שאלון - סקר

S i r i u s

New member
../images/Emo23.gifשאלון - סקר ../images/Emo107.gif

בגלל שאני לא מכירה פה אף אחד החלטתי לעשות מין שאלון כזה ולצרף אליו סקר - בבקשה טענו :)
שם: גיל: מקום מגורים: מה אוספים? אתם מצטערים לפעמים שהתחלתם עם התחביב הזה? תחביבים אחרים: |דגש|הסקר:באיזה גיל התחלתם את האוסף שלכם?

תמיר1991

New member
סיריוס:

תמיר ת"א 13 בולי ישראל וחלל בחיים לא כדוריד, כדורגל, חלל, מדינת ישראל קחי בחשבון שיהיו רבים שלא יענו לך על שמם, גילם או נושאים כאלו ואחרים. תמיר.

dan the man

New member
אז הנה שלי:

דן עוד שבועיים יום הולדת 13 (בר מצווה) אשדוד אוסף שטרות ומטבעות ממש לא מצטער שהתחלתי אם זה... כדורגל,כדורסל,כדורעף התחלתי את האוסף בגיל 9-10 אני חושב..

dan the man

New member
אתה מתכוון ל10 פרוטות ולפרוטה ששלחת

לי אם כן אז אני עניתי לך ... תודה רבה רבה על המטבעות באמת הייתי צריך אותןם עכשיו חסרים לי 6 מטבעות להשלמת הסדרה... יש לך או למישהו במקרה את ה100 פרוטות ו250 פרוטות אבל בהנפרקות מיוחדות כלומר 100 פרוטות קטנים מהרגיל ו250 פרוטות ב95 אחוז כסף? או שהתבלבלתי...אז תתכנו אותי אם התבלבלתי...

בּני

New member
דן - את המטבעות שחסרים לך

תוכל לחפש בשוק בככר דיזנגוף. אני זוכר שראיתי כמה פעמים. בכל מקרה - לירה עם מנורה, אני חושב שיש לי, אחפש ואם כן -
לבר מצווה

ושלי

שם: חיים גיל: 14 וחצי מקום מגורים: פ"ת רחוב עזה פינת זזל מה אוספים? מכשירי רדיו, טרנזסטורים, ועוד דברים על שפורפרות אני לא מצתער לרגע אחד שהתחלתי לאסוף תחביבים אחרים: יש כל כך הרבה שלא כדי שאני יתחיל לפרט

b_noga

New member
אני

שם: נגה גיל: 19 מגורים: בבית של אבא ואמא
אוספת: בקבוקי בושם מיניאטורים וקצת בולים מצטערת כי: בשמים זה דבר יקר וקשה להגדיל את האוסף בלי להשקיע הרבה, ואין לי כל כך מקורות הכנסה (צה"ל לא משלם שכר מינימום...)

אם אני זוכר נכון, וזה היה מזמן,

צה"K דווקא משלם מאוד מינימום. כל כך מינימום, שלא נשאר כלום אחרי סנדביץ אחד טוב. ביריד בדוזנגוף ראינו די הרבה בקבוקוני בושם קטנים, ונדמה לי שהמחירים בדרך כלל שקלים בודדים, אולי קצת יותר. לא נראה היה שיש הרבה קופצים עליהם, בוודאי יהיו שם כשנגיע בפסח.

python 4

New member
ובכן, שאלונים. אני אוהב שאלונים.

שם: ירון גיל: 18. לא? נו טוב אז לא.
מקום מגורים: בית קטן בצפון הרחוק והמושלג מה אוספים: ובכן, בּוּלֶי דוֹאַר (postal stamps), שהן מן פיסות נייר קטנות כאלה שמשמשות כתשלום עבור העברת דברי דואר. וגם בּוּלֵי סִינדִי (sindy stamps), שהן פיסות נייר קטנות כאלה שלא משמשות כתשלום עבור העברת דואר, כמו למשל בּוּלֶי הַכנַסָה (entering stamps) שהן פיסות נייר המשמשות לתשלום מיסים, בּוּלֶי לֶחֵם (bread stamp), שאלו פיסות נייר המשמשות עבור תשלום לחם, ובולי קוּפַּ"ח (deprived stamps) שהן סתם פיסות נייר. לאחרונה התחלתי לאסוף גם בּוּלֶי כּוֹפֶר הַיֶשוּב (ransom of the settlement stamps) ששמוליק הסביר לי מה זה אבל שכחתי.
אתם מצטערים וכו': כל רגע. תחביבים אחרים: דוגמנות, ריקוד בלט, ניהול דיונים פילוסופים וכתיבת תשובות שקריות לשאלונים באינטרנט. באיזה גיל התחלתם: נדמה לי שהתחלתי בגיל 7, שזה היה בדיוק לפני עשור. לא? נו טוב.

ל python 4 מה זה אומר

כתיבת תשובות שקריות לשאלונים באינטרנט האים זה אומר שאתה כותב דברי שקר או שאתה משקר שאתה כותב דברי שקר ?

הנה שלי:

שם:גיא גיל:14 וחצי מקום מגורים:נשר מה אוספים:מטבעות ובולים(כללי-(מכל הבא ליד)...) אתם מצטערים לפעמים שהתחלתם עם התחביב הזה:ממש לא תחביבים אחרים:כדורגל, כדורגל ועוד כדורגל ועוד קצת כדורגל

b_noga

New member
זה רק אני או ש...

רק הצעירים מילאו את הסקר ברצינות?

למעלה