רקוזן די נו.. לא יפה אני אעשה את עצמי חחח..
O omedli New member 23/10/02 #1 ../images/Emo23.gifרקוזן../images/Emo9.gif די נו.. לא יפה אני אעשה את עצמי חחח..
צ צחי24 New member 24/10/02 #6 אה זה בטוח קשור למשחק... עכשיו ירד לי האסימון...הם הפסידו או מה? זה כדורגל או כדורסל?
א אוריקי New member 24/10/02 #9 יש אליפותתתתתתתתתתת../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הקבוצה הטובה ביותר שוב הוכיחה את יכולתה ואת עליונותה על שאר קבוצות הליגה (הישראלית) אחחחחח, תודה לך אלוהים על שנתת בי את יכולת ההדחקה.
יש אליפותתתתתתתתתתת../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הקבוצה הטובה ביותר שוב הוכיחה את יכולתה ואת עליונותה על שאר קבוצות הליגה (הישראלית) אחחחחח, תודה לך אלוהים על שנתת בי את יכולת ההדחקה.
O omedli New member 24/10/02 #11 ?????????????. הדבר היחיד שהיא הוכיחה זה שלא היה לה אויר ל90 דק´ מול קבוצה באמת לא מהמדהימות..
א אמירש New member 24/10/02 #12 הקנאה אוכלת אותך ../images/Emo21.gif קבוצה לא מהמדהימות?? Give me a break
O omedli New member 24/10/02 #16 סליחה לברקוזן מדהימה.. מדהים איך הם הפסידו לאולימיאקוס למשל 6-2 את הנקודות היחידות שלה היא עשתה מול חיפה..
סליחה לברקוזן מדהימה.. מדהים איך הם הפסידו לאולימיאקוס למשל 6-2 את הנקודות היחידות שלה היא עשתה מול חיפה..
O omedli New member 24/10/02 #24 ידעתי שתגיד את זה.. זו לא אותה קבוצה, בלאק ורוברטו זה עזבו, השנה היא תעבור אולי את הבית הקל שהיא נקלעה אליו(או שאולי תהיה זו אולימפיאקוס) ושם זה יסתיים עבורה, כמו שאמרתי, סתם קבוצה..
ידעתי שתגיד את זה.. זו לא אותה קבוצה, בלאק ורוברטו זה עזבו, השנה היא תעבור אולי את הבית הקל שהיא נקלעה אליו(או שאולי תהיה זו אולימפיאקוס) ושם זה יסתיים עבורה, כמו שאמרתי, סתם קבוצה..
O ohadz New member 24/10/02 #14 לדעתי...../images/Emo72.gif 1.חיפה שיחקה טוב יותר. 2. מי שרוצה להבקיע נגד חיפה, שיגביה לרחבה.