שאלון חדש

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לראות את יעלי
2. לראות את ההצגה בא-לגן
3. להתמכר לשיר שלנו ומשחק החיים
4. לשחק [תיאטרון, אני מתכוונת.] 5. פוטושופ, וכמה שיותר
6. להיות על המחשב 7. לבהות בטלוויזיה, חח 8. לצאת עם חברות 9. להבריז מבצפר
10. לשמוע מוזיקה 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. יעל שרוני
מדהימה, פשוט מדהימה. השחקנית הכי מדהימה בעולם. כן, בעולם. 2. נינה קוטלר, שחקנית מצוינת וחמודה חבל"ז. 3. גיא זו-ארץ - וואו. 4. ניב רז - כנ"ל. 5. עידו תדמור. Say no more... 6. אושרי כהן, מדהים. 7. אביב גפן 8. פיני טבגר 9. סער בדישי.. חח הייתי בטבריה בטיול והוא היה בסרטון הסברה של איזה בית כנסת עתיק
זה היה גדול.. חחחח 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. השיר שלנו 2. משחק החיים 3. משחק מכור 4. קצרים 5. ארץ נהדרת 6. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. תזזית, למרות שעוד לא ראיתי 2. Thirteen 3. טיטאניק 4. אמריקה מאוהבת 5. שחקי אותה מותק 6. שודדי הקאריביים 7. הדייט שלי עם דרו, זה לא בדיוק סרט - אבל זה עזר לי לא להתייאש. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. יעל שרוני
2. את כלללל ת"א + האנשים שבה.. 3. זה בטח כולל את כל ה6, לא? 4.
5. 6. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לפגוש את יעלי עוד 5465463 פעמים
2. לשחק עם יעל בסרט\סדרה\הצגה. 3. להיות שחקנית מוערכת בארץ 4. להתחתן עם ניב רז, שיהיה לנו ילד להתגרש ממנו ולהתחתן עם אושרי כהן ולהביא ילדה
[לא יקרה, כנראה
] 5. להיות מאושרת ועשירה
4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. מתמטיקה 2. ביולוגיה, כימיה וכל השיט הזה 3. תנ"ך, תושב"ע ושאר שטויות 4. הסטוריה 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. מכנסיים מTNT 2. מכנסיים מFOX 3. גופיות מצב האופנה
2 פורומים אהובים: 1. השיר שלנו 2. סקרים ושאלונים
1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1.<לצרף!> צירפתי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo104.gifתשובות

*מנסה להיפטר מהאייקונים הקודמים
*קשה לי 10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. ללכת למסיבות עד השעות הקטנות של הלילה 2. לראות טלויזיה 3. להיות במחשב 4. ללכת לחברות\חברים 5. לאכול
חחח 6. לטייל 7. לדבר בטלפון 8. לדבר 9. לראות סרט 10. לשמוע מוסיקה
9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. איגי וקסמן 2. הראל מויאל 3. דנה ברגר 4. ציפי משהיד 5. בית הבובות 6. לירז צ'רכי 7. בלאק אייד פיס 8. משינה 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. בנות (עם דנה ברגר השולטת)
2. הדוגמניות 3. יצפאן הקורע
4. השמינייה 5. ראש גדול 6. ילדות רעות 7. אבודים 8. הוט בידור ישראלי 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. "סוף העולם שמאלה" 2. "פשוט מאוהבת" 3. "כלה להשגה" 4. "מיליון דולר בייבי" 5. "שליחות קטלנית 3" 6. "עקרות בית נואשות" 7. "למראית העין" 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. אוכל
2. מחשב נייד 3. אימא,אבא.. 4. פלאפון 5. משחקים-כדי שלא אשתעמם
6. ופינצטה!
5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להביא ילדים לעולם 2. להתחתן 3. ללכת לאמריקה 4. לעשות קעקוע\פירסינג 5. לראות את הנכדים שלי
(בעזרת ה') 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. מתמטיקה
2. אנגלית 3. ערבית
4. טכנולוגיה 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. אמממ חולצה למסיבה שתבוא בקרוב 2. אביזרים לתחפושת 3. מראה
2 פורומים אהובים: 1. איגי וקסמן 2. סקרים ושאלונים 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1.<לצרף!>אין לי כוח

sweet shir

New member
עונה..

