שאלון הכי

בלושש 15

New member
עונהנהנהננהנהנה../images/Emo27.gif

מי הבנאדם שהכי קרוב אליך? החברה הכי טובה שלי {כפרעלייה} איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? ממ..בהצגה טובה מה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לראות הצגה מה את/ה הכי אוהב/ת לאכול? שניצל וסלט חסה מה הדיסק שאת/ה הכי אוהב לשמוע? מירי מסיקה מה התכנית שאת/ה הכי אוהב/ת לראות? טב"ע
מה הסרט שאת/ה הכי אוהב/ת לראות? בעיקר מצחיק או דרמה מי הבנאדם שהכי "עושה לך את זה"? אין כרגע מישהו ספציפי מה הכי מושך אותך אצל בחור/ה? עיניים מה הדבר הכי יפה שעשו בשבילך? ממ... היו כמה, לא זוכרת כרגע ואחרון... מה הדבר/בנאדם שהכי חשוב לך בחיים? יש כמה אנשים חשובים.. חח אני משעממת

../images/Emo118.gifעונה../images/Emo13.gif

מי הבנאדם שהכי קרוב אליך?זה משתנה....תכלס זה כל החברות שלי
איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו?בכל מקום העיקר שלא בבית מול השיעורים,הספר והחומר בהיסטוריה
מה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?להגיע ליום שישי
ולקבל את חיי בחזרה
מה את/ה הכי אוהב/ת לאכול?ג'חנון
מה הדיסק שאת/ה הכי אוהב לשמוע?
שורטי
אבריל
קלי
מה התכנית שאת/ה הכי אוהב/ת לראות?אין אחת כזאת
מה הסרט שאת/ה הכי אוהב/ת לראות?אני בחיים לא אתנגד ל"בלו קראש"
מי הבנאדם שהכי "עושה לך את זה"?מאיזו בחינה?
מה הכי מושך אותך אצל בחור/ה?העיניים
מה הדבר הכי יפה שעשו בשבילך?יש המון דברים
אבל בעיקר כל תמיכה בעת צרה זה דבר מדהים בעיניי
ואחרון... מה הדבר/בנאדם שהכי חשוב לך בחיים?הבנאדם הכי חשוב לי בחיים זה כל החברים והמשפחה הקרובה וכמובן הכלבה שלי
והדבר הכי חשוב לי זה האושר שלי

../images/Emo60.gifעונה../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

מי הבנאדם שהכי קרוב אליך? עידית
איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? כבר באילת
מה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לסיים כבר ת'עבודה המעפנה הזאת בהיסטוריה
מה את/ה הכי אוהב/ת לאכול?
בורגראנץ'
מה הדיסק שאת/ה הכי אוהב לשמוע? הממ דיסקים צרובים שלי
מה התכנית שאת/ה הכי אוהב/ת לראות? חברים
אאאאאאאא
מה הסרט שאת/ה הכי אוהב/ת לראות? הממממ לא יודעת יש המון.. מי הבנאדם שהכי "עושה לך את זה"? דניאל
מה הכי מושך אותך אצל בחור/ה? עיניים
מה הדבר הכי יפה שעשו בשבילך? שנה שעברה חבר שלי [לשעבר] עשה לי הפתעה..זה היה ביומולדת שלי אמא שלי לקחה אותי לקניון והוא בנתיים סידר לי ת'חדר וניפח המונמון
ותלה שלטים של מזל"ט וקישוטים
וכשחזרתי לא הייתי יכולה לזוז בתוך החדר...זה היה מרגש
ואחרון... מה הדבר/בנאדם שהכי חשוב לך בחיים? כל המשפחה הקרובה והחברים הקרובים..וכמובן ג'ולי

תמרוש5

New member
../images/Emo78.gif

מי הבנאדם שהכי קרוב אליך? איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו?בהופעה של אביב(גפן)
מה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?לישון
מה את/ה הכי אוהב/ת לאכול?ספגטי
(כל עוד אינבו בשר\דגים) מה הדיסק שאת/ה הכי אוהב לשמוע?"לילות לבנים"-אביב גפן
מה התכנית שאת/ה הכי אוהב/ת לראות? אממ השמינייה?(???) מה הסרט שאת/ה הכי אוהב/ת לראות?נוטינג היל מי הבנאדם שהכי "עושה לך את זה"?
אביב גפן
מה הכי מושך אותך אצל בחור/ה? אממ העיניים והשיער מה הדבר הכי יפה שעשו בשבילך?
ואחרון... מה הדבר/בנאדם שהכי חשוב לך בחיים?זה לא פייר! אמא אבא אחות וחתול

