רק אהבה

../images/Emo23.gifרק אהבה ../images/Emo23.gif

שלום לכל הגולשים רובכם מקסימים אנשים שנונים ומצחיקים אבל יש גם סוטים וחולים שאין להם מה לחפש פה ב ב ק ש ה תילמדו לאהוב אחד את השני פה זה רק צ'ט תפסיקו עם הבלאגן ותלמדו לדברררררר

יודעים כמה יש לי כמה דברים להגידלכם

בוקר טופ שמתי לב שאתם רבים בצורה גועלית שחבל על הזמן אני מדבר על ענתוש של הצאט ושוקי די באחיית ראבק אתם מבוגרים אז תפסיקו עם השטויות האלו- כי זה לא מוסיף זה רק גורע ותאמת אני אוהב את הבלוגים מכל הלב ואוהב את האנשים החברים שלי מכל הלב אז שאתם רבים זה רק הורס את הפורום לא מוסיף רק גורע!! תחשבו על זה טוב טוב כי אתם הורסים הבלוגים הם בשבלנו לספר על החיים שלנו מה אותם אנשים מרגישים והפורום הזה נותן הרבה אז בבקשה ממכם. המשך יום נעים רועי

בוזיקית

New member
פנינושקה צודקת, כי היום אתה

למעלה, מחר אתה למטה, ולאף אחד מאיתנו אין חסינות שחלילה יקרה לו או לקרובי משפחתו משהו איום, מחלה או תאונה, ואז כל הצחוק הטיפשי והניבזי שעל פניו יימחק כלא היה. בואו נלמד לכבד את השונה מאיתנו (ובעצם, מי מאיתנו אינו שונה במשהו מהשאר??) ואם אנחנו לא רוצים להיות בבלוג מסוים כי הוא "מפחיד" או "מוזר" פשוט לא ניכנס לשם. זה עדיף מלהיכנס ולהטריד את הצופים ואת המנחה, שתורם מזמנו וחושף בפנינו את תכניו, ולא תמיד זה קל - כמו במקרה של אלין של הים למשל. ובכלל, לדעתי, מי שנכנס לבלוגים כדי להציק וללעוג, מבזה קודם כל את עצמו, והוא בן אדם מריר שמשהו מבפנים אוכל אותו ומציק לו, והוא צריך להסתכל טוב טוב פנימה ולבדוק מה שורש הבעיה, ולא להטיח אותה באחרים רק כדי להשיג סיפוק ריגעי של ירידה על מישהו חלש, כביכול. כי מי שבאמת חלש פה, זה אותם סוטים וחולים או פשוט האנשים הקטנים המושחתים שבוחרים לעצמם ניקים מפוצצים כי שום דבר אחר אין להם להציע. אז יאללה אנשים, בואו נתעשת ונכבד את הזולת, כי יד רוחצת יד ולכולנו יש רגשות, אז בואו נלמד משהו מפנינה ונתנהג קצת יותר בנימוס ודרך ארץ.

../images/Emo24.gifפנינושקהההההההההההההההההההה

אהובתי אנשים רגע מרגש קרה בבלוג של פנינושקה יסתבר שאני ופנינושקה למדנו בייחד בתיכון אז לאב יו פנינושקה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך שהאינטרנט הוא עולם קטן יאלה

למעלה