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לבלות עם חברות. 2. לראות טלויזיה. 3. לגלוש באינטרנט. 4. לשחק במחשב. 5. לשמוע מוזיקה. 6. לצייר. 7. לקרוא. 8. לצאת [קניון.. וכו'..] 9. לראות סרטים. 10. לישון. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. בראד פיט. 2. צ'אד מייקל מורי. 3. אבריל לאוין. 4. אשטון קוצ'ר. 5. אשלי סימפסון. 6. רן דנקר. 7. יהודה לוי. 8. ג'סי מקרטני. 9. אמה ווטסון. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. מגרש ביתי. 2. האוס. 3. ה-4400. 4. סאמרלנד. 5. טופ מודל. 6. ג'ואן מארקדיה. 7. ערב טוב עם גיא פינס. 8. משחק מכור. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. מר וגב' סמית'. 2. וימבלדון-אהבה בלבן. 3. הארי פוטר 4. 4. טרויה. 5. ילדות רעות. 6. אפקט הפרפר. 7. שלוש-עשרה [סרט קשה.. שגרם לי לקחת את החיים בפרופורציות..] 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מכונה שגורמת לכך מכשירים חשמליים יעבדו בלי מקור חשמל..חחחח... 2. אמפי. 3. מחשב. 4. טלויזה. 5. חברה. 6. מטוס שיחזיר אותי מהאי בודד. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להגיד לכולם את האמת בפרצוף. 2. להתחתן. 3. להביא ילדים. 4. להיות בעלת קריירה מצליחה. 5. שאנשים יעריכו ויאהבו אותי בגלל מי שאני. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. טכנולוגיה. 2. הבעה+לשון. 3. ערבית. 4. ספרות 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. בגדים. 2. מחשב חדש.. [יאיי
] 3. ברד [ביצפר..חח..] 2 פורומים אהובים: 1. הארי פוטר-הספר. 2. סקרים ושאלונים..חח.. [חנפנית שכמותי..]

Fergie7

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo152.gif

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. טניס. 2. להיות במחשב. 3. להיות בחברת אנשים שאני אוהבת. 4. לאהוב. 5. לשמוע מוזיקה. 6. לישון. 7. ספורט. 8. מסיבות. 9. טלוויזיה. 10. יצאות. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. אמינם. 2. מי כימיכל רומנס. 3. כריסטניה אגילרה. 4. הראל מויאל. 5. ג'ניס דיקנסון. 6. עיברי לידר. 7. אמא. 8. אבא. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. הטופ מודל הבאה. 2. השמינייה. 3. קצרים. 4. גיא פינס. 5. הטלנוטבלות של הוט. 6. ארץ נהדרת. 7. משחק מכור. 8. התוכניות של הוט 3 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. כל סרטי האימה הקיימים. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מחשב. 2. משפחה. 3. מצלמה. 4. ספרים. 5. אמפי. 6. הכלב שלי. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להגיד לכל מי שאני אוהבת שאני אוהבת אותם. 2. צניחה חופשית. 3. לאכול. 4. לטוס ליפן, אמריקה, ניו זילד, אוסטריליה, ועוד. 5. לא למות בתולה. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. תנך. 2. ספרות. 3. מת'. 4. השאר. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. ג'ינס. 2. בושם. 3. מתנה לחברה. 2 פורומים אהובים: 1. הטופ מודל הבאה!
2. השמינייה. 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים:

נושא

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לקרוא 2. לצייר 3. לדבר 4. לישון 5. לצחוק 6. ללכת במעגלים בלי סיבה 7. לשמוע מוזיקה 8. לשיר 9. לחבק 10. לחייך 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. טום הנקס 2. יוני בלוך 3. עברי לידר 4. הביטלס (בכללי, אפילו אם הם מתים) 5. אואזיס 6. אמ. נו זה מילא את המכסה לא? 7. טוב גם יו גרנט |ריר| 8. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. חברים 2. השמינייה 3. ג'אסט שוט מי 4. הממממ. זהו. סרטים יותר טוב
5. 6. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. הצלצול (הראשון) 2. מטריקס (הראשון) 3. שר הטבעות - הטרילוגיה 4. פורסט גאמפ 5. ביג 6. גאווה ודעה קדומה (מה זה טוב
) 7. אהבה זה כל הסיפור (יו גרנט|ריר|) 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מחשב+אינטרנט 2. פלאפון 3. מאגרי בלתי נדלים של שוקולד 4. מצלמה 5. בגד ים 6. אולר 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לגדל ילדים 2. לראות מופע הקולנוע של רוקי 3.איזה שאיפה נחמדה זאת שלמעלה, הא? 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. ג"ג 2. ספרות 3. מורשת 4.מדעים 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.גרבי רשת אדומים 2. שפתון לחות 3. יחסים טובים עם ההורים שלי (בחצי שקל!!!) 2 פורומים אהובים: 1. ח"ב 2. ה"פ 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1.<לצרף!>

תודה על השאלון!!!!