רונושי

New member
../images/Emo9.gif

מי הבנאדם שהכי קרוב אליך?משפחהחברים (אמרת שיש מקום רק לתשובה אחת אז חיברתי..
) איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו?בקריביים ב-
מה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?לעשות טיול(שלא עשיתי מלא זמן!) לאחד האיזורים שאני הכי אוהבת בעיר. מה את/ה הכי אוהב/ת לאכול?כל מה שמשמין ולא מזין. מה הדיסק שאת/ה הכי אוהב לשמוע?תשובה אחת|?
אין מצב! מה התכנית שאת/ה הכי אוהב/ת לראות?כרגע.."משחק מכור" מה הסרט שאת/ה הכי אוהב/ת לראות?יש מלא מלא! אבל מה שבא לי לראות עכשיו זה את "אשה יפה" מי הבנאדם שהכי "עושה לך את זה"?פה באמת הגזמת תשובה אחת? יש לי מגילה רק על זה. מה הכי מושך אותך אצל בחור/ה?אממ..העניים! מה הדבר הכי יפה שעשו בשבילך?וואו! רק עכשיו שאני יושבת פה וחושבת על זה אני מבינה את כיף לי! כי עולים לי כל כך הרבה דברים יפים שעשו לי לראש.. ורובם ממש אישיים. אז סתם משהו..ביומהולדת 13 הגעתי לביה"ס באיזה 11 ושהגעתי לא נתנו לי להכנס פנימה אז חיכיתי בחוץ...ופתאום כמעט כל השכבה שלי הייתה בחוץ ושרו לי והבאיולי איזה 25 בלונים על הליום ואיזה 20 עוגות וזה היה ממש ממש מרגש. מה הדבר/בנאדם שהכי חשוב לך בחיים?כל האנשים שאני אוהבת.

תמרוש5

New member
כיף לך!!!../images/Emo65.gif

המורים הפשיסטים של הגימנסיה לא מרשים להביא בלונים
"זה מלכלך!"

רונושי

New member
בלונים../images/Emo35.gifמלכלך../images/Emo35.gif איך בדיוק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עונה...

מי הבנאדם הכי קרוב אליך? משתנה... איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? במקום שבו אין בעיות אבל אני תוהה אם בכלל קיים מקום כזה מה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לראות את הכלב שלי ולחבק אותו מה אתה הכי אוהב לאכול? זה נע לפי תקופות מה הדיסק שאתה הכי אוהב לשמוע? שורטי מה התכנית שאתה הכי אוהב לראות? כבר כמה חודשים לא פתחתי טלויזיה מה הסרט שאתה הכי אוהב לראות? עד עכשיו אהבתי הכי את למראית עין, הסרט בנוי בדיוק בצורה שאני אוהבת מבחינה ספרותית ונושא למרות שהוא כבד הצליח מאוד לרגש אותי. ראיתי את הסרט פעמיים ואני מוכנה לראות עוד ועוד. מי הבנאדם שהכי עושה לך את זה? שילוב של כמה... מה הכי מושך אותך אצל בחור?העיניים מה הדבר הכי יפה שעשו בשבילך?הפתיעו אותי ביומולדת מה הדבר/בנאדם שהכי חשוב לך בחיים? המשפחה

danit1234

New member
עונה

ב-הכי, יש מקום לתשובה 1 בלבד!!! מי הבנאדם שהכי קרוב אליך? חברה איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו?עם חברות מה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לנסוע לבית מלון להיות בשלווה שקט מה את/ה הכי אוהב/ת לאכול?אממ מוקפץ בעיקר P: מה הדיסק שאת/ה הכי אוהב לשמוע?כרגע שירי קלי קלרקסון :] מה התכנית שאת/ה הכי אוהב/ת לראות?טב"ע עכשיו נגמר אז פיקאפ \ארץ נהדרת\מה זה השטויות האלה שגם נגמר אבל כבר מצלמים עונה חדשה מה הסרט שאת/ה הכי אוהב/ת לראות? שלוש עשרה זה סרט חזק קצת קשה אבל יכול להיות שגם הארי פוטר מי הבנאדם שהכי "עושה לך את זה"? באיזה מובן ?
מה הכי מושך אותך אצל בחור/ה?עיינים, ובעיקר הפנים מה הדבר הכי יפה שעשו בשבילך? לא עולה לי לראש אני יש לי ברכה שחברה שלי כתבה ליום הולדת האחרון אחת הברכות שבאמת הכי אהבתי יותר מכל העושר כושר יושר היא כתבה לי דברים שבחיי שהם ריגשו אותי והיא יודעת את זה ואחרון... מה הדבר/בנאדם שהכי חשוב לך בחיים?משפחה וחברות שזה לפני הכל ובעיקר משפחה

