פשוט אהבה

שחר 33

New member
../images/Emo23.gif פשוט אהבה ../images/Emo23.gif

זה השיר שכתבתי לה לכבוד הערב...שששששששש אל תגלו. הוא יוקרא לה אחר כבוד בקול שקט לפני הקינוח המתוק. הנה פרסום בכורה עולמי...מחר התגובות. יש חג למכבים יש חג לביכורים יש חג לאדמה יש חג מתן תורה יש חגים דתיים יש חגים לאומיים יש חגים שצמים יש חגים ששמחים יש שמות ודרכים רבות לציין מסורות ומאורעות יש מנהגים והמון צורות לשמר את תרבותנו לדורות יש חגים שמקדישים לאל יש חגים שמיועדים לגואל יש ימים שמקדישים למדינה אפילו יש יום של כל המשפחה אבל יש יום אחד קטן שלך ושלי שאותו מקדישים לרגש כל כך מהותי בלוח כתוב סתם " ט"ו באב " בשבילי זה סימן נפלא שאני נאהב אז נכון שלאהבה שלנו לא צריך מועד או חג ונכון שאין לה בכלל גבולות או מרחק אולי דווקא בגלל זה אחבקך ואדע כי להיות לצידך זאת פשוט… אהבה ! שלך, שחר 33

איזה כייף לה!!!!!

וזו פשוט אהבה.... השיר שיוקרא לה לפני הקינוח לבטח ירגש.... איך לא???? אז חג אהבה נפלא לך ולה

שחר

הרבה זמן שאני קוראת אותך.. אתה כותב נפלא.. היכולת שלך להביע אהבה כעס ורגשות בכלל פשוט מופלאה אם זה היה תלוי בי אתה היית נשאר כאן היחידי אתה הכותב הכי הכי של הפורום הזה ולזו שלצידך אני מקווה שהיא מעריכה ומוקירה את מי שאתה תמשיך למלא את הפורום בעניין את בין היחידים אולי יחיד סגולה
מקפיצה

29

מגרשת את כולם לטובת תפוש ושחר,נאמנות לשמה. היא אפילו מחלקת מק-
חביבת תפוש ושחר. ברררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

למעלה