המשך../images/Emo26.gif
דברים פחות אהובים אוטו: פיאט אונו צבע: כתום מורה: ננסי, פורי שיעור: פיזיקה יום בשבוע: נגיד שלישי חג: סוכות, חג מפגר עונה: סתיו! איכס חודש: נובמבר, חודש תקוע ספורט: כדורעף קבוצת ספורט: לא שונא אף אחת סרט: "השתולים", יאק שחקנ/ית: פנלופה קרוז המעפנה תוכנית: "אגדת דשא"
אתר: הבלוגיה של תפוז[בל] אוכל: פיתה עם שוקולד שתיה: האמת? אין שתיה שאני "שונא"
להקה: אופת' XD זמר: ג'סטין טימברלייק זמרת: האקסית של ההוא מלמעלה
חיה: כמעט כולן XD כלב! חנות: רוב חנויות הבגדים מילה: כפרע הופעה שהיית בה: דיסק: לא יודע שמות של דיסקים שאני אשנא XD סלט: אמממ... לוידע ארץ: איראן עיר: כל החורים שליד ת"א מקום להיות בו: כיתה י'4 בשיעורים של מקצועות ריאליים ריח: קקי XDDD רעש: מסור חשמלי רגש: קנאה תאריך: 31.12 בערב [אין לי כוח לפרט...
] ספר: ספרי ניו-אייג' דגנים: ספארקיס [יאק] ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא XD הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לוידע לענות על זה נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן
נישקת מישהי? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן XD עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא XDDD הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? כן, הרבה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן
דיברת בשיעור? לא....... בטח שלא!!!!1111 פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן... ותפסו אותי
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא...
פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? יש מצב אהבת מישהי שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? מה? הלכת מכות? כן.... זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה! שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח בקלות חתולים או כלבים? חתולים, אבל שניהם אותו חרא אוכל או ממתקים? ממתקים
קרמבו וניל או מוקה? מוקה! חורף או קיץ? קיץ!!!! מה או מי היית רוצה...? להרוג: חרמיץ XD לשמוע: את לינקין בהופעה חיה בפארק הירקון...
להיות כמו: לוידע הדבר האחרון ש: קניתי: פלאפל קראתי: אנסין באנגלית
עשיתי: נסעתי באוטובוס סרט אחרון שראיתי? השתולים *רץ להקיא* מספר אחרון שחייגתי: 4 ארוך [זה אמא שלי בנייד] דבר אחרון ששתיתי: סודה דבר אחרון שאכלתי: עוגיות שוקולד פעם אחרונה שבכיתי: לפני חודשיים ככה פעם אחרונה שצחקתי: אתמול בערב הבנאדם האחרון שנישקתי: אמא שלי [?] הבחור האחרון שדיברת איתו: בחור? XDDD מיסי ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת... לא רוצה
אחלה שאלון, אם כי ארוך מדי ו.... מי לעזאזל יקרא אותו?
חג שמח!
תמיר.
דברים פחות אהובים אוטו: פיאט אונו צבע: כתום מורה: ננסי, פורי שיעור: פיזיקה יום בשבוע: נגיד שלישי חג: סוכות, חג מפגר עונה: סתיו! איכס חודש: נובמבר, חודש תקוע ספורט: כדורעף קבוצת ספורט: לא שונא אף אחת סרט: "השתולים", יאק שחקנ/ית: פנלופה קרוז המעפנה תוכנית: "אגדת דשא"