danit1234

New member
התבלבלו לי קצת

התשובות של איפה הייתי רוצה להיות ומה לעשותP:

אני שונאת "הכי"../images/Emo6.gif

מי הבנאדם שהכי קרוב אליך? כרגע נראה לי שאמא...ואחותי..וכמה אנשים מפה
(*אהמשלטה{מתגעגעת}אהמ*) איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? בים
מה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לשכב על החוף מול הכוכבים
מה את/ה הכי אוהב/ת לאכול? נראה לי אורז ופאולה (שעועית ירוקה בערבית
) של אבא
יאמיי!
מה הדיסק שאת/ה הכי אוהב לשמוע? יש דיסק אוסף שידיד שלי צרב לי מתנה ליומולדת בו' שאני ממש אוהבת
אבל אני אוהבת הרבה
מה התכנית שאת/ה הכי אוהב/ת לראות? כרגע-בנות גילמור
מה הסרט שאת/ה הכי אוהב/ת לראות? 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך ממש טוב
מי הבנאדם שהכי "עושה לך את זה"? טלי?
לא לגמרי הבנתי את השאלה
מה הכי מושך אותך אצל בחור/ה? שיער
שיהיה ארוך
אבל לא יותר מדי
(ואני מתכוונת לזכר, לא לנקבה
) מה הדבר הכי יפה שעשו בשבילך? בסוף כיתה ד' המדריכה שלנו בצופים הכינה לנו מין מחברת מדהימה עם תמונות של כולנו
וואי ממש אהבתי אותה
היית מחוברת אליה
ואחרון... מה הדבר/בנאדם שהכי חשוב לך בחיים? לא יודעת
קשה מדי
טוב שלא עניתי על הכל ברבים
איזה צפוי זה יהיה, שאחרי שאני אשלח ואקרא את זה שוב, יצוצו לי מלא דברים שלא אמרתי?

אוף, קשה רק אחד, ובכל זאת...

מי הבנאדם שהכי קרוב אליך? חברתי הטובה ב. איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? צפון קרולינה מה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? ללטף את החתולות שלי (אבל אני בבית של אבא) מה את/ה הכי אוהב/ת לאכול? שוקולד מה הדיסק שאת/ה הכי אוהב לשמוע? כרגע אני בין דיסקים, אבל אם חייבת לבחור אחד מהזמן האחרון אז The Best of the Smiths II מה התכנית שאת/ה הכי אוהב/ת לראות? ממה שמשודר בימים אלה - ארץ נהדרת מה הסרט שאת/ה הכי אוהב/ת לראות? סודי ביותר - קומדיה דבילית לחלוטין מי הבנאדם שהכי "עושה לך את זה"? כרגע אין. אפשר חתול במקום? מה הכי מושך אותך אצל בחור/ה? עיניים מה הדבר הכי יפה שעשו בשבילך? מישהי שאני לא מכירה אפילו שלחה לי המון מתנות מחו"ל (אחרי שפרסמתי בפורום זינה שאני מחפשת סימניה של זינה) ואחרון... מה הדבר/בנאדם שהכי חשוב לך בחיים? אבא שלי

SaPiRoOsH12

New member
עונהההההה!!

מי הבנאדם שהכי קרוב אליך? יש מלא.. לאדעת איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? בחופשה בארצות הברית מה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? להרוג ת'מורה להיסטוריה (80 עמודים במבחן!) מה את/ה הכי אוהב/ת לאכול? פיצה מה הדיסק שאת/ה הכי אוהב לשמוע? של קלי קלארסון מה התכנית שאת/ה הכי אוהב/ת לראות?מכושפות מה הסרט שאת/ה הכי אוהב/ת לראות? טיטאניק מי הבנאדם שהכי "עושה לך את זה"? לאדעת מה הכי מושך אותך אצל בחור/ה? עיניים מה הדבר הכי יפה שעשו בשבילך? איייייף יש מלא ואחרון... מה הדבר/בנאדם שהכי חשוב לך בחיים? משפחה, חברות והכלב!