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1.לראות את שרית חדד!
2.לצייר 3.להיות עם חברים 4.להיות במחשב 5.לשמוע מוזיקה
ובעיקר את שרית חדד 6.להיות בתל אביב 7.לשיר 8.לצחוק 9.להתחרפן 10.לדבר ב-
וב-
9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.שרית חדד המלכה
2.עדי אשכנזי 3.אורנה בנאי 4.קובי פרץ 5.הרב אלי ישי (מש"ס ) 6.אבי גואטה 7.הרב עובדיה יוסף 8.מושיק עפיה 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.יאיר לפיד 2.ולא אוהבת יותר מזה טלויזיה! 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.האני 2.סיפור אהבה בלתי נשכח 3.סיפור סינדרלה 4.מה שבחורה רוצה 5.אוצר בינלאומי 6.יומני הנסיכה 7.המדליון 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.שרית חדד
2.חבירם שלי 3.משפחה שלי 4.מחשב 5.מוזיקה המון!!!
6.אמ...את כולם!!!!! 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.להתחתן 2.להביא ילדים 3.להמשיך לשמוח! 4.לשמח אחרים גם.. 5.ולהמשיך לעשות שטויות 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.מתמטיקה 2.אנגלית 3.ואללה..אין עוד 4. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.חולצה 2.נעלים 3.ומשהו לפורים חחח 2 פורומים אהובים: 1.שרית חדד
2.סקרים ושאלונים 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1.<לצרף!>

pacific ocean

New member
תשובות ממני ../images/Emo203.gif

נגנב מפורום הראל סקעת שגנב מפורום אהבה מעבר לפינה: 10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לרקוד 2. לשיר 3. לצייר 4. לבלות עם חברות/חבר 5. לדבר..הרבה... 6. להתנדב במכבי אש :) 7. לשחק כדורסל 8. לבשל... 9. לאכול את מה שאני מבשלת...חיחי 10. לענות על שאלונים...( מקורי אה?) 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. ג'וליה רוברטס 2. טומי לי ג'ונס 3. יהודה לוי 4. טל פרידמן 5. האלי ברי 6. דנזל וושינגטון 7. קנייה וואסט 8. ------- 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. CSI מיאמי 2. CSI לאס וגאס 3. CSI ניו יורק...כן אני יודעת שאני מעצבנת....אבל אין מה לכתוב 4. אמיצים-תוכנית ריאליטי על כבאים בפעולה. 5. דוגמניות....(אמא שלי משכה אותי לזה...אוף...) 6. //// 7.//// 8.///// 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. יעד סופי 3!!!! 2. טיטאניק....חובהה לכללל אחדד 3. ריקוד מושחת....הראשון! 4. אושן 11....חיייביםם 5. אינטיליגנציה מלאכותית.. 6. נפלאות התבונה 7. /////// 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מוסיקה....והרבההההה 2. איזה שני חברים בשביל הכיף.. 3. אוכל....מאסט האב אוכל..!! 4. דיאט קולה...כי יום בלי זה ואני היסטוריה... 5. מילים לשירים....אני חייבת לשיר..כל הזמןן! 6. איזו בוכטהה של שאלונים טובים כדי שיהיה מה לעשות 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לראות את העולם@ 2. לצלול עם דולפינים! 3. צניחה חופשית 4. לטעום סושי... 5. לבדוק מה החומר שמונע מהדבק מגע מלהידבק לשפורפרת... 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. מתמטיקה 2. אזרחות... 3. לשון 4. ///// 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. טבעת 2. פחית דיאט קולה... 3. מפת שולחן..מעניין אה? 2 פורומים אהובים: 1. כבאות והצלה 2. אהבה בגיל ההתבגרות 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1.<לצרף!> אין לי אני בבצפרר אבל החברר שליי היה מתנוסס על התמונה המצורפת אם הייתה אחת כזו

../images/Emo9.gif

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לישון 2. לאכול 3. להיות במחשב 4. לדבר בטלפון 5. להיות עם חברים 6. לרקוד 7. לשמוע מוזיקה 8. לקרוא 9. לחשוב.... 10. ו..לאדעת 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. האמת אין 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. לא רואה טלויזיה חח 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. מלך האריות!!! 2. מלך האריות 2!! 3. מלך האריות 1 וחצי!!! 4. טיטאניקק 5. ילדות רעות 6. אהבה בתשלומים 7. מקהלה בירושה 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. ספר טוב 2. משהו לשמיעת מוזיקה 3. פלאפון!!!! יהיה לי משעמםם! 4. ממ מחשב עם חיבור לאינטרנט 5. אוכל מן הסתם 6. שמיכה להתכסות=] 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. דיי לא רוצה לחשוב על זה 2. 3. 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. גיאומטריה 2. היסטוריה 3. אנגלית 4. תנ"ך ותושב"ע 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. מסטיק 2. חצאית 3. ממ... 2 פורומים אהובים: 1. סקרים ושאלונים 2. 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1.<לצרף!> מממ... שמירה על זכויות הפרט

למעלה