירות יער פרי אהוב: פירות יער ממתק: שוקולד מכונית: העיקר שתהיה שיעור: חופשי חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: שני צבע: אדום מגזין: - שם לבת: סיוון, אלה שם לבן: יונתן, קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: אוגוסט ספורטאי/ת אהוב: - שחקנית אהובה: אממ... שחקן אהוב: . ג'וני דפ, אורלנדו בלום תוכנית אהובה בטלוויזיה: לאדעת אתר אהוב: רקרברקשדג חיה אהובה: כלבים חבר לאימייל: לא בדיוק בדיחה: :S אומר הרבה: יחי הטמטום מילה אהובה: פוסטי נעליים: סירה? תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: אה....... דיסק אהוב: הרבה נשיא: פפפפפ סלט: יווני בשר: המבורגר תוספת לפיצה: זיתים שחורים ארץ: ישראל עיר: כל חור בצפון מקום אהוב: הבית ריח: פרחים רעש: מוזיקה טעם: מתוק רגש: ?! מספר: 22 ספר: הרבה סבתא:
היחידה שיש לי דגנים: עוגי שוקו דברים פחות אהובים אוטו: ?! צבע: צהוב זועק מורה: כולם :S שיעור: מתמטיקה יום בשבוע: שלישי חג: יום כיפור? עונה: קיץ חודש: יוני ספורט: הדיפת כדור ברזל? קבוצת ספורט: !? סרט: נורביט
כל כך עלוב! שחקנ/ית: .. תוכנית: .. אתר: לאדעת אוכל: חצילים בעעע שתיה: אשכוליות ומוגזים להקה: יש הרבה זמר: יהודה סעדו זמרת: לאדעת חיה: חתולים :( :( חנות: כל גזלן שקיים מילה: . הופעה שהיית בה: בית הבובות XDD דיסק: סלט: חצילים ארץ: עיר: לוד מקום להיות בו: בצפר ריח: של חצילים רעש: . את הביפ של כביש 6 רגש: קנאה תאריך: 1 בספטמבר ספר: שומרת אחותי. ספר קשה דגנים: כל הגרנולה תמרים~צימוקים ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כמובן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? XDD כן נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? XDD כמובן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? XD כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה?לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן ! נפלת מכסא? כן XD זה הכישרון שלי נתת למישהו לאפ דאנס? ?! הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? לא ולא שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות חתולים או כלבים? כלבים! חתולים זה בעע אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? חורף
מה או מי היית רוצה...? להרוג: המורה שלי : / לשמוע: לאמשנה להיות כמו: עצמי הדבר האחרון ש: קניתי: אוכל קראתי: מטילדה עשיתי: ישנתי? סרט אחרון שראיתי? נורביט מספר אחרון שחייגתי: אני נמנעת מטלפונים מיותרים דבר אחרון ששתיתי: חלב דבר אחרון שאכלתי: ביסקוויטים כשרים לפסח! נאמי! פעם אחרונה שבכיתי: אתמול פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: אממ... הבחור האחרון שדיברת איתו: החבר

עונה..

אני חדשה אז ככה תכירו אותי יותר טוב
שם מלא: ירדן תאריך לידה: 24.7.91 מין: נקבה בית: ירושלים איפה עוד גרת? רק ירושלים מזל: אריה מידת נעליים: 36 37 גובה: 1.63 מוצא: מרוקאית חיות מחמד: היו 2 כלבים אחים: 2 גדולים צבע שיער: חום אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : אדום פעמיים... כחול וסגול אבל לא ממש החזיק כיתה: י'3 תחביבים: גיטרה, כדורסל, חברים וכו' מוזיקה: רוק ומטאל להקה: יש הרבה... לינקין פארק, נייטוייש, בלינד182, גרין דיי, מיי כימיכל רומאנס, Bullet For My Valentine מטאליקה ויש עוד הרבה איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וקצת ספרדית אוהב ספורט? כן איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? חצי חצי רגיש לדגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם?--- יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שחקנית איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אמממ היו הרבה כאלה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אממממ נראה לי כשהייתי קטנה התגלגלתי באוטבוס איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? יש הרבה כאלה =] מה הדבר הכי חשוב לך? דבר או מישהו? אם זה דבר אז מוזיקה (זה כולל גיטרה!) יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים, חיות מספריים, רופאי שיניים וכל דבר הקשור לזריקות חיסונים בדיקות דם וכו' מאמינה באהבה וירטואלית: אמממ קצת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על הדברים שהיו לי באותו היום למה אתה הכי מתנגד? לכל הקטע של "הוא פחות טוב כי הוא לא לובש מותג" אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אמממ אף אחד פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לראות אנשים שלא ראיתי המון זמן כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? עקשנית ברוב הפעמים אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן החיים טובים לדעתך? כן רוב הזמן חח היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: אממ איך להסביר.. מכנסים רחבים.. סגנון פריקי איפור: אולי מידי פעם שחור בעין וזהו דברים אהובים מאכל: קוסקוס של סבתא שתיה: נסטי לימון המקום האהוב לחופשה: טבריה טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: תפוח ממתק: שוקולד מכונית: פג'ו שיעור: תיאטרון ותקשורת חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: שבת.. או שלישי צבע: הכל מגזין: ראש1 שם לבת: עדן שם לבן: יובל קבוצת ספורט אהובה: מכבי תלאביב בכדורסל חודש אהוב: יולי ספורטאי/ת אהוב: --- שחקנית אהובה: הילארי דאף ואמה ווסטון שחקן אהוב: אורלנדו בלום, דניאל רדקליף ודרייק בל תוכנית אהובה בטלוויזיה: נמלטים אתר אהוב: --- חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: -- בדיחה: -- אומר הרבה: סבבה מילה אהובה: יאפ (כן) נעליים: ספורט תחנת רדיו: גלצ חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: אממ לא זוכרת דיסק אהוב: מטאליקה.. למרות שהרוב צרוב נשיא: ? סלט: ירוקות? בשר: צמחונית תוספת לפיצה: זיתים ארץ: הייתי רק בישראל עיר: ירושלים מקום אהוב: -- ריח: ? רעש: ? טעם: ? רגש: אהבה מספר: 6 ספר: הארי פוטר סבתא: שושנה דגנים: כריות דברים פחות אהובים אוטו: לא כזה מבינה במכוניות צבע: כתום מורה: לתנך שיעור: היטסטוריה יום בשבוע: חמישי חג: כיפור עונה: חורף חודש: דצמבר ספורט: כדורגל קבוצת ספורט: --- סרט: -- שחקנ/ית: -- תוכנית: -- אתר: -- אוכל:בשר שתיה: קולה להקה: -- זמר: . כל המזרחית והדיכאון זמרת: חיה: ג'וקים חנות: -- מילה: -- הופעה שהיית בה:-- דיסק: -- סלט: -- ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש:שנאה תאריך: -- ספר: -- דגנים: -- ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: אממ לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? בערך ראית את הבית הלבן? בטלוויזיה עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? לא התנשקת צרפתית? לא הזדיינת לא ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? לא שטת? לא נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? ברור פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כמו מלחמת אוכל? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? מה? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? קלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: את המורה להיסטוריה לשמוע: את ידיד שלי להיות כמו: חברה הדבר האחרון ש: קניתי: בגד קראתי: ספר.. נערת החלום האמריקאי עשיתי: לעצבן את אמא סרט אחרון שראיתי? קינג קונג מספר אחרון שחייגתי: אמא דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: תפוח פעם אחרונה שבכיתי: לפני יומיים פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: -- הבחור האחרון שדיברת איתו: ידיד ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת..

למעלה