עונה

מי הבנאדם הכי קרוב אליך?=> אמא שלי איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו?=>בצילומים לסרט חדש עם טלי מה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?לשחק מה אתה הכי אוהב לאכול?=> שניצל מה הדיקס שאתה הכי אוהב לשמוע?=> שאלה קשה אין לי דיקס אחד יש מלא מה התוכנית שאתה הכי אוהב לראות? => "ערב טוב" עם גיא פינס מה הסרט שאתה הכי אוהב לראות?=>"סוף העולם שמאלה" מי הבנאדם שהכי עושה לך את זה?=>ידיד טוב שלי שהוא פנוי כרגע חחח... מה הכי מושך אותך אצל בחור/ה ? =>עיניים! מה הדבר הכי יפה שעשו בשבשיך? שציטטו לי קטעים מדהים של אהבה בדימויים כמו "את הירח ואני הכוכבים" אלה משפטים כה רומנטיים. מה הדבר/האדם שהכי חשוב לך בחיים?אמא שלי

עונה

מי הבנאדם שהכי קרוב אליך?אחותי איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו?לא'יודעת מה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?לא'יודעת מה את/ה הכי אוהב/ת לאכול?............................ מה הדיסק שאת/ה הכי אוהב לשמוע?שירי מימון מה התכנית שאת/ה הכי אוהב/ת לראות?טלנובלה-טב"ע סידרה-השמינייה(רני חורשת על זה מה הסרט שאת/ה הכי אוהב/ת לראות?הטינה 4 פעמים...1 בקולנוע 3 בבית מי הבנאדם שהכי "עושה לך את זה"? XXXXXXXXXXXXXXXXXX מה הכי מושך אותך אצל בחור/ה? XXXXXXXXXXXXXX מה הדבר הכי יפה שעשו בשבילך? קשה לבחור ואחרון... מה הדבר/בנאדם שהכי חשוב לך בחיים? אחותי אמא שלי ואבא שלי

התשובות שלי

מי הבנאדם שהכי קרוב אליך? אף אחד איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? במפעל של עלית/איזשהו מפעל שוקולד בעולם מה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לצרוח מה את/ה הכי אוהב/ת לאכול? קטשופ מה הדיסק שאת/ה הכי אוהב לשמוע? אין לי הרבה דיסקים יש לי קאזה.. אז דיסק שצרבתי לעצמי מהקאזה חח מה התכנית שאת/ה הכי אוהב/ת לראות? בינתיים טב"ע, אני יכולה לראות את כל הפרקים (חוץ מהמעצבנים) בלופים ולא יימאס לי מה הסרט שאת/ה הכי אוהב/ת לראות? מלך האריות 1 מי הבנאדם שהכי "עושה לך את זה"? אמממממממממממ לא יודעת מה הכי מושך אותך אצל בחור/ה? הפרצוף מה הדבר הכי יפה שעשו בשבילך? יש לנו תחרות קישוט בכיתות בבצפר ולי יש אובססיה כזאת לטביעות ידיים בגואש בכל מיני צבעים ועשיתי את זה גם על כל הארון של חברה שלי וזה הדבר הכי מגניב בעולם אז היה לנו רעיון לקישוט כיתה אבל זה היה יום לפני התחילו לשפוט אז לא היה זמן לעשות אותו והיה יום פתוח אז איזה שבוע לא למדנו ורק סיימנו את הפרוייקטים שלנו ועזרנו בבצפר(בצפר לאומנויות)אז הייתי באחד מחדרי האומנות ופתאום חברה שלי קוראת לי שעושים ת'רעיון שלי והיא כתבה בענק על הקיר "בשביל גליתוש" ורוב הידיים שם שלי ויצא מדהיםם למרות שיש מלא אנשים ששונאים את זה חחח והתזנו על זה צבע והיה ממש כייף וזה היה ממש חמוד מצידה
ואחרון... מה הדבר/בנאדם שהכי חשוב לך בחיים? עצמי

למעלה